POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vaksinene virker ikke:

Krigen mot de uvaksinerte var meningsløs.

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krigen mot de uvaksinerte er tapt

Dette er en debattartikkel av den vaksinerte australske forfatteren Peter Chris. Det er her tale om en tilpasning av originalartikkelen til Susan Durham fra Canada «What We Learned From Hating the Unvaccinated» (Hva vi lærte av å hate de uvaksinerte). (Den norske oversettelsen bygger hovedsakelig på Chris’ artikkel, o.a.)

Av Susan Durham/Peter Chris

Om Covid var en slagmark, ville den fortsatt ha vært varm av likene til de uvaksinerte. Heldigvis avtar presset, og begge sider i krigen vender tilbake til den nye normalen.

De uvaksinerte er de to siste årenes helter, for de har gjort det mulig for oss alle å ha en kontrollgruppe i det store eksperimentet og å påvise Covid-vaksinenes mangler. De uvaksinerte har fått mange arr og skader i kampen da de er de menneskene som vi prøvde å knekke mentalt, men ingen vil snakke om hva vi gjorde mot dem, og hva de har tvunget «vitenskapen» til å avsløre. Vi visste at den avtagende immuniteten til de fullvaksinerte gav dem samme risikoprofil som andre i samfunnet, som for eksempel de uvaksinerte – en stadig minkende minoritet. Likevel stemplet vi de uvaksinerte og utsatte dem for en spesiell forfølgelse. Vi sa nemlig at de «ikke hadde gjort det rette for fellesskapet» siden de ikke gav slipp på sin medisinske autonomi og overlot sin kropp til staten.

Mange av de såkalte helseekspertene og politikerne i Australia innrømmet at målet var å gjøre livet nesten ulevelig for de uvaksinerte, noe som ble ytterligere forsterket av den kollektive mobben, idet kampen også ble ført på arbeidsplasser, på familiesamlinger og i vennegjengen. I dag er den ubehagelige sannheten at ikke noe av dette var berettiget da vi raskt beveget oss fra rettferdighet til direkte grusomhet. Vi kan klandre våre ledere og helseeksperter for dette, men hvert individ i samfunnet må holdes ansvarlig for å ha gått i den vel forberedte fellen. Vi gjorde dette selv om vi meget vel visste at prinsipiell motstand er uvurderlig når det handler om hva som havner i kroppen vår, og vi lot oss lure til å tro at om vi ville få en ny ineffektiv nedstengning, ville det være de uvaksinertes feil og ikke skyldes den giftige politikken med de ineffektive vaksinene.

white goat
Vi trenger ofte syndebukker som vi kan lesse alle våre tabber over på.

Vi likte å gjøre de uvaksinerte til syndebukker, for etter måneder med nedstengninger som var iscenesatt av maktsyke politikere, føltes det godt å ha noen å klandre og å brenne på bålet. Vi trodde at vi hadde logikken, kjærligheten og sannheten på vår side, så det var lett å ønske død over de uvaksinerte. De av oss som latterliggjorde og hetset de uvaksinerte, gjorde det fordi vi skammet oss over deres mot og prinsipper, og ikke trodde at de uvaksinerte ville komme uskadet fra det, så vi hamret bare løs på dem. Ledende politikere og hundrevis av andre personer i prominente roller må holdes ansvarlig for at de offentlig snakket nedsettende om de uvaksinerte og slik gav næring til den rasende mobben i de sosiale mediene.

Mobben, munnbindnaziene og vaksinasjonsdisiplene dummet seg ut da de «veddet mot» de uvaksinerte, for mandater har bare den makt som vi gir dem. Det var ikke etterlevelse som gjorde slutt på de store farmasøytiske selskapenes, Verdens økonomiske forums og Bill Gates’ og hans mange organisasjoners dominans. Det skjedde takket være de menneskene som vi prøvde å henge ut, å latterliggjøre, å håne og å rive ned.

Vi bør alle forsøke å føle en viss indre takknemlighet overfor de uvaksinerte, for vi bet på agnet og hatet dem. Det var nemlig deres mot og utholdenhet som kjøpte oss tid til å innse at vi hadde tatt feil.

Så om det noen gang igjen blir innført vaksinasjonskrav mot Covid eller andre sykdommer eller virus, vil forhåpentligvis flere av oss være våkne og se den framvoksende autoritarismen, som ikke bryr seg om vår velferd, men om mer makt og kontroll. Krigen mot de uvaksinerte er tapt, og det bør vi alle være veldig takknemlig for.

