POSTED IN USA, Vaksiner

Var de pliktig å vaksinere seg for å tjenestegjøre?

I USA kommer nå rettssaker mot militære ledere etter vaksinetvangen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

AMERIKANSKE SOLDATER LOVER Å HOLDE MILITÆRE LEDERE ANSVARLIGE FOR COVID-19 VAKSINEMANDATER OG SKADER. 

Mer enn 230 nåværende og tidligere militærpersoner har skrevet et brev til det amerikanske folket der de lover å gjøre alt som er «moralsk tillatt og juridisk mulig» for å holde ledelsen ansvarlig.

Megan Redshaw 2. januar 2024

Nåværende og tidligere amerikanske soldater krever at militære ledere stilles til ansvar for å ha muliggjort «lovløshet og ufrivillige eksperimenter» på soldater da de tvang dem til å motta eksperimentelle covid-19-vaksiner.

I et brev datert 1. januar 2024 skrev mer enn 230 militærpersoner et brev til det amerikanske folket på vegne av hundretusener av soldater, der de lover å gjøre alt som er «moralsk tillatt og juridisk mulig» for å stille militærledelsen til ansvar for lovbruddene i forbindelse med innføringen av covid-19-vaksinemandatet og for å ha ignorert skadene som oppsto som følge av dette.

«Under implementeringen av COVID-19-vaksinemandatet brøt militære ledere loven, trampet på konstitusjonelle rettigheter, nektet informert samtykke, tillot ufrivillige medisinske eksperimenter og undertrykte den frie religionsutøvelsen», heter det i brevet.

«Soldater og deres familier ble betydelig skadelidende av disse handlingene. De lider fortsatt økonomisk, følelsesmessig og fysisk. Noen av tjenestemedlemmene ble en del av den stadig voksende gruppen av hjemløse veteraner, noen fikk utviklet svekkende vaksineskader, og noen mistet til og med livet. I et tilsynelatende forsøk på å unngå ansvar, fortsetter de militære lederne å ignorere vår kommunikasjon om disse skadene og lovene som ble brutt.»

Underskriverne sa at de vil gjøre alt som er «moralsk tillatt og juridisk mulig» for å holde ledelsen ansvarlig, slik at ledere ikke kan ignorere konstitusjonelle rettigheter av politiske hensyn.

Militære medlemmer planlegger å stille til valg til Kongressen det kommende året og søke utnevnelser innen den utøvende makten. De som fortsatt er i aktiv tjeneste, har sagt at de ikke vil sette rang og posisjon over det å oppfylle sin ed.

Underskriverne har også lovet å kalle tilbake militære ledere som angivelig har brutt loven, for å innkalle til krigsrett for ulike forbrytelser. En krigsrett er militærets høyeste rettsinstans som er opprettet for å dømme medlemmer av de væpnede styrkene for lovbrudd begått i henhold til militær lov.

For militære som oppnår lovgivende roller, lovet underskriverne å innføre lovgivning for å fjerne pensjonsinntekten til de som er «kriminelt medskyldige».

«Dette arbeidet vil være en kontinuerlig prosess med en langsiktig tidshorisont, men å oppfylle våre eder om å forsvare grunnloven krever nettopp en slik vedvarende årvåkenhet», skrev forfatterne.

«Alle gode ting har en ende, men vi nekter å tillate at nasjonen vår stille og rolig synker ned i dypet av dekadanse og forfall. Vi lover å ta i bruk alle moralske, etiske og juridiske midler for å gjenopprette rettsstaten, og vi vil begynne med å stille de øverste militære lederne til ansvar», legger de til.

John Nowell, viseadmiral John Fuller, generalløytnant Donna Martin, generalløytnant Stephen Davis, generalmajor Robert Edmonson, generalmajor Williams, admiral Fagan, viseadmiral Buck, generalløytnant Clark, generalmajor Francis, generalløytnant Dingle, generalløytnant Miller, kontreadmiral Bruce Gillingham.

U.S. Food and Drug Administration godkjente den første covid-19-vaksinen 14. desember 2020, og forsvarsminister Lloyd Austin utstedte 24. august 2021 et memorandum som påla alle soldater å vaksinere seg mot covid-19.

De som ikke tok covid-19-vaksine uten godkjent medisinsk eller religiøst fritak, ble disiplinert eller fjernet fra militæret. Det fulgte en rekke søksmål i de ulike militærgrenene på grunn av avslaget på vaksinefritak.

I juni 2022 kom det frem data fra varslere – som ville bli siktet for mened hvis de hadde avgitt falske forklaringer til retten i rettssaker som da pågikk mot forsvarsdepartementet (DOD) – med data fra Defense Medical Epidemiology Database (DMED) som viste en betydelig økning i registrerte medisinske diagnoser i 2021 etter at forsvarsdepartementet innførte COVID-19-vaksinemandatet.

I etterkant av vaksineringen har sykeligheten i befolkningen øket.

Dataene viser for eksempel at spontanaborter økte med 300 % i 2021 sammenlignet med gjennomsnittet for de siste fem årene, kreft økte med 300 % og nevrologiske lidelser økte med 1 000 % i 2021 sammenlignet med gjennomsnittet for de siste fem årene – fra 82 000 til 863 000 på ett år.

Andre tilstander som økte kraftig i samme periode, var blant annet:

    Hypertensjon: 2 181 % økning.

    Sykdommer i nervesystemet: 1 048 % økning.

    Ondartede svulster i spiserøret: 894 % økning.

    Multippel sklerose: 680 % økning.

    Ondartede svulster i fordøyelsesorganene: 624 % økning.

    Guillain-Barrés syndrom: 551 % økning.

    Brystkreft: 487 % økning.

   Demyeliniserende: 487 % økning.

    Ondartede svulster i skjoldbruskkjertelen og andre endokrine kjertler: 474 % økning.

    Infertilitet hos kvinner: 472 % økning.

    Lungeemboli: 468 % økning.

    Migrene: 452 % økning.

    Dysfunksjon i eggstokkene: 437 % økning.

    Testikkelkreft: 369 % økning.

    Takykardi: 302 % økning.

I tillegg til en økning i de ovennevnte tilstandene, viste DMED-data at registrerte diagnoser av myokarditt – en type hjerteskade forbundet med covid-19-vaksiner – hadde blitt fjernet fra databasen. Kort tid etter ble det lagt frem bevis som viste at forsvarsdepartementet hadde manipulert DMED-dataene for å skjule tilfeller av myokarditt blant soldater som var vaksinert mot covid-19.

Medlemmer av det amerikanske militæret var lette mål for eksperimentelle covid-19-vaksinemandater. De som ble skadet, har ikke fått noen anerkjennelse eller erstatning for skadene sine.

Translated with DeepL.com (free version)

https://meganredshaw.substack.com/p/military-letter-covid-vaccine-mandates?publication_id=395439&post_id=140287402&isFreemail=true&r=l1qcw

Oversatt av Hans Borge

Forsidebilde: Jennifer Griffin

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Europeiske ledere leiter desperat etter flere våpen til Ukraina.

Etter oss kommer syndfloden!

Forrige innlegg

Etter Ukraina-tap

Kan Vesten etterpå
vinne uten atomvåpen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.