POSTED IN Helse

Vår årvisse venn i hele vår kjente historie forsvant:

Influensaen er helt borte.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email


Det skjer hvert år

Influensa rammer mennesker hvert år, men siden 2020 har sykdommen på underlig vis forsvunnet fra jordens overflate.

Av Gerd Reuther (Tyskland)

Influensa er et biologisk våpen som vil forvandle planeten til et fengsel? Hvis noen hadde spådd dette for et år siden, ville du ha sett deg om etter en ny spåmann. Forkjølelses-sykdommer skjer som i hvert år – og noen tror at det er en pandemi? Kjøpbare medier og kjøpte eller utpressede regjeringer har gjort det mulig.

_____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
_____________________________________________________________________________

Influensavirus – enten de forskjellige typer influensa, fra gruppen koronavirus eller andre inntrengere – er minst like gamle som menneskeheten. Fra det gamle Hellas har vi de tidligste skriftlige bevisene på slike sykdomssymptomer. Det skjer helst under klimaforandringer om høsten og våren, og dukker opp sterkere med intervaller på flere år eller tiår. Imidlertid snakker man om ”influensa” eller først siden 1700-tallet (2). Det var ikke klart om dårlig innflytelse («influentia») kunne spores tilbake til guder, stjerner, vind eller kulde.

Og det gjelder fremdeles i dag! Du kan bli smittet fra person til person, men bare hvis det er nær kontakt i minst 15 minutter og du på en eller annen måte er mottagelig for det (4).

Uten det riktige miljøet vil ikke virus gjøre oss syke. Vi vil høyst bare teste positivt …

Den nåværende virushysteriet ignorerer fullstendig det faktum at bare noen av de influensalignende sykdommene oppstår gjennom infeksjon fra person til person. Minst like mange begynner uten kontakt med en vektor. Enten det er kalde føtter i lang tid eller en bar hals – sykdommen har mindre å gjøre med et virus enn med vårt svekkede forsvar mot passasjerer, som vi ofte har ombord ubemerket. Så det er helt naturlig at mange «korona»-tilfeller ikke kan spores tilbake til andre smittsomme mennesker. Dette forklarer også hvorfor nedstengninget er ineffektive til å demme opp for smittsomme sykdommer (5). Å gjøre fruktesløs sporing til en hovedbegrunnelse for et enestående angrep på menneskers liv, er et vitnesbyrd om bunnløs uvitenhet eller grenseløs kynisme!

Mer alvorlige influensasykdommer og økte dødsfall skjedde bare når uvettige behandlinger ble utført og/eller i tider med krig og kriser. En serie influensabølger som ble husket i medisinsk historie som ”engelsk svette” på 1500-tallet, fikk oftere ødeleggende proporsjoner bare fordi leger fikk de syke til å svette i hjel og dø av tørst (6). De syke ble snørt inn i fjærsenger og pelsverk, og sengeteppene ble noen ganger tynget ned av andre mennesker. Der hvor de syke ble tatt vare på på vanlig måte, var ikke sykdommen noe spesielt å svette over. Knapt noen døde. Det var lekfolk som Martin Luther som reddet liv ved å løpe fra hus til hus for å frigjøre syke fra teppene og åpne vinduene (7).

I andre influensabølger forårsaket den obligatoriske årelatingen, emetika og avføringsmidler til dødsfall. Det har alltid vært heller av det sjeldne at det var en av de forskjellige virusene som drepte, men snarere leger. Det endret seg ikke da mikroorganismer ble identifisert som patogener etter 1840  og virus ble sett under elektronmikroskopet fra 1930-tallet og fremover. Det var fortsatt ingen fornuftige terapier eller vaksiner. Selv i dag regnes folk som influensadøde når intensivleger driver sitt uvesen med kortison, antatt antivirale stoffer, antibiotika og for tidlig bruk respiratorer (8).

Hvis det i 2020 ikke skulle være flere influensasyke, men kanskje en del flere dødsfall enn vanlig, er det fordi flere syke mennesker ble innlagt på klinikker, utsatt for intensivbehandling og vaksinert. Men ikke engang dette har så langt forårsaket overdødelighet sammenlignet med tidligere år.

For første gang i menneskehetens historie så influensavirus ut til å ha forsvunnet fra spekteret av patogener siden 16. kalender-uke av 2020 og overlot hele feltet til en angivelig ny koronavariant (9).

Forsidebilde: Lukas Medvedevas

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • En fin artikkel . Takk.

