POSTED IN Venezuela

Venezuelas selvutnevnte president:

Fløy under falskt navn.

0
Print Friendly, PDF & Email

Noen tror de er utenfor normal rettsorden og vanlige regler når de er beskyttet av USA og de vestlige mediene. Historien under forteller at det faktisk finnes grenser. Det er derfor vi ikke hører om denne historien.

Juan Gerardo Guaidó Márquez er en venezuelansk ingeniør og politiker. Han er medlem av partiet Voluntad Popular, og er føderal deputert for delstaten Vargas. (Fra Wikipedia)

Den forteller litt om hvilken type den selv-utnevnte Venezuelanske presidenten faktisk er og hvilke kretser han beveger seg i.

Det er lenge siden vi hørte fra han, men det betyr ikke at han ikke er i sving. Denne gangen gikk han for langt. Alle andre må gjennom omfattende kroppsvisitering og skanning når vi skal ta et fly. Men i dette tilfellet var mange av tilhengerne møtt opp på flyplassen for å hylle han.

Nei, dette er ingen helt eller demokratiforkjemper, men en som tilhører overklassen. Og de har egne regler for seg og sine.

Knut Lindtner

Frankrike, Portugal og de merkelige venezuelanske passasjerene.

To Venezuelanske borgere om bord på Air Portugal sitt fly ankom Caracas (hovedstaden i Venezuela, overs.) hvor den franske ambassadøren møtte dem på flyplassen.

Den første passasjeren reiste under falsk identitet og brøt dermed den internasjonale Luftfartsorganisasjonen (ICAO) sine reiseregler. Den andre passasjeren som var den førstes onkel, brakte med seg eksplosiver i kontrollen.

 Den venezuelanske regjeringen sanksjonerte Air Portugal ved å forby all flyging til landet i 90 dager. De skrev også til den franske regjeringen og fordømte deres overtredelse Wien-konvensjonen som omhandler diplomaters status.

Passasjeren under falsk identitet var ingen andre enn det tidligere selv-innsatte presidenten Juan Guaidó. Den franske ambassadøren er Romain Nadal (bildet), en nær venn av den tidligere franske ministeren Laurent Fabius og den tidligere franske presidenten Francois Hollande.

Oversatt av Knut Lindtner

https://www.voltairenet.org/article209287.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigen i Idlib:

Vil Tyrkia intervenere på Al-Qaidas side?

Forrige innlegg

Intervju med Bolivias Evo Morales:

Vi leder på meningsmålingene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.