POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Var det ikke farlig likevel?

Hellas omgjør arbeidsforbudet for uvaksinert helsepersonell.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hellas lèt uvaksinert helsepersonell kome tilbake på jobb

Av Niamh Harris, Newspunch. Omsett av og henta frå saksyndig.

Den greske helseministeren annonserte sist veke at etter ein rettsleg ordre vil landet gjentilsetje tusenvis av helsepersonell som nekta å bli vaksinert mot covid-19.

Som andre land i Europa innførde Hellas reglar under pandemien som kravde at personale på sjukehus, legekontor og sjukeheimar måtte vere fullvaksinerte.

Insider Paper rapporterer: Regelen som vart innført for eit år sidan førde til at rundt 6500 uvaksinerte helsepersonell vart sett på sidelinja, og fekk hard motbør frå den største fagforeininga til sjukehusarbeidarar.

Hellas sin toppadministrative domstol, Statsrådet, bad om at tiltaket vart avskaffa sist veke som følgje av ein klage frå fagforeininga.

«Avgjerda vil bli implementert, sjølv om eg må seie til dykk at det er ei farleg avgjerd for folkehelsa,» fortalde helseminister Thanos Plevris til Mega TV.

Plevris sa at regelen sannsynlegvis ville bli avskaffa frå 1. januar, om ikkje tidlegare.

Den greske dagsavisa Kathimerini rapporterte sist månad at meir enn 2000 helsepersonell framleis er uvaksinerte, inkludert rundt 170 legar.

Meir enn 5,3 covid-infeksjonar har blitt registrerte i Hellas sidan byrjinga på pandemien, ifølgje helseministeriet, med over 34 000 dødsfall tilskrive viruset.

Forsidebilde: Patrick

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • De burde i Hellas, som i alle andre land i Europa (inkludert Norge) sette opp egne legekontor, praksiser og sykehus for «renblodede» av og for ikke-kvaksinerte pasienter. Steder hvor man var garantert å ikke bli svindlet og lurt til å ta imot vx. Hvor man var garantert rent blod ved operasjoner osv.
  La de som lot seg lure slite med sine egne problemer, ikke la dem lure oss renblodede til å ordne opp i problemene de selv har skapt. Mesteparten av dem ser ut til å ha max 10 år igjen, vil du følge dem ned på veien, eller forbli frisk?
  Nå begynner det også å piple frem info om at vx’ere «shedder» nye og underlige virus og sykdommer, hold deg unna slike vx’ere bør det nye mottoet nå være.
  Et gammelt ordtak sier: Bedre å være føre var, enn etter snar.

  Svar
  • «Social distancing»? Nei, ikke SOSIAL avstandtagen fra injiserte, ikke egentlig personlig, neida, men da jeg i dag hørte en mann en meter bak meg på kafe si hvor trygg han mente seg å være etter sitt fjerde skudd, da flyttet jeg meg til stolen på andre siden av bordet, som gav meg mer avstand, siden shedding er reellt, og fordi de to første ukene etter siste stikk er de nystukne mer smittsomme for virus også. Jeg unngår tette sammenstimlinger, fordi jeg ikke vil bli påført noe fra de injiserte. Uvaksinerte kan vurdere å ville holde avstand til injiserte, de er de smittsomme, ikke omvendt, noe vi har visst lenge. Særlig de som frivillig går med maske der det ikke er påbudt, de kan man regne med er så pumpet full som de ønsket seg; full pakke: covid, vanlig og RSV.

   Svar
  • Ironisk nok kreves full»vaksinering» for å få organ transplantert, og legene som driver med sånt burde vite at man ser «vaksinerte» kropper oftere støte organet ut. Enten vet ikke disse legene hva de driver med, eller, enda verre, de vet, men følger bare ordre og gjør som de lar seg betale for å gjøre. Helsebransjen fremstår etterhvert som korrupt og ganske så uverdig.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Svær økning av helseplager hos folk i USA-forsvaret etter vaksineringen?

Er det på gang en stor tildekking av vaksineskader i USA?

Forrige innlegg

Vaksinepass, digital identitet, sosialt kredittsystem og digital valuta:

Et usynlig fengsel er bygget for deg

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.