POSTED IN Krig-fred, Norsk politikk

Våpenforsendelsene til Kiev-regimet:

Fredsnasjonen Norge er i tet.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvem er det som sender våpen til Kiev-regimet?

Hvis en ser på oversikten under fremgår det at det stort sett er Natoland som forsyner Ukraina-regjeringen med våpen. Unntaket er Japan og Sør-Korea. Og ser vi på Natolandene er faktisk Norge den største bidragsyteren til Nato/Ukrainas krigføring etter folketall.

Land som Frankrike og Italia bidrar med praktisk talt ingenting bortsett fra «store ord og løfte om evig vennskap». Og ord hjelper ingenting for Ukraina i den situasjonen de nå befinner seg. Heller ikke våpen. Bare forhandlinger om fred.

I absolutte tall er også Norge nest størst i Europa. Bare Storbritannia gir mer.

Når Russiske myndigheter skal vurdere hvilke land som er mest fiendtlige vil denne oversikten fortelle dem at Norge er blant de verste. Faktisk den verste. Vi følger USA i ett og alt og viser vår lojalitet til USA på denne måten.

Hvis det blir krig er det nå helt klart at USA (som ikke er en militær landmakt) ikke er i stand til å forsvare oss. Krigen i Ukraina forteller dette med klartekst, men jeg tror ikke de norske politiske myndighetene forstår hvilken utsatt posisjon de setter landet vårt i for å tekkes USAs ledelse.

Om våre militære ledelse er klar over situasjonen er jeg usikker på, men realiteten er at vi nå fremstår som båndhunden til USA. Vi bjeffer og blåser oss opp utenfor «bjørnens hi» og tror USA vil kunne hjelpe oss hvis bjørnen løfter labben. Graden av virkelighetsfornektelse hos omtrent alle våre politikere er virkelig skremmende.

Tanken på å samarbeide for avspenning med vår store nabo streifer dem ikke en gang. Men da må vi stanse sanksjonene og begynne å snakke med den Russiske ledelsen. Vi har i dag ingen ledende politikere som er i stand til dette. Praktisk talt alle er forgiftet i større eller mindre grad med Russlandsfobi og Russlandshat.

Vi har altså ingen som kan håndtere den nye situasjonen som oppstår når Nato snart har tapt Ukraina-krigen sin.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Markus Winkler

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Jeg forsøker å se på handlingene, fremfor retorikk. Vi er blitt løyet for så uendelig lenge. Putin og Lavrov og Russerne har sine ord i behold. De har forholdt seg til Internasjonale avtaler så vidt jeg kan bedømme gjennom jungelen av propaganda. Jeg kom over Putins tale til Verdenssamfunnet 26.des.23.
  Putins tale til verden 26.des.23. :
  «Kjære innbyggere på vår vakre planet Jorden,
  Jeg, den russiske føderasjonens president, Vladimir Putin, bestemte meg for å henvende meg direkte til dere alle, utenom diplomater, deres ledere og journalister. I Russland er det en såkalt «Ural-utveksling», der det er forbudt å lyve, lure og overdrive. Derfor vil jeg snakke veldig ærlig slik at alle blir overbevist om sannheten i mine ord. Russland er et stort og rikt land, dets viktigste verdi er mer enn 150 millioner mennesker som bor i et territorium der rettferdighet er fremfor alt. Vi trenger ikke nye territorier.
  Vi har energi og alle andre ressurser er rikelig.
  Siden den store tartaren og de store mogulenes tid har ikke folkene i Nord-Eurasia utviklet seg på grunn av korstogenes angrep og koloniseringen av Amerika, Afrika, India eller Kinas narkotikaavhengighet, men på grunn av deres harde arbeid. og pasifisme. Alle som kan russisk forstår at «russisk» er et adjektiv som refererer til alle folkene i landet vårt. Russiske slaver, russiske tatarer, russiske jøder, russiske evaner, osv. Alle russiske i hjertet, selv om deres kultur, språk og livsstil er forskjellig. Vi hedrer dette mangfoldet av enhet.
  Det russiske folket blir nok en gang tvunget til å ofre livet for å beskytte verden mot nazisme og fascisme. Vi byttet ut 50 av våre krigsfanger med 50 ukrainske soldater. Ukrainske soldater ble behandlet på våre sykehus, fikk tre fulle måltider om dagen og reiste hjem.
  Vi tok imot russiske soldater som fikk kuttet av fingrene og kjønnsorganene. Ikke engang nazistene gjorde det i den siste krigen.
  Vi vil presentere dette beviset i en fremtidig prosess. Skam alle som støtter disse drittsekkene nå.
  Lederne deres i USA, Europa, Japan, Australia og andre steder har stilt seg på side med disse undermenneskene som setter sivile, gravide kvinner og barn over seg selv i kamp og bevisst ønsker krigsfanger. Jeg kan ikke forestille meg noen fornuftig person som støtter disse monstrene.
  Og deres Bidens, Scholz, Macron og andre mørke demokrater * beskytter ikke bare kriminelle, men bevæpner dem aktivt, gir dem penger som ikke er nok til å senke prisene i landene deres. Prisene stiger, verden kollapser, men ikke fordi russerne renser Europa for nazistiske onde ånder, men fordi du er taus og til og med støtter den nye bølgen av nazisme. Denne gangen drar vi ikke til Berlin, vi vil stoppe ved våre historiske grenser, og alle de onde nazistene som lederne dine åpner døren for vil gi deg et nytt «krystall»-liv, slik nazistene gjorde, og legge til omskjæring av det reproduktive. organer til den.

