POSTED IN Helse, Venezuela

Venezuelas leder:

Vi har utviklet en 100% effektiv medisin mot korona.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne meldingen er nesten for god til å være sann. Jeg har ikke kunnskap til å kontrollere eller verifisere innholdet i den. Imidlertid er virkningen av alle nedstengningstiltakene så skadelig og ødeleggende at det er mer enn en forsømmelse å ikke prøve ut denne medisinen.Hvis det skulle vise seg at det som hevdes stemmer er det et meget hardt slag mot de som bruker Covid-19 til å fremme agendaen for nedstengning og seinere massevaksinering.

Det vil være en medisinsk og politisk sensasjon om det er Venezuela og Russland, to nasjoner fra «ondskapens akse», som kommer med de avgjørende bidrag til å stoppe koronaen gjennom effektiv medisin og vaksine.

Men vi får se om dette faktisk holder vann.

Knut Lindtner

Maduro sier venezuelanske forskere har utviklet en medisin som «motvirker» Covid-19 100 prosent, og uten bivirkninger.

Venezuelas president Nicolas Maduro sier at hans land har designet «et høyst effektiv antivirus» som fjerner koronaviruset, uten noen bivirkninger. Medisinen vil bli presentert for WHO til sertifisering, la han til.

«Jeg vil fortelle at Venezuela har utviklet en medisin som ødelegger koronaviruset 100 prosent», sa Maduro på søndag. Han beskriver det som «et høyst effektivt antivirus».

Nicolás Maduro Moros er en venezuelansk politiker som siden 2013 er landets president. (Fra Wikipedia)

Det er utviklet ved Venezuelas Institutt for Scientific Research (IVIC). De har arbeidet med en kur mot viruset i de siste seks månedene, legger han til. 

Medisinen er basert på et molekyl kalt TR-10, som når det ble isolerert og seinere ble utprøvd på viruset viste seg å være fullstendig effektivt, påstod han.

Maduro sier at studien allerede er blitt gjennomgått av eksperter og forskere, og vil bli presentert for Verdens Helseorganisasjon (WHO), slik at de kan sertifisere funnene.

Når han prøver å selge dette potensielle gjennombruddet som Covid-19-medisin, sier Maduro at Venezuela ser fram til «å tilby denne  behandlingen til verden». 

Han gratulerer IVIC med» dette store bidraget til menneskeheten». Masseproduksjon av medisinen vil bli tilrettelagt gjennom «internasjonale allianser» sa han uten å utdype det mer.

Den nylig utviklede medisinen er helt sikker, påstår instituttet. De insisterer på at «den ikke påvirke sunne molekyler i kroppen», og at den ikke har noen bivirkninger.

Gabriela Jiménez

Studien er blitt utprøvd på virus-celler isolert fra venezuelanske koronavirus-pasienter, sier Gabriela Jiménez, minister for forskningen og teknologi.

Molekylet er et uttrekk av ursolsyre, som har «vist seg å ha 100 prosent hemning på virus-replikatorer i prøveglass» sier hun, sitert i EFE News Agency.

Tidligere denne måneden var Venezuela det første latin-amerikanske landet som fikk den russiske Sputnik V Covid-19-vaksinen. Rundt 2000 personer er ventet å bli immune i Venezuela som del av fase III utprøvingen.

Den ble registrert i Russland i august og er verdens første registrerte Covid-19-vaksine.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde:
Johann Walter Bantz

https://www.rt.com/news/504545-maduro-drug-coronavirus-who/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dansk lege:

Regjeringens foreslåtte tvangstiltak er rendyrket fascisme.

Forrige innlegg

Ny runde med lockdown i Italia.

Men nå kommer protestene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.