Oversatt av Rune G

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Kenny Eliason

Tidligere publisert på derimot.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 5 054 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Der fikk vi uvaksinerte den rosen vi fortjener. Vi har gått i bresjen for å få satt søkelyset på den galskapen folket er utsatt for av noen av verdens største/verste galninger. Kontrollfriker/sosiaopater er det de er.

  Dette har aldri handlet om helse og velvære. Kun total kontroll. Men, om slaget er tapt, se det tviler jeg på. Disse galningene gir seg ikke etter første nederlag så vi gjør en tabbe om vi slapper av nå.

  Forsett å spre budskapet!

  Svar
  • Nå venter vi på vaksinen for oss uvaksinerte mot de vaksinertes covi-19 bivirkninger og helseplager! Kommer Big Pharma også oss til unnsetning? (Litt ironi må til her)

   Svar
 • WHO bestemmer nok at apekopper blir en plandemi fra august/september og at alle må kvaksineres mot dette med deres nye RNA kvaksiner.
  Grøt Røre og og co. som de «gode» globalister de er vil selvfølgelig sørge for full nedstegning, og sette inn politi og soldater i «kampen» mot plandemien, i full «forståelse» av hva de gjorde «feil» forrige gang.
  Tror at hele verden burde bevæpne seg for å kunne forsvare seg mot disse gale individene.
  NWO er dødt, BRICS viser til fulle det, når skal disse globalistene våkne og forstå det?
  En verdensorden, med 15% av verdens befolkning tvunget inn i den blir en litt «latterlig» verdensorden spør noen meg, så like godt å gi seg mens «leken» er god.

  Svar
 • Siste skrik i skrekk-kampanjen er det siste nye CDC forsker på, nemlig utbrudd av meningokokk sykdom for homser, som nå anmodes om snarest å løpe og få vaksiner, og på tross av behandlig dør allikevel 10-15% og overlevende må regne med amputasjon, tap av hørsel, hjerneskade og nevorologiske sykdommer. Nei å nei, så leit; og så «tilfeldigvis» nå midt under pride og alt.

  theepochtimes.com

  De som går på limpinnen nå kan man nærmest bare hoderystende avskrive, og det samme gjelder de som fortsatt frivillig går med munnbind. Klinten er skilt fra hveten. «Koronakrisen» har avdekket hvem som er hvem, og visse eks-venner er helt okay å ha blitt kvitt.
  Hvis mobberne har det vanskelig nå når de ser klarere er det velfortjent, de må gjerne skamme seg.
  Jeg har ikke hørt et pip til takk fra de jeg har advart, og ikke vet jeg hvor mange doser de eventuelt har fått. Etter å ha sagt fra fikk hver især seile sin egen sjø, har vært min policy.

  Svar
 • En ungdom som fikk myokarditt, hjertebetennelse, fikk skadeerstatning. PÅ 2000 KRONER !!!
  «Adding insult to injury», først skadet, så fornærmet med en sum som er en hån.
  nrk.no
  ser seg vel nødt til å nevne vaksineskader nå, men hevder at dette er uhyre sjeldent. Utrolig mange «sjeldne» i denne sammenhengen. De blir flere etterhvert. Tikkende bomber som nå vet hvor lite systemet er å stole på.

  Svar
  • Wasan Totland
   30 desember 2022 21:44

   Arr i hjertet leges aldri og ifølge ekspertene vil denne ungdommen leve mellom fem til ti år.

   Svar
 • Vi kan takke oss sjølve for integritet; å tåle kritikk men motstå domfelling frå styresmaktene.

  Svar
  • «Vi kan klandre våre ledere og helseeksperter for dette, men hvert individ i samfunnet må holdes ansvarlig for å ha gått i den vel forberedte fellen.»

   Og: Ikke glemme dette. Et godt samfunn er avhengig av selvstendig tenkende individer.

   Svar
 • Margo Henriksen
  27 juni 2022 12:14

  Jeg har ikke tatt vaksinen men har allikevel fått min helse ødelagt grunnet jeg måtte få blodøverføring fra vaksinerte… Nå er hjertet mitt ødelagt og jeg fikk lungebetennelse i en hel måned som var «uforklarlig» ifølge de korrupte kvassalverne som kaller seg selv «leger».

