POSTED IN Helse, Ideologi

Vi har kun 2 kjønn:

Venstresidens besettelse av trans-ideologi er barbarisk.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Patricia McCarthy

Hvordan forklarer man det amerikanske demokratiske partiets besettelse av transgenderisme, med deres innsats med å dytte propagandaen ned i halsen på hver eneste amerikaner, fra fem årgamle barn og oppover?

Det er uforklarlig.

Støtter alle amerikanske demokrater det å forvirre små barn med indoktrinering av tanken kjønnsidentitet? Det kan ikke være sant.

Men skoledistrikter over hele landet bruker bøker om alle slags seksuelle problemer, inkludert pornografi, om emner langt utenfor evnen til små barn for å forstå hva det handler om. Og de bruker disse bøkene uten foreldrenes viten. Når foreldre oppdager disse bøkene og protesterer, blir de truet med represalier. «Grooming», et ord som en gang gjaldt andre kulturer eller de verste sadistene – å mentalt forberede små barn for tanken om sex med voksne – er nå lov i offentlige skoler i Amerika med full støtte fra amerikanske demokrater i kongressen.

Ingen fornuftig person kan legitimt og med god samvittighet, tro at kjønnet til et spedbarn bør fjernes fra fødselsattester eller at det er rettferdig for mannlige idrettsutøvere å konkurrere mot jenter fordi de identifiserer seg som kvinner. Dette setter i realiteten en stopper for kvinner i idretten – og kvinneidretten som sådan.

Biden-administrasjonen er spesielt opptatt av «transpersoners» «situasjon», som om de var en betydelig andel av befolkningen. De er ikke. De er omtrent 0,6%av befolkningen, ifølge CDC. Og for de 0,6 % av befolkningen blir mennesker kansellert, sparket fra jobben, utestengt fra Facebook, og så videre. Hvis mennessker bruker «feil» pronomen (egentlig det riktige) eller kommer med en kommentar som anses som transfobisk så blir de utsatt for sanksjoner. Det hele er surrealistisk.

«Transpersoner» blir ikke nektet noen rettigheter som garantert til alle borgere. Troen om at «transpersonene» er det er nektet noe som helst er latterlig. De ønsker i realiteten å bli behandlet som en opphøyet klasse av personer som fortjener spesielle privilegier som vi andre ikke har.

Hva er så disse spesielle privilegiene? Aktivistene deres krever at resten av befolkningen underordner seg kravene deres. Utdanning må reformeres i henhold til deres spesielle dysfori. At venstresiden har valgt å ofre seg fullstendig for «trans-aktivistene» er vanvittig. Det har blitt en form for massepsykose.

Biden-administrasjonen og det demokratiske partiet har gjort det til deres nummer én sak, og de svake republikanerne går med, for å komme overens. Gud forby at de kalles «transfobe». De fleste republikanere i kongressen er dødelig redde for å bli stemplet med noen av ordene venstresiden bruker for å sabotere for gode mennesker: rasist, hvit overherredømme-mann, homofob og transfob.

Høyesterettsdommer Ketanji Brown Jackson kunne ikke da hun ble spurt, definere ordet «kvinne». Hun sa at hun ikke kunne det fordi hun ikke er biolog!

Og etter det absurde svaret ble hun bekreftet innsatt som en ny høyesterettsdommer.

Josh Hawleys utveksling med en jusprofessor fra Berkeley, Khiara Bridges, sier alt. Høringen handlet om abort, helt klart et kvinnespørsmål. Hawley spurte hva hun mente med frasen «mennesker med evne til å bli gravide». Hun svarte at spørsmålet hans var transfobisk og ville oppfordre til vold mot transpersoner. Hun insisterte på at «ikke alle kvinner har kapasitet til å bli gravide, og at noen transmenn og ikke-binære mennesker gjør det!» Å konstatere at professoren Khiara Bridges var sjokkerende arrogant og respektløs, sier seg selv. Det som er så skremmende er at hun har blitt så grundig indoktrinert, så lurt av denne til syvende og sist tragiske saken, at det er tydelig at hun faktisk tror på alt tullet hun spyr ut.

