POSTED IN Helse, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Vaksinepasset.

Det har vært planlagt lenge før koronaen dukket opp.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

EU planla i 2018 at vaksinepasset skulle innføres i 2022

Av red. PSt 

Flere europeiske land har innført koronapass, og disse passene er gjort obligatoriske for adgang til eventer, transportmidler og til og med arbeidsplasser. Også regjeringa Støre går inn for koronapass, sjøl om de snikinnfører det som «lokale tiltak». Begrunnelsen er «pandemien». Det de ikke sier er at forberedelsene til å innføre vaksinepass har vært den offisielle planen fra EU siden 2018.

Det går fram av dokumentet med den fengende tittelen:

Roadmap for the implementation of actions by the european commission based on the commission communication and the council recommendation on strengthening cooperation against vaccine preventable diseases

Det går fram av planen at det skulle gjøres studier av hvordan dette skulle gjennomføres i perioden 2019–2021. Planenm bygger på et dokument som ble utarbeidet av WHO og det britiske SAGE i 2018 og som handlet om hvordan man skulle nedkjempe vaksineskepsis i EU: State of Vaccine Confidence in the EU 2018.

I den rapporten fant de ut at tilliten til sikkerheten og nødvendigheten av vaksiner var mindre i gruppene under 65 år enn dem over og rapporten drøfter hva de skal gjøre med det.

Planen fra EU-kommisjonen fra 2018 konkretiserer hvordan unionen skulle drive propaganda for vaksineprogrammet for å berede grunnen for et alleuropeisk vaksinepass. Det har vært e-læringsplattformer, seminarer, årlige konferanser osv.

Og for årene 2021 ble det allerede i 2018 stilt som oppgave at man skulle utvikle «retningslinjer for å overvinne juridiske (og tekniske) hindringer for å innføre et digitalt helseinformasjonssystem». (Guidance on overcoming legal (and technical) barriers to the interoperability of national immunisation information systems.)

World Economic Forum, og ikke minst vaksineprofitøren og multimilliardæren Bill Gates har lenge vært pådrivere for et slikt vaksinepass.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er eu-vaksinepass-696x392.png

I et TED Talk-intervju fra mars 2020, kunngjorde Bill Gates at «til slutt er det vi må ha sertifikater på hvem som er en restituert person, hvem som er en vaksinert person» og «så til slutt det vil være dette digitale immunitetsbeviset som vil bidra til å lette den globale gjenåpningen.»

Dette «digitale immunitetsbeviset» som er proklamert av Bill Gates, akkurat det mange land er i ferd med ikke bare å innføre, men å gjøre obligatoriske. Flere regjeringer har til hensikt å kreve «vaksinepass» sjøl for innenlandske aktiviteter, og dermed gjøre dem obligatoriske. Foruten Bill Gates, er en annen stor pådriver for «vaksinepass» tidligere britiske statsminister Tony Blair, og hans «Institute for Global Change» har mottatt penger fra Gates Foundation.

Slike «vaksinepass» er dessuten en nøkkelkomponent i det biometriske ID2020-prosjektet drevet av «Digital Identity Alliance», som ble grunnlagt av Bill Gates – via Microsoft og vaksinealliansen GAVI – samt Rockefeller Foundation, og som selv er knyttet til til ‘Known Traveler’-programmet initiert av World Economic Forum og USAs Department of Homeland Security. Ideen om å bruke en pandemi for å pålegge strammere ovenfra-og-ned-kontroll, modellert etter det kinesiske «sosial kreditt»-systemet, ble først beskrevet i en Rockefeller Foundation-rapport fra 2010 (det såkalte «lock step»-scenarioet).

Les særlig avsnittet: A world of tighter top-down government control and more authoritarian leadership, with limited innovation and growing citizen pushback (s. 18).

I dette dokumentet fra 2010 beskrives et framtidig scenario slik (s.19):

Under pandemien utnyttet nasjonale ledere over hele verden sin myndighet og påla lufttette regler og restriksjoner, fra obligatorisk bruk av ansiktsmasker til kroppstemperatursjekker ved inngangene til fellesrom som togstasjoner og supermarkeder. Selv etter at pandemien bleknet, ble denne mer autoritære kontrollen og overvåkinga av innbyggere og deres aktiviteter fast og jevn intensivert. For å beskytte seg mot spredninga av stadig mer globale problemer — fra pandemier og transnasjonal terrorisme til miljøkriser og økende fattigdom – ledere verden rundt tok et fastere grep om makta.

Lyder det ikke kjent, på en måte?

Det handler ikke om helse, det handler om totalitær kontroll, og det har vært forberedt lenge. Det er ingen konspirasjonsteori, det er et dokumentspor som kan følges hele veien.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Glenn Carstens-Peters

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vaksinene går ut på dato etter få måneder.

Nye virusmutasjoner gjør dem overflødige

Forrige innlegg

Dum eller bare forsøk på mørkelegging

Aftenposten på bærtur

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.