  Svar
 • Som tidligere beskrevet:
  Dersom Covid Vaksiner skal skape hukommelsesimmunitet må dette forgå i slimet i slimhinnene, noget disse falske intramuskulære vaksinene har minimal mulighet til da de injiseres på galt sted
  (i deltamuskelen) !
  Skulle antistoffer i noen grad forville seg til infeksjonsstedet ville de i stor grad være ubrukelige da virus forplanter seg celle-til-celle!

  Dette med produserte antistoffer!
  Disse kan overhodet ikke binde seg til virus inne i celler! Det er et Biologisk faktum!

  I stedet for å kunne utføre en fornuftig jobb der de trengs vil dessuten disse vaksinepartiklene flykte fra injeksjonsstedet (50-75%- dette via blodbanene) til andre steder av kroppen som hjerte, hjerne, lever, nyrer etc. og skape alvorlige komplikasjoner !
  Etter min mening er denne mRNA teknologien absurd og vil skade store deler av befolkningen!

  Hvorfor er nesten all Generell Biologisk Viten utradert under denne plandemien ?
  «Spør deg selv – Så får du svaret»

  Svar
  • Hem er det som fortier sannheten om disse Covid vaksinene og oversvømmer oss med frykt ?
   Det må vel være klart for oss alle nå, eller ?

   Unngå å bli smittet av Covid Folkens !!! – Ta en vaksinedose og få heller:
   Myokarditt, luftveislidelser, Blodpropp, muskel og skjelettplager, gastrointestinale lidelser, Alzheimers , Vaccine-Associated Enhanced Disease. Lista er lang, men du vil føle deg så mye bedre 😉

   Ha en vaksine og sykdomsfri uke !

   Svar
 • Jeg gjentar hva jeg tidligere har skrevet (Noen er nok lei av meg nå) !

  I denne tiden vi nå lever i vil det være meget viktig å få i seg visse mineraler, hormoner og vitaminer da noen av disse har en god beskyttelse mot covid og kan nøytralisere «spikene» på virusets overflate samt «fritt flytende spiker» som er generert av Covid vaksinen.
  Øk inntak av Sink, Magnesium, D3, Selenium, Quercetin og ikke minst Svart frøolje (fra svart spisskummen) ! Svart frøolje har minst 20 farmakologiske virkninger som støttes av vitenskapen. – Det er bevist at Svart frøolje vil binde seg til piggproteiner og vil i stor grad hindre bindingen av spiker til ACE2-reseptoroverflatene..
  (ACE2 reseptorene er kjent som «dokking-stedet» for ALLE virus før de penetrerer celleoverflatene til dine indre organer).

  Hva tror du skjer med de milliarder av Nanopartiklene du har blitt vert for når du har inntatt Corona vaksinen ? Det kan ikke FHI fortelle deg – Tro meg !

  God Kveld

  Svar
 • Tillitsbrudd. Milgram-eksperimentet utspilt i Norge. Jeg gir karakter Lite Godt.

  Svar
 • At våre folkevalgte og folkehelseinstitutt ignorerer alle faresignal, fortsatt anbefaler til gravide, etc. ignorerer en samvittighetsfull som Susanne Heart (hemali.no)
  det tyder på at de er «in on it», bevisst delaktige, bevist ved deres adferd, gir seg ikke,
  den ene helseministeren mer despotisk enn den andre, begge uten medisinsk bakgrunn,
  Kaveh Rashidi gjør narr av mRNA-skadede og kåres til Årets Almennlege, hurra,
  og media skriver på bestilling, blod på hendene ingen hindring.
  Det er så ille at det kan snart nesten bare bli bedre i året som kommer,
  men det forutsetter at folket mister tilliten til sine undertrykkere.
  Det er mitt ønske for det nye året.

  Svar
  • Enig e jeg sier : «Hold kjeft alle journalister! Dere hadde sjansen i 2-to år. Dere feilet totalt. Jeg har måttet ty til «konspirsjons teoretikerne» for få vettuge sanne opplysninger! De har en mye bedre merittliste!»

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Paul Craig Roberts:

Pfizer visste om helse-konsekvensene av vaksinering. Derfor hemmelighold.

Previous Post

Værstat får NRK til å endre
feil om isen i Arktis

Ikke tynnere havis de siste 10 åra

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.