Folk som denne kvinnen (kan vi kalle henne en kvinne?) kunne ikke brydd seg i det hele tatt om hva «trans-industrien» gjør mot de kjønnsforvirrede ungdommene, mye takket være venstresiden og media. – Sett ungdommen på livstruende medisiner som vil gjøre dem sterile, og støtte lemlestende operasjonene som vil dømme dem til et helt liv med miserable medisinske problemer – som til vil ødelegge livene deres.

Demokrater i Kongressen er alle for det. Biden er så stolt av «transpersonene» han har ansatt, selv når det er helt klart for alle at de har blitt utnevnt kun for å oppfylle det politiske korrekte målet om «inkludering». Ingen medikamenter eller operasjoner vil gjøre dem til noe annet enn det kjønnet de var ved fødselen av og fortsatt er, til de dør.

Matt Walshs film «What Is a Woman?» (Hva er en kvinne?) bør være påkrevd visning for hvert eneste medlem av kongressen, men i likhet med media vil de forkaste budskapet i filmen uten å ha sett filmen.

Matt Walsh sin film utforsker den rene galskapen til de voksne som presser medisiner og medisinske intervensjoner på svært små kjønnsforvirrede barn. Disse selvutnevnte ekspertene lyver ustanselig om de livsendrende effektene av pubertetsblokkere, de samme stoffene som brukes til kjemisk kastrering av fengslede pedofile. En fornuftsstemme i filmen er Dr. Miriam Grossman, som har kjempet for å avsløre «farene og usannhetene ved kjønns[transition]-industrien» i flere tiår. Hun anbefaler også nettstedet PITT; Parents With Inconvenient Truths about Trans.

Demokratiske politikere i kongressen ville gjøre klokt i å lese litt av de hjerteskjærende historiene som fortelles på disse sidene. «Rachel» Levine, Bidens assisterende helsesekretær, lyver så det renner av ham når han sier «kjønnsbekreftende medisiner og operasjoner er en velsignelse for transbarn.» I det minste ventet han til voksen alder med å selv forsøke å bli kvinne. Han har selvsagt ikke klart det. Han har ingen ting med å prøve å propagandere for «trans-saken» til barn som ennå ikke har nådd puberteten.

Bookworm spør hvorfor, når et lite barn innrømmer å være «kjønnsforvirret», hvorfor får ikke det barnet hormonene til det egentlige kjønnet i stedet for hormoner av det kjønnet barnet hevder at han/hun å ønsker å være? Det er et godt spørsmål. Hvorfor blir slike barn automatisk dyttet inn i et hormonelt mareritt som vil forandre alt ved deres unge kropper for alltid? Og igjen, hvorfor er den amerikanske venstresiden så fast bestemt på å gjøre «trans»-saken til den mest presserende saken i vår tid?

En ting vi alle burde vite nå er at venstresiden rett og slett forakter barn. Til tross for Nancy Pelosi sitt ofte gjentatte mantra for alt mulig – «det er for barna» – har venstresiden lenge siden gjor sin antipati for barn synlig for alle å se.

Hvordan skal man ellers forklare deres mani om at abort skal være lovlig og oppmuntret frem til og til og med etter fødselsøyeblikket? ‘Trygg, lovlig og sjelden’, var en gang slagordet for begrenset abort, og dethar blitt kastet til side til fordel for barnemord. Kjernefamilien må ødelegges for å få kontroll over barna. Hva med å utdanne barna? Ikke mer av det – indoktrinering hele veien. Amerikansk historie? Ærbødighet for vår grunnlov? Aldri. De må nå lære at Amerika er en rasistisk nasjon, for alltid skjemmet av slaveri, selv om nesten 700.000 amerikanere døde i borgerkrigen for å avslutte det fra 1865. Så bruken og misbruket av barn for å normalisere og medikalisere kjønnsdysfori er ikke overraskende, men det er fordervet.