  Jeg appellerer til alle som ønsker å bo og jobbe i verden, oppdra barn og sosialisere med mennesker over hele verden. Hjelp Russland med å bekjempe den nye kreften – ukrainsk nazisme. Ikke Ukraina, hvor det bor fredelige og hardtarbeidende mennesker, men nazismen, drevet av amerikanske skatter og NATO-hauker. Hvis lederne dine støtter nazismen, skyv dem over kanten, ta makten i dine hender.
  Ukrainske nazister er beskyttet mot kuler av sivile, dine herskere bestemte seg også for å overføre byrden av høye priser og fremtidige problemer til befolkningen under påskudd av det forferdelige Russland. I Ukraina, akkurat som deg, lever nazistene godt bak ryggen til vanlige borgere, og vanlige borgere må lide – dette er de samme forbrytelsene i Ukraina som i Vesten. Vi har ikke brutt noen av løftene våre, og deres ledere har stjålet 300 milliarder dollar og euro fra det russiske folket.
  De stjeler eiendommen til vårt lands borgere over hele verden, du vil bevisst ha våre soldater, forby det russiske språket, angripe Guds kirke. Jeg ser at i land der ledere skjerper sanksjonene mot Russland, er det en økende bevissthet om hva som skjer og en bølge av protester sprer seg».
  Her er kilden: https://amg-news.com/boom-vladimir-putins-letter-to-the-world/

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  6 januar 2024 9:47

  Når politikarane i Noreg innser at dei må forlata dagens prinsippielle og totale USA-underkasting, er dei sikkert i stand til å tilpassa seg andre prinsipp. Dei gjev ikkje opp posisjonane sine frivillig.

  Eg ser fram til interessante fiskeri-forhandlingar med Russland når skreien orienterer seg nord- og austover.

  Takk for at me enno har Derimot.no og Steigan.no! Abonner og spons om du ikkje er nøgd med dagens tilstand i lydriket Noreg.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  6 januar 2024 9:54

  «Vi truer ingen,» sa ein sjølvrettferdig Støre i nyårstalen.

  Artig sagt av ein representant for verdas største militærmaskin med fyrstebruk av atomvåpen som program.

  Svar
 • Norvald Aasen
  6 januar 2024 11:24

  Hva skal vi forvente når et samlet «storting» på vegne av det folket de har hjernevasket med russerhat står samlet i å føre krig mot vårt naboland? Helt fra Tybring Gjedde til Rødt, hele banden som vanstyrer landet!