  ‘ Det er en alminnelig oppfatning at verdensomfattende epidemier, f.eks utbrudd av nye former for influensa, begynner med en tilfeldig mutasjon av virus på ett sted, og deretter spre seg ved direkte kontakt fra person til person. Dette er en bekvem oppfatning som gir myndighetene noeå arbeide med. Men dette er ikke på noen måte bevist.
  Mellom 1173 og 1875 var det 94 epidemier. Dette skjedde til tross for den kjensgjerning at kommunikasjoner og folkeforflytninger gikk langsomt på den tiden, og  var mange steder  av ubetydlig omfang. Den raske spredningshastigheten er vanskelig å forstå hvis spredningen kun skjedde fra person til person eller via rotter og mus.
  Det er framsatt en teori om at biologiske invasjoner finner sted med urgelmessige mellomrom, fra rommet, fra meteorisk materiale. Hver av dem representerer  fornyede forsøk på å skape evolusjon i livet på kometene, som fører til infeksjon når jordkloden krysser svepet av disse kometene.
  Vi i vesten foretrekker å tro at  hver ny bølge av nysing og hosting har sin opprinnelse langt unna, sannsynlig fra et mindre hygienisk sted som Honkong.  – men i Asia kaller man de samme symptomene engelsk eller amerikansk influensa. Sannheten er at ingen nøyaktig vet hvor de nye formene kommer fra. Det er meget mulig at det kommer utenfra jorden.
  Kanskje er det sterkeste indisiet på en slik hypotese at større pandemier har en tilbøylighet til å være kortvarige. De varer sjelden mer enn et år, og de ser ut til å svekkes  etter at de er blitt filtrert gjennom et visst antall menneskelige verter.
  Det kan være av betydning at influensautbrudd har en tendens til å være særlig voldsomme i områdene omkring 40 breddegrad, breddegrader der det permanent er meget sterke luftstrømmer. Det dekker USA, det meste av Europa, Korea, Japan  og et så fjerntliggende område som New Zealand.
  Kanskje  disse organismene også, tidlig i jordens historie, satt i gang evolusjonsprosessen, –  og er en del av en veldig vedvarende evolusjonsprosess.’

  «Livets tidevann»  Lyall Watson  ( 1982)

  Svar
 • ‘ De første virusene ble kanskje til for nesten 3,5 milliarder år siden, da det første livet på jorda oppsto. Men hvordan ble virusene til? ‘
  https://ung.forskning.no/biologi-evolusjon-menneskekroppen/hvordan-ble-det-forste-viruset-til/1656524

  ‘ Ikke bare har tidligere pandemier preget evolusjonen vår. Eldgammelt virus-DNA utgjør 8 prosent av arvestoffet vårt. ‘
  https://forskning.no/evolusjon-genetikk-virus/slik-har-virus-formet-oss-som-mennesker/1669230

  Svar
 • En engelskspråklig artikkel som også argumenterer for at Covid-19 er omklassifisert influensa:
  https://patriotrising.com/wheres-the-flu-in-the-age-of-covid-the-flu-has-been-reclassified-as-coronavirus-says-epidemiologist/

  Svar
  • Det som jeg synes er viktig er :

   Når viruset ble oppdaget ( i mars 20), ble de som døde hauset opp i media , som noe urovekkende. – Og man kunne IKKE opplyse om alder og allmenntilstand av «personhverhensyn», slik at vi skulle tro at dette viruset kunne ramme oss alle, og alle kunne dø. ( Heller ikke antall døde i forhold til året før:)
   Nå, når en eksperimentiel vaksine er distribuert, og noen dør, får vi vite både alder og sykdomshistorie på de døde uten personhvernhensyn, – og at «døden var helt tilfeldig og skyldtes alder og sykdom» og ikke hadde noe med vaksinen å gjøre. 😉
   Senvirkninger av dette influensaviruset ble slått opp med store bokstaver, med bilder og sykdomshistorier. Men det ble ikke opplyst om at senvirkninger etter influensa ikke er noe uvanlig, – for enkelte.
   Massegraver, som media gasset seg i og lagde frykt rundt viste seg å være løgn.
   Tall på døde, I Norge og w.w, ble ikke sammenliknet med tidligere års virus-døde. Heller ikke med nasjonenes populasjon og antall som var nær levealder.
   Da antall døde gikk ned, ble det satt i gang smittetesting som aldri før i verdenshistorien; og smittede ble synonymt med syke, selv om de «syke» ikke hadde symptomer. Frykten måtte holdes oppe.
   I Norge er det til nå dødd 500, – i motsetning til tidligere år, mellom 900 og 1500.
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Full nedstenging av landets produksjon og økonomi, – og sosialt.
   – Hva koster dette mentalt og økonomisk, pr. liv. – HVIS nedstengingen har noe effekt? ( Hvor mange kreftsyke er ikke overlatt til døden , fordi medisinen var «for dyr» for administrasjonen ?)
   HVIS det har hatt effekt, så gjør vi vel dette hvert år?
   HVIS årets influensa, med lave dødstall, gir grunn til » vaksinasjonspass» og/ eller portforbud. – Og folk IKKE protesterer.
   Da er det den manglende protesten som er det farlig.
   Hva kan befolkningen så ikke innbilles, og være med på, av galskap, uten hold i virkeligheten, fra «ledere» senere.
   Det er dette som er skummelt. Ikke årets milde influensa.

   Svar
 • Glenn Bråthen
  16 februar 2022 9:53

  Altså! Det er helt klart at grunnen til at influensen putselig er utryddet er fordi man har tatt i bruk PCR tester for testing av covid 19. Fra nyttår ble PCR testene forkastet av FDA fordi de var nødgodkjente og frisen gikk ut, men også fordi testen ikke klarer å skille mellom Sars-cov-2 og influensa virus. Tenk da hvor mange tester som har slått ut positivt for Sars-cov-2, som egentlig har vært vanlig influensa! Ikke rart man får mindre influensa med slike tester!

  https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Selv om tiltakene nå stoppes kan vi få dem igjen.

Tiltakene har vært i strid med demokratiske retter hele tiden. De må ikke kunne gjentaes.

Forrige innlegg

Politikkens retrett

Høyrevridd sentralbanksjef vil styre Stortinget og regjeringa

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.