Det finnes måter og metoder for å hjelpe slike barn som er i tvil, uten å ødelegge kroppene deres, uten å dømme dem til et helt liv med helsekriser og avhengig av medisiner for resten av livet. Det venstresiden tar til orde for, å trenge inn i hodet til små barn, ofte uten at foreldrene skal få lov å vite det, er virkelig barbarisk.


Publisert 13.07.2022
Oversatt av Southern Comfort
Originalartikkel: The left’s obsession with transgenderism is barbaric

Linker i originalartikkelen.

Forsidefoto: Rachel Leland Levine, tidligere Richard Leland Levine. Politiker i president Joe Biden’s administrasjon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Trans er egentlig ikke noe nytt.
  Zapotekerne i Mexico kaller disse MUXE;
  blant USA-indianerne fant erobrerne det de kalte BERDACHE, det indianerne selv kalte two-spirit;
  India har ca. en halv million av de de kaller HIJRA;
  disses plass i samfunnet varierer fra helt på bånn som tiggere eller sex-arbeidere på gatene i India til
  BERDACHENES plass hvor de en dag var ved leiren og gjorde «kvinnfolkarbeid», en annen dag var de med på jaktlag eller deltok i stammekriger, hvor deres intuisjon ble sett som krigsstrategisk nyttig; berdachene ble ansett som brobyggere i relasjon til tilsynelatende motsetninger, som f.eks. ved passasjen fra liv til død.
  HIJRAene er pubertetsgutter som selv velger å gå inn i en hijra-gruppe, eller de havner der fordi familien kaster dem ut fordi de er «feil» og en skam, og de har ellers ingen steder å gjøre av seg. Så vidt jeg vet gjør de seg selv til evnukker og gjør det selv og billig med barberblad, tisseluren intakt og fortsatt dugelig til urinering. De er et underlig og farverikt syn når de for eksempel går gjennom et tog de hopper på for å tigge; menn frykter deres angivelige evne til å kaste forbannelser og gjøre dem impotente, så de punger ut for sikkerhets skyld, så ikke noe så forferdelig som det skulle skje.
  Det nye ved trans er det vanvittige og uansvarlige inngrepet fra «helsevesenet», hvor utallige komplikasjoner kan oppstå, f. eks. inkontinens, fir nervene regionen er ødelagt. OG de blir selvfølgelig livstidsslave og fast kunde his big pharma og eksperimentell kirurgi, som gnir seg i hendene.
  XX og XY er vanlig, men naturlig forekommer også intersex-varianter, noen er dobbel X eller dobbel Y. Få selvfølgelig, men å påstå at de ikke eksisterer er urimelig mot de som er født sånn.
  I MINE ØYNE, som har vært omgitt av noen som «TOK SKRITTET», som man sa før, er det litt kinkig å være helt for eller helt imot. Et individ ønsker å ha en plass i et samfunn. Mye har vist fremgang. Fotoapparat så enkle «at selv mor kan ta bilder» ser vi ikke lenger som reklame; vi hører ikke gloser som «kvinnfolkarbeid» eller «konebil». Nå ser man menn trille barnevogner, jobbe i omsorgsarbeid og kle seg i andre farger enn blått, brunt og svart. Vi har politikvinner. Sågar kvinnelige diktatorer har vi, som Erna Den Store.
  De kirurgiske og farmasøytiske og ugjenkallelige inngrepene er det horrible, særlig når vi snakker om BARN! Voksne får selv ta ansvar for sine valg, men er det et informert valg? Fra «helsevesenets side? NEI !!!! Det groteske inngrepet skrytes opp i skyene og de som angrer eller blir ubotelig skadet knebles. Og hetset av «sine egne».

