POSTED IN Media

Våre politikere og medier møter seg sjøl i døren.

Hvem stod bak drapet på kvinnen som ble skutt i Capitolbygningen?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er ikke noe forsøk på å hvitmale Putin eller Russland. Tvert imot tror jeg at det også foregår politisk forfølgelse der som i andre land, også vårt eget. Men det dette korte intervju-utdraget viser er dobbeltmoralen som våre medier opptrer med. 

I stedet for å stille kritiske spørsmål til våre (og våre alliertes) myndigheter avleder mediene oppmerksomheten hele tiden ved å vise til andre land og gjerne overdrive, fordreie og karikere det som foregår der.

Vi vet det pågår en demoniseringskampanje mot Russland (og Kina) og våre medier følger den opp så godt de kan. Samtidig svikter de i kritikken av et som skjer i vår del av verden. Det gir naturligvis politikere i andre land gode kort på hånden slik vi ser i dette intervjuet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Skjermbilde-2020-11-10-kl.-09.33.57.png
BBC News sin korrespondent Orla Guerin fikk svar på tiltale.

Vi så det også i et intervju der en britisk stjernereporter skulle stille Aserbadsjans president til veggen med kritiske spørsmål, men ble sjøl brakt i forlegenhet av hans spørsmål om Storbritannias behandling av Julian Assange som akkurat nå råtner i et britisk høysikkerhetsfengsel.

Fordi vi ikke rydder opp i vårt eget hus møter vi oss sjøl i døren.

Knut Lindtner (red. Derimot)

Putin: Hvem beordret drapet på kvinnen som ble skutt av en politimann i Capitol-bygningen?

«450 personer har blitt fengslet. De kan se fram til fengslingsdommr på mellom 15 og 25 år. Og de kom til Kongressen med politiske krav. Er ikke det forfølgelse av politiske meninger?»

Av Keir Simmons.

Fra NBC-intervjuet i forkant av toppmøtet.

KEIR SIMMONS: Et direkte spørsmål. Var det du som beordret drapsforsøket på Alexei Navalny?

VLADIMIR PUTIN: Naturligvis ikke. Vi har ikke den vanen, å drepe noen.

Var det du som beordret drapet på kvinnen som var med og trengte seg inn i Kongressen og som ble skutt og drept av en politimann?

Vet du at 450 individer ble arrestert etter at de kom inn i Kongressen? Og de stjal ikke så mye som en laptop. De kom med politiske krav. 450 personer – 

KEIR SIMMONS: Du snakker om opptøyene i Capitol?

Keir Simmons - Wikipedia
Keir Simmons

VLADIMIR PUTIN: – har blitt arrestert. Det som kommer til å hende – det de kan se fram til – de er – de kommer til å bli fengslet, mellom 15 og 25 år. Og de kom til Kongressen med politiske krav. Er ikke det forfølgelse for politiske meninger?

Noen har blitt beskyldt for å ha planlagt å velte . å ta over regjeringsmakten.

Noen er beskyldt for ran.

De kom ikke dit for å rane.

De menneskene som du nevner hos oss, ja, de er blitt dømt for å krenket sin status. De har tidligere blitt dømt – de har ment – de har brutt tidligere dommer – som skulle være en advarsel om ikke – å bryte russiske lover.

Og de har fullstendig ignorert hva lovene krever.

Retten har bare fortsatt – behandlet – og dømte dem til fengselsstraffer.

Oversatt og noe forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  21 juni 2021 23:01

  Det behøves virkelig at en ny Émile Zola skriver et nytt anklageskrift J´accuse! (jeg anklager!) mot den hyklerske vestlige makteliten bestående av korrupte og unnfallende mediefolk og politikere. Men motsatt av saken som den gang gjaldt den fransk-jødiske kaptein Dreyfus som var blitt offer for justismord, så har dagens justismordere gitt seg selv fripass fra kritikk. Pendelen har slått så vanvittig langt ut at hadde det vært jøder som ble utsatte for overgrepene, hykleriet, korrupsjonen og unnfallenheten, så ville politikere og mediefolk blitt avsatt og det på timen. Men denne gangen er så mektige jøder på ødeleggelsens side at motsatt av på Dreyfus tid kommer ikke engang kritikerne av maktmisbruket til orde. I nesten klassisk stil er den undertrykte blitt til undertrykkeren og ødeleggeren og ser ut til å bruke tiden svært godt.

  Hvilke er deres interesser i å ødelegge eksisterende europeisk-amerikanske samfunn slik som nå skjer i de av Demokratene dominerte statene som eksemplene California, Florida, Vermont, Oregon samt storbyer som Chicago og New York? For det er uomtvistelig at de ultraliberale bevegelsenes spiss drives av jødiske interessegrupper og at interessegruppene støtter BLM, Defund the Police, ubegrenset migrasjon fra Syd- og Mellom Amerika og absurd nok vil ha slutt på påstått «hvit overhøyhet» når det egentlig er helt andre årsaker til ulikheter enn hudfarge.

  Hva er det med dem, når nå snart 2000 jødiske rabbinere har underskrevet opprop om økt latinsk og muslimsk migrasjon, og hva er det med resten av den ultraliberale eliten som ufortrødent enten fortsetter å finne på borgerkrigslignende tilstander eller fortier dem? Og hva pokker er det med selvoppnevnte samfunnsrefsere som resett.no eller document.no som enten støtter årsaken og hater effekten eller rett og slett unnlater å skrive ett kløyva ord om de utallige selvmotsigelsene? Det som skjedde på Capitol Hill 6. januar var som en mild vårbris i forhold til de vanvittige, men fortidde ødeleggelsene som nå raserer USA fra kyst til kyst!

  https://patriotrising.com/major-u-s-cities-race-to-re-fund-the-police-as-utter-lawlessness-reigns-from-coast-to-coast/

  Svar
  • «… hadde det vært jøder som ble utsatte for overgrepene, hykleriet, korrupsjonen og unnfallenheten, så ville politikere og mediefolk blitt avsatt og det på timen.»

   Stakkars jøder. ;-)
   « men hevda ho samanlikna det med diskrimineringa mot jødar i starten av nazismen «
   https://www.nrk.no/urix/samanlikna-smittevernreglar-med-holocaust-_-no-beklagar-ho-1.15537964

   Men….. ble jøder satt i interneringsleir i USA?
   Nei, – det var jo ALLE sivile japanesere som ble satt i interneringsleir, og sammenliknet med aper, i USA , fra 1942 -1945.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny undersøkelse:

Lockdown redder ingen liv.

Forrige innlegg

Biden møter seg selv i døren på pressekonferanse:

Mener du fortsatt at Putin er en morder?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.