POSTED IN Helse

Vaksinert mann.

Døde av Korona.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Første obduksjon av Covid-vaksinert pasient.  Funn av viral RNA i hvert organ i Kroppen!

Den aller første postmortem-studien av en pasient vaksinert mot COVID-19 har avslørt at viral RNA ble funnet i hvert organ i pasientens kropp, noe som betyr at vaksinen enten er ineffektiv eller at koronaviruset faktisk sprer seg raskere hos vaksinerte individer.

av Jamie White

Den vitenskapelige rapporten fra Tyskland publisert av International Journal of Infectious Diseases i juni undersøkte obduksjonen av en 86 år gammel mann som hadde fått en enkelt dose SARS-CoV-2-vaksine, men døde 4 uker senere etter å ha blitt smittet med viruset av en nærliggende pasient på et sykehus.

Fra «Første tilfelle av postmortem studie hos en pasient vaksinert mot SARS-CoV-2«:

Vi rapporterer om en 86 år gammel mann, bosatt i et aldershjem, som fikk vaksine mot SARS-CoV-2. Tidligere medisinsk historie inkluderte systemisk arteriell hypertensjon, kronisk venøs insuffisiens, demens og prostatakarsinom. 9. januar 2021 fikk mannen lipid nanopartikkelformulert, nukleosidmodifisert RNA-vaksine BNT162b2 i en 30 μg dose ( Pfizer ). Den dagen og i de følgende 2 ukene viste han ingen kliniske symptomer.

På dag 18 ble han innlagt på sykehus for forverret diaré. Siden han ikke presenterte noen kliniske tegn på COVID-19, ble han ikke satt i isolasjon. Laboratorietesting avdekket hypokromatanemi og økte kreatininserumnivåer. Antigentest og polymerasekjedereaksjon (PCR) for SARS-CoV-2 var negative.

person in brown long sleeve shirt with white bandage on right hand
Hvis ikke vaksinen beskytter mot korona, hva er da poenget med den?

Men studien bemerker at ved dag 25 hadde den vaksinerte pasienten testet positivt for COVID-19, antagelig fra en nærliggende COVID-infisert pasient på sykehusrommet, og døde av nyre- og åndedrettssvikt dagen etter.

Høye virale RNA-belastninger var til stede i nesten alle de vaksinerte pasientens organer.

«Oppsummert bekrefter resultatene av obduksjonsstudien hos en pasient med mRNA-vaksine at ved første vaksinasjonsdose mot SARS-CoV-2 kan immunogenisitet allerede induseres, mens steril immunitet ikke er tilstrekkelig utviklet», konkluderte studien.

Med andre ord, selv om COVID-19-vaksinen utløser en immunrespons i kroppen, så ser det ikke ut til å stoppe spredningen av viruset gjennom hele kroppen.

Dette er bare enda et vitenskapelig bevis på at COVID-19-vaksinen sannsynligvis gjør mer skade enn godt, og kan faktisk til og med akselerere spredningen av koronaviruset.

Oversatt av St.

Forsidebilde: Mohammad Shahhosseini

First Autopsy of COVID Vaccinated Patient Found Viral RNA in Every Organ of Body (humansarefree.com)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Tor Larsen
    29 juni 2021 7:51

    På en måte kan en innvende at dette er straffedommen for det jødiske holocaust. Ikke for at verden lot det skje, for godt dokumenterbart skjedde det ikke, men straffen er for at befolkningen hensides all rimelighet fortsetter å la seg dupere og gjetes slik at sammenligningen med kveg blir direkte påtrengende. Holocaust tror «alle» på uten selv å ha gjort en eneste studie av emnet, men samtidig tror «ingen» på at dette som de bare tror på kan skje igjen. Vaksinasjonsprogrammet ligner stadig mer på et godt planlagt og pent gjennomført eutanasiprogram rettet mot det utøverne ser ut til å betrakte som unødvendig biomasse.

    Svar
  • Hva er det de her vaksinene ikke gir? normalt er det en vaksine en bivrikning, disse «vaksinene» kan dokumenteres gi: hjertekarsykdommer, alzheimer, Kreutzfeld Jakobs syndrom, nevrolgiske og autoimune sykdommer og sist men ikke minst covid-19. Dette her er tragikomisk og se på….

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Saken mot Assange faller nå helt fra hverandre:

En av de største juridiske skandalene i historien.

Forrige innlegg

Husk den falske svineinfluensa-kampanjen.

Den gangen løy de. Hvorfor skal vi stole på dem nå?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.