  Svar
 • Johnny fra Stovner
  28 april 2024 13:09

  En kommentar til det som E skrev:

  «Trans er egentlig ikke noe nytt.» Tanker om trans finnes, men det er kun det, tanker/tro/forhåpninger. For uansett hvor mye man tror, så er det umulig å skifte kjønn.

  «tisseluren intakt og fortsatt dugelig til urinering.» Det finnes artikler om disse mennene i India, og de artiklene skriver at de fjerner også penis. Ikke bare testiklene.

  Så til det viktige: Kromosomer: Menn har XY kromosomer og kvinner har XX. Det at det er noen meget få mennesker hvert år som fødes med unntak av dette, er ikke noe som gjør at de har et tredje kjønn. De er enten menn eller kvinner, med en variant av kromosomene.

  Disse meget få menneskene er ikke de som det er snakk om når temaet er «trans-personer», men menn og kvinner med normale kromosomer. De menn som juridisk skifter kjønn til det andre kjønnet har normale mannlige kromosompar. Det samme gjelder for de få mennesker som blir operert og får fjernet sine kjønnsorganer. Så, det å blande inn en meget liten gruppe som ikke har noe med dette, er ett av de uredelige triksene trans-forkjemperne bruker.

  «Det groteske inngrepet skrytes opp i skyene og de som angrer eller blir ubotelig skadet knebles. Og hetset av «sine egne».» – Helt riktig. Trans-forkjemperne opptrer som ‘woman scorned’ når noen som har gjennomgått operasjoner, senere angrer seg. De som angrer, når det er for sent, blir hetset og utfryst.

  Det hele er meget grotesk. Hvorfor er det stort sett mødre som bejubler og medvirker til at deres barn blir dyttet inn i tanken om at de er i feil kropp? – Ønsker de virkelig at deres egne barn skal bli ødelagt fysisk og psykisk, og miste evnen til å ha seksuell nytelse og å få orgasmer? – Hvorfor ønsker mødrene dette? Er det rett og slett ondskap det er snakk om her?

  Svar
  • Jeg var litt usikker på om de i India fjerner alt som stikker ut, så takk for opplysningen. Grotesk, helt forferdelig. Håper de får til å tisse bedre enn de som har fått hele understellet ramponert av kirurgene.
   At det er irrelevant å nevne intersex kan vi være enige om å være uenige om; jeg er motstander av å kjøre kniven i kjønnsorganer,
   og har ingen interesse av å drive triks, jeg er motstander av enhver form for kjønnslemlestelse, så da snakker vi om noen som representerer noe helt annet enn hva jeg gjør. Politisk triks, ja jøss, med de verst tenkelige intensjoner og ingen omsorg for de barna de bruker til sitt formål. At der er en NWO-agenda vet jeg utmerket godt, og det er grimt.
   At noen heller vil leve et liv mer som sitt motsatte kjønn med tanke på yrke og uttrykk generelt kan vel kun genere de snevre.
   Bare så kort tid tilbake som til femtitallet: min mor fikk beskjed dengang på lærerskolen at lærerinner går med skjørt, ikke med bukser. Hvorfor er det problematisk at menn kan finne på å like å gå med kilt/skotskruta skjørt, ikke noe feminint ved det, er det?? Eller i land som i India eller Myanmar, hvor menn er rikelig karslige nok i sine saronger eller lungi.
   Intersex er den gruppen jeg synes vi kan være riktig snille mot, for det er selvfølgelig vanskelig.
   Å skifte kjønn er en illusjon, selvfølgelig; xx eller xy forandrer seg ikke.
   Mødre er nok de mest fremtredende til å gjøre sønner til døtre. Det stemmer nok.
   I vår vanvittige nåtid vil foreldrerett vanligvis tilfalle moren, nesten uansett,
   og faren stiller svakt hvis han sier «ikke rør barnet mitt», men lovverket diskriminerer faren i stor grad.
   Jeg aner en mangel på empati hos kritikerne i denne sammenhengen.
   Uansvarlige foreldre, «helsevesen» og lovverk er problem nummer en;
   de kjønnsforvirrede som ikke plager andre får jeg ondt av; ikke plag disse, de har nok å stri med som det er;
   de ekstreme som dominerer nyhetsbildet og heies på av politikere og drar med andre ned,
   de er problematiske, ja visst. Veldig. De må settes grundig på plass og holdes langt unna barn.
   Nå ble vi heldigvis kvitt Annette Trettebergstuen, og det er bra i denne sammenhengen.
   Helt fredfulle og diskrete homser er ofte mot det meste under regnbueflagget og vender det ryggen, som for eksempel
   GAYS AGAINST GROOMING, disse kaller verdensmafiaens wikipedia selvfølgelig «ytre høyre» og «anti-lgbt».

