POSTED IN Krig-fred

Våpenhvilen i Idlib:

Forbereder USA å sprenge den med soldater kamuflert i syriske uniformer?

0
Print Friendly, PDF & Email

Denne meldingen er ikke bekreftet og vil heller aldri bli det. Jeg tror likevel at den kan  være riktig. Men altså, dette er nærmest umulig å få bekreftet. Det den forteller er at det foregår et spill i kulissene på en rekke forskjellig områder. Hensikten er naturligvis å for enhver pris å stanse den syriske fremrykkingen – og akkurat nå å sørge for at våpenhvilen, avtalt mellom Tyrkia og Russland, ikke holder.

De som tror at USA ikke driver med slik men er en riddere som sloss med blanke våpen får leve i sin virkelighetsverden av Hollywood-fiksjoner. Vi andre som er vant med løgner, omskrivinger og virkelighets-benektninger ser naturligvis på det som meldes her som en sannsynlighet.

I Troyakrigen leverte grekerne en trehest i gave til trojanerne. Inne i den oppholdt det seg greske krigere i skjul. Det var en falsk gave ment å villede.

Det er ingen grunn til å overraskes for i denne krigen er alle de midler som det er mulige å bruke, tatt i bruk. Også det som kalles «falske flagg» eller «Spill i det negative rommet», altså å gi seg ut for å være en annen enn det en faktisk er. Dette spillet er gammelt og kan spores tilbake til den «trojanske hesten» fra trokakirgen hentet fra gresk legende.

Løgner er en del av krigen, en viktig del. og våre medier leverer disse «lett til sinns sinns, rapp på fot» (som det heter lett omskrevet i sangen Vi vandrer med freidig mot.) og uten betenkeligheter. Vi som prøver å formidle annen informasjon må hele tiden gjøre forbehold.

Knut Lindtner

Spesialstyrker fra USA utplassert hos al Qaida i Idlib angriper tyrkiske styrker.

Av Gordon Duff sammen med Nahed al Husaini.

Kommunikasjons-rykter og etterretning fra innsiden av tyrkisk støttede terrorgrupper forteller en interessant historie.

Amerikanerne er i Idlib ,de har vært der de siste to dagene, overlesset med kontanter, løfter om USA-pass og familiegjenforeninger i USA.

Det er meningen at USA-styrker skal sette opp bakhold og selvmords-bomber mot de tyrkiske utpostene i Idlib. Hensikten skal være å få slutt på våpenhvilen som ble forhandlet fram i Moskva mellom Erdogan og Putin den 5. mars.

Om det blir tatt opp videoer der de bruker syriske uniformer tatt fra fanger kan tenkes.  Det går også rykter om at noen tyrkiske offiserer som kontrolleres av CIA/Gulen også kan delta.

Noen kilder sier at de samme amerikanerne skal ha kommet ned fra Afrin under det mislykte kjemiske angrepet for fem dager siden. Dette var planlagt å skje samtidig med at USAs utsending Jim Jeffries helt ulovlig besøkte terrorist-styrkene.

Jeffries og hans selskap dro inn i Idlib via Syria. De møtte representanter for al Qaida og De Hvite Hjelmene. Omtrent på samme tid ble flere av de militante terroristene, inkludert medlemmer av De Hvite Hjelmene, alvorlig såret da de kjemiske våpnene de planla å plassere ut lekket. 

De Hvite Hjelmene og Reuters film-team var på stedet for å skaffe en dramatisk video av USA-utsendingen som skulle bære vekk døde barn, noe som naturligvis skulle være en katastrofe. Men de mislyktes å få dette til, og så var anledningen forbi..

Med en kollaps i amerikansk økonomi, og et USA som vakler under beskyldninger om et forsøk på kupp mot Saudi-Arabia, var det liten sjanse for at noe få myrdede barn for Facebook skulle gjøre valgåret noe annerledes for Trump og hans administrasjon som nå vakler fra det ene nederlaget etter det andre.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Journalister og medier:

Et viktig frontavsnitt i krigene.

Forrige innlegg

Konsekvenser for USAs militære?

En soldat rammet av Korona.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.