POSTED IN Norge

Verden i forandring.

Den nye frigjøringsbevegelsen heter Nato!

0
Print Friendly, PDF & Email

Konfliktløseren Braanen

Av Jan Hårstad

Det som er interessant med Braanens artikler i Klassekampen er det totale fravær av ideer om imperialisme og inter-imperialistisk rivalisering. (26.3)  Bare man får i gang «en revitalisering av konliktløsende europeiske institusjoner, som OSSE» så går vi inn i en harmonisk epoke.

Her adskiller han seg skarpt fra veteranen Peter M. som helt riktig påpeker at det eksisterer «markante fraksjoner i Nato». En USA lojal mot Tyskland, Frankrike og Italia-fraksjonen.

Dette siste berørte jeg nylig på derimot.no. Den oppskrudde «UNITY» i Nato er kun en unaturlig og forbigående tilstand.

Jeg pleier å stille spørsmål ved Braanens tenkeevne og blir heller ikke nå skuffet. Nå er han overlykkelig fordi «oppslutningen om Nato er rekordhøy i Norge. Spørsmålet om Nato-medlemskap står derfor ikke på den politiske dagsorden.» Her har Nato-Norge mye å takke statsavisa for.

Men så heter det: «det er viktig å ha et eget forsvar – å kunne stå på egne bein. Det gir frihet og selvstendighet.» Med andre ord: fortsatt lykkelig formynderi av Pentagon/Brüssel som med Nato gir oss dette! I Klassekampen har nå Nato blitt en slags frigjøringsbevegelse.

Idealiseringen og romantiseringen av Ukraina hører med til bildet og Russland er det nye Naziveldet.

De som jobber i massemedia med å selge Nato-kriger har funnet seg en ideell partner i Klassekampen.

Back to realities. Andriy Yermak,som er Zelenskys stabssjef, sier til Times of Israel at Ukraina «ønsker at Israel kan bli en garantist for Ukrainas sikkerhet.» Javel. En israelsk vasallstat. Kunne det bli bedre? Og her meldes i samme åndedrag: «Israelske eks-kommando soldater

Trener ukrainske sivilister hemmelig.» (26.3)

Både Polen og Ungarn beskylder nå hverandre for å legge planer om å tilbake erobre regioner i Ukraina som langs grensene i 1920-årene tilhørte dem.

Situation Of Hungarian Minority Worsens As Ukraine Drifts Towards Social Catastrophe - Hungary Today
Det er krefter i både Polen og Ungarn som mener de har territorielle krav i Vest-Ukraina.

Så kan vi legge til at Tyskland i sine militære strategidokumenter i første og andre verdenskrig hadde erobringen av Ukraina som en sentral preferanse. Hitler ble så betatt av Krim at han umiddelbart beordret motorvei rett til sentrale Tyskland.

Oppi all denne trendy lanseringen av frigjøringsbevegelsen Nato er det knapt noe menneske som skriver at Tyskland i år har et krigsbudsjett på 150 milliarder Euro og drømmer om atombomber til avskrekking – naturligvis. Selv under Hitler brukte man ikke så mye penger.

Vi må faktisk til Aftenposten for å oppdatere oss på den tyske energipanikken. Det Norsk-Tyske Handelskammers toppmøte for visekansler Robert Habeck med den norske energi- og rederstand for å

få fortgang i olje og gass til Tyskland.(26.3)  Det er hakket før Tyskland sier at de vil være Norge behjelpelige med å produsere dobbelt så mye gass/olje som før og da kan vi anta at Braanen/Støre skriver at det handler om fred og solidaritet i Europa.

Bundesmarine kan ta seg av sikkerheten rundt gassfeltene for her lusker Russernazistene.

Les Braanen og start selvtenkning. USA pålagte disiplinering av det europeiske Nato er som å legge lokk på trykkokeren. For å lette litt på trykket har EU bestemt en EINGREIFTRUPPE som skal være kampklar

I 2025. Tyskland bidrar med 5000 soldater.

Det dette betyr for energistormakten Norwegen er dette: Hvis Norge slår seg på romantiske Braanen-ideer om nasjonal frihet og selvstendighet, har vi både EU-hæren og USA over oss på noen uker.

Bli kvitt Stortings- og Eidsvold-romantikken. Vi lever under globalismen og imperialismens kriger.

Forsidebilde: Marek Studzinski

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Moon of Alabama:

Konsekvenser av Ukraina-krigen: Vi får en ny verdensorden.

Forrige innlegg

Joe Biden sønn Hunter i ny skandale.

Har han vært involvert i utviklingen av biovåpen i Ukraina?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.