   Svar
 • Northern Light.
  28 april 2024 14:20

  Lgbtqia+ som står for lesbian, gay, bisexual, transgender, intersex, queer/questioning, asexual, + står for «others», som betyr «minor attracted people», en eufemisme for pedofili, og dyresex. Finansfolkets hovedstrømpresse og media gir Lgbtqia+ stor plass, også WEF, men introduserer «+» delen fremdeles litt mer forsiktig og gradvis her i Skandinavia, raskere i sør-Europa.

  Lgbtqia+ bevegelsen, FN/WHOs seksualiseringsprogram for barn i grunnskole og barnehager, og pornoindustrien er et påfunn av finansfolket som er angrep på kjernefamilien med far, mor og barn, og for å få fødselsraten blant den etnisk opprinnelige vestlige befolkningen vedvarende negativ. Når finansfolkets globalisme er fullendt, er de i herskerklassen, og de som får leve i slaveklassen.

  Kjernefamilien som er samfunnets fundamentale byggesten i et kristent samfunn, er ikke det i New World Order. Slaveklassen skal skal leve i smartbyer, i høyblokker med hybler som ikke er dimensjonert for familier, men soveplasser for individer med microchipimplantater som gjør dem om fra mennesker til transhumane produksjonsenheter for herskerklassen. Individer er lette å styre.

  Alt snus på hodet i endetiden mot NWO, og finansfolket har tatt over venstresiden. De skal få vestlige lands økonomier over ende, så statsgjelden blir ubetalbar, og de kan ta over landene. Det er derfor finanskapitalen nå fremmer all politikk som binder opp så mye ressurser i den passive delen av økonomien som mulig. Lgbtqia+ politikk er en av dem, masseinnvandring fra MENA-land en annen.

  Lgbtqia+ bevegelsens ondsinnede agenda med å få så mange barn og unge til å tvile på sitt kjønn og seksuelle identitet, er for å få den allerede lave fødselsraten blant vestlige enda lavere. De aller fleste barn som begynner med kjønnskifte, kjemisk og kirurgisk, vil ikke bli biologiske fedre og mødre, heller ikke de som begynner med pubertetsblokkere. Dette sammen med andre angrep på vestliges fødselsrate, som oppfordring og legitimering til abort, også etter fødselen, sterilisering, og til et single-liv uten barn, i alle magasiner rettet mot unge og yngre kvinner.

  En spesielt ondsinnet agenda, for det er alltid en viss prosent av barn som naturlig ikke er sikre på egen kjønnsidentitet, men studier viser at de fleste vokser det av seg i 11-12 års alderen. Lgbtqia+ bevegelsens folk henvender seg spesielt til dem på barnas sosiale medier, og utnytter denne følsomme tiden i deres liv, og overtaler dem til kjønnskifte før de blir voksne. Når en stor del av dem angrer seg, er det for sent, for når et kjønnskifte er gjort for et barn og en ungdom, kan det ikke reverseres.

  Det er også nå i flere land forbudt for foreldre å protestere hvis barnet bestemmer seg for å skifte kjønn, som viser at politikken med å angripe kjernefamilien begynner å bli institusjonell. En må også nevne FN/WHOs seksualiserings-program for barn i grunnskolen og barnehager, som allerede er implementert i blant annet Tyskland og Nederland. Mennesker som seksualiseres som barn, blir sjelden fedre og mødre.