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  6 januar 2024 13:40

  Svært god artikkel på TrønderRød i går om vestlege feiloppfatningar av Russland:

  https://tronderrod.no/fredsarbeid/russofobi-og-antirussisk-propaganda/

  Både John Y. Jones og Glenn Diesen er nok for skarpskodde til å kunna sleppast til i NRK.

  Svar
  • Her er hva som møter meg når jeg følger linken du refererer til …

   Forbidden

   You don’t have permission to access this resource.

   Svar
 • «men jeg tror ikke de norske politiske myndighetene forstår hvilken utsatt posisjon de setter landet vårt i for å tekkes USAs ledelse.»

  Joda, det vet de.
  – Som det vet hva som skjer med innbyggerne i vinterlandet Norge når de sender vannkraften vår ut av landet på vinteren. Og legger på resten med mange tusen prosent.
  Hva som da skjer med prisene på alt av nødvendig produksjon og forbruk for innbyggerne i Norge.

  – Hva som skjer med boligtrygghet og videre nødvendig boligbygging for innbyggerne når de hever rentene.

  De norske politiske myndighetene forstår.
  Hvis de ikke forstår er de, uansett, for dumme til å sitte med politisk makt.

  Ikke tilgi. De vet hva de gjør.
  De har andre herrer enn norske innbyggere.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  7 januar 2024 15:02

  Kuppmakerne i Kiev hadde knapt klart å bryte seg inn i regjeringsbygningen og hengt på seg slips, så anerkjente Norge regimet som legitimt. Etter generasjoner med krig i Midtøsten vil regjeringen FORTSATT ikke anerkjenne Palestina som selvstendig stat, noe som ville vært en stor støtte mot Israel. Det handler ikke lenger om krig og fred og selvstendig politikk, det handler om å pisse USA opp etter ryggen. Jonas Gahr Støre og Espen Barth Eide gjør ikke jobben sin.

  Svar
 • Hans Konrad Johnsen
  8 januar 2024 16:32

  Noen har en hånd opp der bak på både vesten og Israel.
  Noen begynner å se bildet.
  Denne er fra et meget amerikansk perspektiv, men likevel svært informativ:
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/geopolitical/inversen-interviews-webb/
  Start på 6 min.

  Svar
 • Dessverre så vet norske politikere hva, som skjer. Men de har ikke folkets beste på din agenda. Det har de bevist ved å stilltiende akseptere lockdown under covid uten gunnlag, påføringing av experimentelle vaksinering ved delvis tvang, hets og utestengelse av motstandere mot dette.
  De som var imot, ble utfryst, stillet, døde av plutselig sykdom. Mistet oppdrag og jobber.
  Fortsatt ingen offentlig innrømmelse av dette i Norge. Deretter kom Ukraina krigen, tilsvarende gjaldt her, de som var imot krigen, eller bare siterte Putin/Russland ble kastet ut, fryst ut, av samfunnet. Politisk enighet fra Stortinget.
  Kun visse alternativer mediet, som stilte kritiske spørsmål, det ble ikke godt mottatt. Folket ble ikke hørt.
  I Norge har det vært normalt, å fryse ut folk økonomisk, i tillegg til sosialt. De som har hatt en offentlig stilling, og sier ifra om alvorlige feil,kan havne på psykiatrisk eller detter ut av et vindu på et hotell. F. Eks

  Folket må reise seg, da våre politikere, har brutt samfunnskontrakten, trampet på menneskerettighetene, i ignorert grunnloven og nuremberg codene av 1947. Tiden er kommet for riksrett og nuremberg 2.

  Tiden for krig, kan vi muligens ikke unngå, hvis vi overlever oppgjøret, som må komme i nærmeste framtid.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russisk ekspert om dagens situasjon:

Vesten opplever nå et historisk nederlag.

Forrige innlegg

De ble brukt til å politisk begrunne Covid-tiltakene.

Nå slettes hundrevis medisinske artikler.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.