POSTED IN Coronavaksiner

Bekreftet fra offisielt hold:

«Vaksinerte» barn har mange ganger større dødsrisiko enn uvaksinerte barn

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Exposé

Storbritannias myndigheter bekreftet stille og rolig at covid-vaksinerte barn har opptil 137 ganger større sannsynlighet for å dø enn uvaksinerte barn, noe som beviser at covid-vaksinering forårsaker et betydelig antall dødsfall

De britiske myndigheter har i det stille bekreftet at Covid-19-vaksinene dreper barn i en enestående hastighet. Sjokkerende tall i en offisiell rapport, publisert bare timer før Boris Johnson kunngjorde sin avgang som Storbritannias statsminister, avslører at covid-19-vaksinerte barn har 4.423 % / 45 ganger større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn uvaksinerte barn og 13.6333 % / 137 ganger større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn uvaksinerte barn.

Et britisk myndighetsorgan, kjent som Office for National Statistics (ONS), publiserte nylig nye data om dødsfall etter vaksinasjonsstatus i England.

Det siste datasettet fra ONS har tittelen ‘Dødsfall etter vaksinasjonsstatus, England, 1. januar 2021 til 31. mai 2022’, og det kan nås på ONS-siden her, og lastes ned her.

Tabell 6 i datasettet inneholder data om dødsfall som involverer Covid-19, dødsfall som ikke involverer Covid-19. Og dødsfall av alle årsaker etter aldersgruppe i England mellom 1. januar 2021 og 31. mai 2022, og den inkluderer antall dødsfall blant barn på 10 år til 14 etter vaksinasjonsstatus, og tenåringer i alderen 15 til 19 etter vaksinasjonsstatus.

Imidlertid er det ganske tydelig fra dataene at ONS ikke er så gjennomsiktig som vi vil tro. Dette er fordi de ikke klarer å oppgi dødsraten per 100.000 personår blant barn eller tenåringer, mens de har gitt det for alle andre voksne aldersgrupper i annenhver tabell i datasettet.

For eksempel, her er et øyeblikksbilde av dataene fra tabell 1 i datasettet som viser dødsraten per 100.000 personår etter vaksinasjonsstatus i april 2022;

Dessverre for ONS har de mislyktes i sine forsøk på å skjule de forferdelige dødelighetene blant covid-19-vaksinerte barn fordi de fortsatt gir oss nok informasjon til at vi kan beregne dødeligheten selv.

Her er et øyeblikksbilde av ONS-dataene om dødsfall blant barn i alderen 10 til 14 år mellom 1. januar 2021 og 31. mai 2022 etter vaksinasjonsstatus;

Dataene ovenfor inkluderer antall dødsfall og antall personår blant hver vaksinasjonsgruppe.

Derfor er alt vi trenger å gjøre å dele hver vaksinasjonsgruppes «personår» med 100 000, og deretter dele antall dødsfall mellom hver vaksinasjonsgruppe med svaret på den forrige ligningen, for å regne ut dødeligheten etter vaksinasjonsstatus.

Feks. Uvaksinerte 2.881.265 personår /100.000 = 28,81
Uvaksinerte Covid-19-dødsfall (9) / 28,81 = 0,3 dødsfall per 100.000 personår

De følgende to diagrammene viser dødeligheten etter vaksinasjonsstatus per 100.000 personår blant barn i alderen 10 til 14 år i England for perioden 1. januar 2021 til 31. mai 2022, ifølge tallene levert av ONS;


På grunn av den store mengden informasjon som finnes i de to diagrammene ovenfor, har vi plukket ut de viktigste funnene for å lage følgende diagram:

Når det gjelder Covid-19-dødsfall, avslører ONS at dødeligheten blant uvaksinerte barn i alderen 10 til 14 tilsvarer 0,31. Men når det gjelder endose-vaksinerte barn, tilsvarer dødeligheten 3,24 per 100.000 personår, og når det gjelder trippelvaksinerte barn, tilsvarer dødeligheten sjokkerende 41,29 per 100.000 personår.

Disse tallene viser at uvaksinerte barn har mye mindre sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn barn som har fått Covid-19-injeksjonen. Basert på Pfizers formel for vaksineeffektivitet, avslører disse dataene at Covid-19-injeksjonene nå viser seg å ha negativ effekt mot død blant barn, med den virkelige effektiviteten mellom januar 2021 og mai 2022 som følger;

Covid-19-injeksjonene viser seg å ha en negativ effekt i den virkelige verden mot død på minus-966,67 % blant delvis vaksinerte barn, og en sjokkerende negativ effekt i den virkelige verden mot død på minus -13.633,33 % blant trippelvaksinerte barn.

Dette er ikke i nærheten av den påståtte 95% effektiviteten mot død laget av Pfizer, er det vel?

Med andre ord har delvaksinerte barn 11x/966,67 % større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn uvaksinerte barn, og trippelvaksinerte barn har 137,3x/13.633,33 % større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn uvaksinerte barn.

Og dessverre er det liten forbedring når det gjelder ikke-Covid-19 dødsfall. Her er diagrammet igjen som viser dødeligheten etter vaksinasjonsstatus blant barn i England;

Dødelighetsraten av alle årsaker tilsvarer 6,39 per 100.000 personår blant uvaksinerte barn, og er aldri så noe høyere med 6,48 blant delvis vaksinerte barn.