  Flere av forfatterne i FN/WHO av læremateriellet, produsert av selskapet Rutgers, og finansiert av Gates Foundation, er aktive i Lgbtqia+ bevegelsen. Den globale pornoindustrien er like godt organisert som Big Pharma når det gjelder produksjon og distribusjon. Seksualiseringen av vestlige samfunn via tv, film, litteratur og andre media siden 60-tallet, med oppfordring til et liv med mange sexpartnere før ekteskapet, sammen med oppfinnelsen av p-pillen, er kanskje det som mest har ødelagt kjernefamilien, den fundamentale byggestenen i stabile og fredelige samfunn, i vestlige land. Hvem eier media, forlagshus og hvem fant opp p-pillen?

  En livsstil med mange sexpartnere gjør kvinner og menn seksuelt kresne, og mange finner ikke ektemake, og mange «blir ikke gift», faktisk 30 % av menn, som betyr en av tre. Dette kompenseres ikke av at de som blir gift, får mange fler enn de 2,1 barn som er nødvendig for en bærekraftig befolkning. Fødselsraten blant de etnisk opprinnelige befolkningene i vestlige land nærmer seg nå katastrofale 1,4. En vellykket strategi av finansfolket, som eier presse- og mediaverdenen som omgir alle i all deres våkne tid.

  En slik kontinuerlig påvirkning med å spille på seksuelle følelser og indoktrinering, kan mange barn og unge ikke motstå før de blir voksne og mer kritiske, heller ikke påvirkning og innflytelsen av woke, som må sees i sammenheng. Mye av dagens unge generasjon har blitt for skadd til at de kan bli foreldre. Blir den slaveklassens barn i finansfolkets nye verdensordning født i inkubatorer, og fostret opp som transhumane av selskaper eiet av storkapitalen? Det er ikke en dystopisk science-fiction fantasi, det er allerede planlagt og beskrevet i ganske direkte ordelag av den uformelle verdensregjeringen World Economic Forum.

  Svar
 • En faktor er faktisk påvist ved MRI-scanning, og det er at maskuline lesbiske og feminine homser i en hel del tilfeller har en hjerne strukturert mer som sitt motsatte kjønn. Dette skjer i mors liv, hvor moren har hormonelle svingninger som kan slå ut slik. For de som ikke har opplevd noe av dette selv eller ikke har noen nære med en sånn medfødt tilstand, de vil se det ut fra sine fattigslige og dømmende, prestelignende forutsetninger. Å bli trakassert ute og hjemme alltid for å være helt feil, for å bevege kroppen og armene feil, ha feil interesser etc., det er tøft og gir unødige, ofte livsvarige traumer, psykiske og faktisk også fysiske. Jeg ser stadig mer i kommentarfelter og artikler her og der som kommer som en konsekvens av transhumanistenes sedvanlige utnyttelse av alt som kan brukes til splitt-og-hersk. De som henger seg på og blir med i mobbegjengen mot en allerede utsatt gruppe går da ubevisst på limpinnen og gjør nettopp det mafiaem vil: å skape fiender som sloss seg imellom. Et splittet folk er svakere enn et samlet. Men det vet jo derimots lesere egentlig hvis de tenker etter. Eller kanskje jeg har overvurdert og de tenker mer fundamentalistisk slik som enkelte som kaller seg gudelige og kristelige mens de i forrige århundre, da homsene døde som fluer av AIDS, syntes at guds staffedom over sodomittene var flotte greier så synderne bare døde og kunne ha det så godt. Kan jeg bli særlig mer skuffet over menneskene enn jeg allerede er? Kanskje.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Landet med utenlandske finansierte fargerevolusjoner.

Georgia vedtok en omstridt lov.

Forrige innlegg

Krigens tap:

Dødens galskapsestimater fra begge sider.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.