POSTED IN Helse, Venezuela

Venezuela stater utdeling:

Effektiv covid-19 medisin til hele befolkningen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det mest påfallende med denne saken er ikke det som skjer, men den tausheten dette omgis med av alle våre store medier som i et år har skremt hele befolkningen med Covid-19. Nå finnes det flere effektive medisiner som aldri nevnes, men her er det altså en som deles gratis ut til alle i Venezuela.

Det er en rekke leger rundt i verden som har brukt ulike medikamenter med god effekt mot tidlig smittete av Covid-19, men disse er fullstendig fortiet og usynliggjort i vår medier. Og bildet som tegner seg er en fremvoksende konflikt mellom billige og effektive medikamenter som beskytter svært mange og legemiddelindustriens behov for salg av ikke ferdig testete vaksiner. Vaksiner som derfor kan potensielt utgjøre en stor fare for folkehelsen.

Dette er en gladnyhet, men den skal ikke formidles til befolkningen.

Vi skal ikke vite at det finnes effektive virkemidler for de som er i faresonen for Covid-19, for da blir hele det voldsomme vaksine-programmet som nå iverksettes unødvendig. Og da blir den politikken som er iverksatt over et år meningsløs.

Slik jeg ser det nå, ser det ut til at både regjeringer, WHO og medier er i lommene på legemiddelindustrien (som vil selge dyre vaksiner og ikke billige, effektive medisiner). Eller kanskje alle er i lommene på noen som aldri trer frem. Etter som tiden går blir dette mitt stadig tydeligere inntrykk. Hele pandemien er regissert av noen som ikke trer frem og alt som kan bidra til å avslutte den skal forties og benektes, som f.eks. medikamentet Carvativir som nå deles gratis ut i Venezuela.

Knut Lindtner

Venezuela starter en massiv anti-covid medikament-utdeling

Venezuela har iverksatt storskala produksjon at deres meget effektive medikament mot Covid-19, Carvativir. Gratis utdeling er allerede iverksatt.

Carvativir (også kalt «Mirakel-droppene til Dr. José Gregorio Hernández») skal være tilgjengelig over hele landet ikke seinere enn i midten av april.

Siden januar har Google, Facebook og Twitter sensurert all informasjon om dette legemidlet selv om det er blitt tillatt i mange latin-amerikanske land. Flere europeiske land tester også ut ulike anti-covid medikamenter, men er forsiktige med ikke å annonsere dette.

Venezuela importerer også 10 milloner Sputnik V vaksiner.

Oversatt av Knut Lindtner

https://www.voltairenet.org/article212537.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Et av virkestoffene i Carvativir er Squalene:

  «Squalene is used to synthesize hormones, cholesterol and vitamin D.»
  https://www.kiwicorp.co.nz/blogs/blog/why-does-squalane-really-works

  Squalene brukes også i vaksiner, både mot influensa og covid-19.

  Squalene is present in the form of an emulsion and is added to make the vaccine more immunogenic.»
  (Fra WHO)

  Syntetisk vitamin D, du. Originalt.

  Svar
  • Squalene is used to synthesize hormones, cholesterol and vitamin D.»

   Etter at (den vestlige ?) verden er lurt til å redusere kolesterol og fett/D-vitamin i mange år, ville de ikke være rart om dette trengs å bli tilført for å styrke kroppen.

   Svar
 • Selvfølgelig kan ikke slike billige og virksomme medisiner gis til folket. Astra-Zeneca ser ut til å tilføre de som får denne «vaksinen» ubotelige skader, de svakeste dør øyeblikkelig, mange får fra lette til alvorlige bivirkninger, men spørsmålet er selvfølgelig hva som skjer med disse menneskene på lengre sikt. Men allikevel fortsetter mange land med injiseringen av denne «giften». I Zion Vises Protokoller står det svart på hvitt at Zionistene ønsker seg en verden med maksimalt 500 millioner «slaver», er det dette man i dag ser bli forsøkt gjennomført? En annen ting er «vaksinene» fra Moderna og Pfizer, her blir det meldt svært lite om hva som skjer med folk som får disse injisert, er de kanskje like farlige som AZ, men at dette blir holdt skjult? AZ får skylda, mens de fortsetter med disse andre, som folk ikke egentlig vet så mye om? Uansett, når bivirkningene av «vaksinene» overstiger «viruset» burde man jo stoppet dette «eksperimentet» øyeblikkelig hvis man hadde moral (ikke dobbel-moral!) og folkets beste i tankene? Det har vel nå dannet seg en «konsensus» om at disse «vaksinene» og nedstengningene ikke er til det beste for folket, men for maktgale politikere og byråkrater, som antagelig grøsser av velvære for hver ny «påkjenning» de kan påføre folket.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tre land med atomvåpen og vetorett i FN angriper Syria med raketter.

Begrunnelse: en forfalsket rapport om giftgassangrep.

Forrige innlegg

Det er mange eksperter som er imot tiltakene:

Her er rapporten fra 39 britiske eksperter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.