POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vaksinene:

Kan de ha ført til forlengelse og forsterkning av sykdommen.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ny forskning: vaksinene har gjort viruset mer smittsomt

Av Margrethe Salvesen.

Journalist Espen Teigen i Nettavisen, tar opp dette viktige temaet i sin svært gode og grundige artikkel 11.01.23.

Teigen skriver:

«I en fersk studie publisert i fagtidsskriftet Nature 19. desember mener forskere at det kan være bevis for at vaksinene har gjort viruset langt mer smittsomt.

En så rask og plutselig utvikling av flere varianter med enorme vekstegenskaper er helt enestående», skriver forskerne i studien.

De skriver også utførlig om at nøyere studier av viruset kan tyde på at viruset utvikler mutasjoner som gjør det mer smittsomt, og omgår antistoffer som er kommet fra enten vaksiner eller tidligere smitte. »

Det som kommer fram i Nettavisen nå, om at vaksinene kan bidra til mer smitte har forsker Geert Vanden Boosche, fra Belgia, advart mot i et par år. Men han ble selvfølgelig hengt ut og latterliggjort av faktasjekkerenettverket, som er sponset av vaksine-pushere som Bill Gates. Dette til tross for at Dr. Vanden Bossche har jobbet nettopp med vaksineforskning.

Illustrasjon: The Highwire

Enkelt sagt argumenterte Dr. Vanden Boosche på vitenskapelig grunnlag for at massevaksinering under en pandemi, er som å aksellerere et viruskappløp.

En grei sammenligning er antibiotika resistens. Altså at virus/bakterier muterer og det blir et kappløp mellom virus og antibiotika. Nå ser det ut til at flere forskere ser at virusene som muterer blir «sterkere og vinner» over vaksinen, eller unnslipper den.

Forskerne journalist Teigen refererer til, sier nå det samme som Dr. Vanden Boosche har snakket om lenge. Vaksinene har gjort virusene mer smittsomme

Dr. Vanden Boosche snakker i tillegg om immunforsvaret som blir svekket av vaksinen. På programmet Highwire, hadde han en interessant innføring i dette for snart to år siden.

Med denne nye forskningen referert i Nature og Nettavisen, kommer et svar på hvorfor folk er sykere enn noen gang.

Dødsfall og sykelighet stiger etter at norske helsemyndigheter har presset 90 % av befolkningen til å la seg injisere med et stoff, som kanskje viser seg å være en pådriver for mer smitte og sykdom.

Hvordan kan folk finne seg i dette?

Vi forlanger nye ledere. Vi vil ikke ha marionetter for EU og WHO, som er styrt av jet setet i World Economic Forum og vaksine industrien.

I en fersk studie publisert i tidsskriftet Nature den 19. desember, hevdes det at virusets utvikling er helt eksepsjonell – og at det omgår store deler av immuniteten i dagens befolkning.

Studiet fra Nature som Teigen refererer til

https://www.nature.com/articles/s41586-022-05644-7


Tillegg:

Man kan ikke utelukke at vaksinerte barn kan utvikle dårligere immunitet mot virusvarianter de vil møte på i fremtiden, sier Bukholm.

https://www.nettavisen.no/nyheter/bukholm-om-potensielt-darlige-utsikter-for-fremtidige-virusvarianter-en-mulighet/s/12-95-3424174819

Kan massevaksinering forlenge pandemien?

Evolusjonær logikk tilsier at massevaksinering ikke kan få slutt på covid-19-pandemien, men forlenge den. Det er på tide å utvide perspektivet.

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2022/01/28/kan-massevaksinering-forlenge-pandemien/

https://thehighwire.com/videos/episode-242-the-vanden-bossche-interview/embed/#?secret=uTfDUrhNM2#?secret=hfJP3sevoa

Luc Montagnier advarte om dette for 2 år siden. Mainstream legene ligger årevis bak «konspiene» nok en gang: https://odysee.com/@Belfasteye.com:9/-Luc-Montagnier2:2

Peker ut unge menn

Den hyppige utviklingen av viruset har ført til at forskere har sett nærmere på hvordan mutasjonene utvikler seg, og spesifikt hvordan vaksinen påvirker virusets utvikling.

Spesielt én forskningsrapport har skapt diskusjon i forskningsmiljøer. Legene og forskerne Allison Krug, Josh Stevenson og Tracy Beth Høegh har lagt frem en påstand som blir diskutert på høyeste nivå.