Imidlertid går hastigheten fra dårlig til verre etter administrering av hver injeksjon. Dødelighetsraten av alle årsaker tilsvarer 97,28 blant dobbeltvaksinerte barn, og sjokkerende 289,02 per 100 000 personår blant trippelvaksinerte barn.

Dette betyr, ifølge britiske myndigheters egne offisielle data, at dobbeltvaksinerte barn har 1.422 % / 15,22 ganger større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn uvaksinerte barn. Mens trippelvaksinerte barn har 4.423 % / 45,23 ganger større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn uvaksinerte barn.

Dessverre ser vi mye av det samme når det gjelder vaksinerte tenåringer.

De følgende to diagrammene viser dødeligheten etter vaksinasjonsstatus per 100.000 personår blant tenåringer i alderen 15 til 19 år i England for perioden 1. januar 2021 til 31. mai 2022, ifølge tallene levert av ONS;


Igjen, på grunn av den store mengden informasjon som finnes i de to tabellene ovenfor, har vi plukket ut de viktigste funnene for å lage følgende diagram;

Det vi oppdager fra ovenstående er at trippelvaksinerte tenåringer har 136 % / 2,35 ganger større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn uvaksinerte tenåringer, og 38 % større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn uvaksinerte tenåringer.

De verste tallene når det gjelder dødsfall av alle årsaker er imidlertid blant dobbeltvaksinerte tenåringer. Offisielle data fra britiske myndigheter viser at dobbeltvaksinerte tenåringer, med en dødelighet på 36,17 per 100.000 personår, har 149,3 % / 2,5 ganger større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn uvaksinerte tenåringer med en dødelighet på 14,51 per 100.000 personår.

For å oppsummere, viser de offisielle tallene fra den britiske regjeringen publisert av Storbritannias Office for National Statistics at covid-vaksinerte barn og tenåringer er mer sannsynlig å dø av både Covid-19 og andre årsaker enn uvaksinerte barn og tenåringer.

Dette indikerer at når det gjelder Covid-19, forverrer vaksinasjon faktisk immunresponsen mot det påståtte viruset og øker risikoen for både sykehusinnleggelse og død. Men når det gjelder dødsfall av alle årsaker, indikerer dette at Covid-19-injeksjonene direkte dreper barn.


Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen i Derimot.no
Hentet fra The Exposé, publisert 03.12.2022
Orginalartikkel: UK Government quietly confirms COVID Vaccinated Children are up to 137x more likely to die than Unvaccinated Children proving COVID Vaccination is causing significant numbers of deaths

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • De med 2 doser for minst 6 måneder siden topper tabellene, virkningen er gått ut og det egne immunforsvar er skadet. Når det er gått 6 måneder etter 3.dose blir det verre, og etter 4. enda verre, ikke noe naturlig immunforsvar tilbake. Det er takken for å ha «tatt en for laget», å ha vært med på «dugnaden», holdt avstand og mumlet i munnbindet. Skal de bli fly forbanna noen gang, eller blir barna fly forbanna på foreldrene en gang i fremtiden, sterile og immunsvekkede fra barnsben av? En katastrofe med senskader på menneskearten langt inn i fremtiden.

  Svar
  • For å forstå dette enkelt !

   Etter 2 år med denne vaksinen mener jeg det må være ganske så klart at det ikke er viruset i seg selv men piggproteinet som skaper og vil skape biologisk kaos i vaksineofre og de vaksinerte ! – På grunn av dette kan man tolke det slik at vaksinen er mer skadelig enn selve viruset ! – Hvorfor tror man ellers at mennesker blir syke og dør av denne vaksinen selv om de aldri har blitt smittet ??

   Er vi Dumme? – Uansett – Dette er en total logisk brist ! – Skal det fortsette ?

   Synn

   Svar
 • Man kan vel trygt si at dette er en antivaksine distribuert og solgt som en vaksine for alle involverte ! – Fungerer som perfekt langsomt virkende Biovåpen !

  Svar
  • Sunniva da. «De dør p.gr. av klimakkrisen!» påstår de med viten. Nå vil de ha amnest! De vistte ikke bedre! Sorry folkens! Vi bare fulgte ordre. Vitenskapen er den største overtro. Ikke for å skryte, men jeg har samme medisinske utdannelse som Bill Gates. (dvs. ingen). Han skal dog ha kred for at han fant opp dataviruset. Så kunne han selge anti virus program.
   De løy om alt. For å bli opplyst må jeg spørre nærmeste konspirasjonsteoretiker. Det er skremmende å stå så alene, men dog bedre enn å menge seg med den sinnsyke majoriteten. Eller Flertallsdiktaturet (les demokrati). «Svake mennesker» sang Gry Jannicke Jarlum i 1981. Måtte jeg hjelpe meg selv til å bli sterkere.

   Svar
   • Til dere:Tidsånd
    Tvil aldri på at en liten gruppe med omtenksomme engasjerte borgere kan forandre verden. Det er faktisk det eneste som noensinne har gjort det. «Margaret Mead»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CIA-analytiker:

Hva gjør en når selv etterretningssjefen ikke har peiling?

Forrige innlegg

Europa, en amerikansk vasall

Europa sanksjonerer seg selv og fremtvinger en økonomisk depresjon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.