POSTED IN Venstresiden

Venstresidens glideflukt mot avgrunnen fortsetter:

Nå i allianse med Det Muslimske Brorskapet.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vestresiden fremtrer mer og mer som uten politisk kompass i helt sentrale spørsmål.

Kampen for ytringfriheten er avlyst. Kampen mot rasismen krever dette.

De kjemper for å innskrenke ytringfriheten for de som har meninger de ikke liker samtidig som facebook, såkalte faktasjekkere og de store mediene fester grepet for å skaffe kapitalkreftene et fullstendig mediemonopol. I virkeligheten er dette en knipetangmanøver for å stanse alle kritiske stemmer.

I det livsviktige spørsmålet om krig og fred er nesten hele venstresiden fullstendig tause eller de støtter Nato konfrontasjons- og opprustningspolitikk. Ikke et ord om fred, nedrustning og avspenning. Ordenene finnes ikke i deres politiske vokabular, selv ikke under fest-taler. Akkurat dette ser jeg på som det egentlige beviset på hvor lite en har bruk for slike bevegelser. De har gjort seg selv politisk irrelevante og har plassert seg selv i et historisk kott eller som nyttige idioter for krigshisserne.

Mange som definerer seg som venstresiden legger større vekt på å fremheve forskjellene mellom folk enn det som forener dem. I den antirasistiske kampen defineres folk med lys hudfarge som skyldige i slaveri fordi noen i vår del av verden som levde for lenge siden drev med dette.

Kampen for bedre levekår mot de rikeste stadig økende herredømme taes ikke opp. Kampen mot kapitalkreftene er kraftig nedtonet. Kapitalismen som system diskuteres nesten ikke lenger men taes som gitt og som den beste av alle mulige samfunnsordninger.

Men kampen for minoriteters rettigheter til å undertrykke kvinner legges det vekt på. Mange mener at kvinner må kunne bruke hijab (en form for religiøs fengsel, et tvangsplagg) hvis de selv vil dette. For å få dem i arbeidslivet må alle prinsipper om livssynsnøytralitet forlates. (Hijab-kledd politi). Toleransen for undertrykkelsens system er virkelig stor.

Nå slutter venstresiden i Toulouse i Frankrike allianse med Det Muslimske Brorskapet. Kritikk av undertrykkende religioner er det altså slutt på.

Denne prosessen mot den politiske avgrunnen er åpenbart ikke over.

Knut Lindtner

Venstresiden slår seg sammen med Det Muslimske Brorskapet i den fjerde største byen i Frankrike.

Felleslistene til venstrepartiene, Archipel Citoyen (Citizens Archipelago) har gått i allianse med Det Muslimske Brorskap i andre runde av kommunevalget i Toulouse.

Miljøaktivist Antoine Maurice ble nummer to i første runde av valget. Han har så mobilisert nesten alle organisasjoner på venstresiden mot den populære republikaneren Jean-Luc Moudenc, som er kjent for sitt sekulære syn.

Det Muslimske Brorskap er en internasjonal hemmelig organisasjon som har som mål å gripe makten i Midt-Østen ved å manipulere den muslimske religionen.

De dannet et lokalt parti, Den Demokratiske Union av Franske Muslimer, Dette navnet er ment å tilsløre deres totale og entydige opposisjon mot demokrati.

Partiet er ledet av Mhamdi Taoufik (foto), direktør for et livvakt-selskap.

Antoine Maurice står nær Cécile Duflot, tidligere boligminister og nå direktør for Oxfam-France. Dette er en gren av Oxfam International Federation, kjent i Midt-Østen for sin forbindelse med MI6 (Britisk Secret Service).

Etter flere mislykte kuppforsøk i regionen ble lederne for Muslimsk Brorskap innvilget politisk asyl i Frankrike og Tyskland under Den Kalde Krigen, etter anbefaling av  MI6. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article210332.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • I boka Underkastelsen fra 2015 skriver/spår Michel Houellebecq nettopp dette samarbeidet i Frankrike — på nasjonalt plan.

  Svar
 • Empatien venstresida har og viser for Det muslimske brorskap er langt ifra noe moralsk kompass. Det er å velge side i en europeisk maktkamp. Og Islam har blitt kjempefarlige på rekordtid ikke bare pga venstresida men også sine 5-kollonister her i landet som Bondevik og Sponheim. Kollaboratører tror at Islam vil lønne dem når de seirer i Europa, men de vil bare sitte enda verre idet.

  Svar
  • sunhunter61
   30 juni 2020 14:53

   @Petter
   Gode poeng, men jeg tror det er en annen dimensjon i spill her: En forakt for vesten og den hvite mann.

   Venstresiden består av folk (gjerne sentralt i bevegelsen) som forakter svakhet, men bruker svakerestiltes besvær med tilværelsen som brekkjern for å skaffe seg makt. De vet veldig godt at ‘fred og forsoning’ aldri virker. Makt virker, og særlig for de selv. Også i en så stor by som Toulouse.

   Fundamentalistiske muslimer har også slått seg sammen med feministene. Hva har alle disse gruppene til felles? Jo, et dypt og inderlig hat for den hvite mann og hans makt (les dyktighet): Etter hvert som han nå er blitt mykere og ettergivende i et misforstått behov for å være ‘snill’ og ‘tolerant’, lukter alle disse grupperingene blod, og går til angrep.

   Jeg vil ikke nevne de aller viktigste 5-kolonistene. Denne gangen.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bill Gates tenker høyt på CNN:

Da er det grunn til å følge med.

Forrige innlegg

I Kristiansand foregår det:

Kjærlighetsdiktet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.