I forskningsrapporten hevder de at gutter/menn mellom 12-17 år har forhøyet risiko for hjertebetennelser av mRNA-vaksinene. Sammenlignet med risikoen den samme gruppen har for å få like alvorlige symptomer som følge av å virussmitte, mener forskerne at risikoen ved å ta vaksinen kan være større.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • I Canada hevder nå autoritetstro leger at «etter imfluensasesongen kommer slagsesongen».
  newspunch.com

  Svar
 • Luc Montagner advarte tidlig om galskapen i å rulle ut vaskiner mens imfluensaen er «noe som går».
  Nå sier Elon Musk at han nesten døde av booster nr. 2, kanskje det er sant, at også han gikk på limpinnen. Og Trump-supporter «Diamond» døde rett for øynene på søsteren «Silk», plutselig, på kjøkkenet. «Something ain’t right», her er det noe som ikke stemmer, sier «Silk».
  thegatewaypundit.com
  Tåpeligheten i at de angivelig «trygt og effektivt beskyttede» skulle ha noe å frykte fra de skeptiske og ikkeinjiserte er nokså imponerende, helt ulogisk, og det er dermed åpenbart at produktet ikke duger. Det burde særlig helsearbeidere se med en gang. En vaksine som ikke beskytter, men heller virker motsatt, jo flere sprøyter desto verre. Kjendiser dør, og det er vanskeligere å prate bort enn hvis helt vanlige folk faller død om.

  Svar
 • «Med denne nye forskningen referert i Nature og Nettavisen, kommer et svar på hvorfor folk er sykere enn noen gang.»

  Heldigvis var ikke alle villige til å bli injeksert med noe eksperimentelt og lite utprøvd, tross stort press .
  Og heldigvis er det land som var ‘for fattige’ til å være så autoritetstro som vi er i bl.a. Norge.
  Så burde man jo ha gode muligheter til å undersøke om det var viruset eller det eksperimentelle som gjør folk syke i ettertid? Vi har altså, heldigvis, en referansegruppe.
  Dette BURDE vært interessant. – Hvis denne ‘pandemien’ ikke kun hadde vært politikk.

  Det er mer interesse for å skjule en slik mulighet under teppet og kalle det LongCovid.

  Absolutt ingen injeksjonsskader i denne studien? – Selv om andre studier i resten av verden påstår det. :

  ‘En stor undersøkelse på amerikanske veteraner, publisert i tidsskriftet Nature Medicine, har for eksempel vist at covid-19-infeksjon øker risikoen for en rekke alvorlige hjertesykdommer i året etter infeksjonen.
  I tillegg har andre studier vist at sykdommen øker risiko for blodpropper og ser ut til å kunne påvirke både blodcellene og cellene i blodårene.’
  forskning.no/covid19-me/dette-skjer-i-kroppen-ved-long-covid-ifolge-ny-oppsummering-av-forskning/2142005

  Svar
 • Northern Light.
  23 januar 2023 13:44

  «I en fersk studie publisert i fagtidsskriftet Nature 19 desember mener forskere at det kan være bevis for at vaksinene har gjort viruset langt mer smittsomt. Studier av viruset kan tyde på at viruset utvikler mutasjoner som gjør det mer smittsomt, og omgår antistoffer som er kommet fra enten vaksiner eller tidligere smitte».

  Den ferske studien sier at «det kan være bevis». En får inderlig håpe at de finner ubestridelige bevis for at det er «vaksinen» som forårsaker alle variantene. Ellers kan dette dessverre utnyttes av den farmasøytiske industrien, som vil hevde at nye mRNA-vaksiner må utvikles for alle virusvariantene. Men en studie som beviser sammenhengen, at «vaksinene» svekker det naturlige immunforsvaret, vil dessverre ikke stoppe Big Pharma.

  Det er deres versjon som hovedstrømsmediene vil gjengi, som har samme eiere som Big Pharma, og ikke de modige forskernes studie som går mot narrativet. For Big Pharmas mål er blant annet en eventyrlig profitt for eierne i all overskuelig fremtid. Med god hjelp av hovedstrømsmediene, som har fungert som deres propagandaapparat fra dag en «pandemien» ble startet. Her til lands har over fire millioner latt seg skremme av helsetopper og «eksperter» på NRK, TV2 og i riksavisene til å ta en til flere injeksjoner.

  Det uten å vite at overlevelsesprosenten for viruset er tilnærmet hundre prosent for covid, og nesten hundre prosent for omicron, som gjør at det aldri har vært vitenskapelig eller medisinsk grunnlag for tiltak eller massevaksineringen med mRNA-injeksjonene kalt vaksiner: 0-19år : 99.9973%, 20-29 år: 99.986%, 30-39 år: 99.969%, 40-49 år: 99.918%, 50-59 år: 99.73%, 60-69 år: 99.41%, 70+år: 97.6% (utenfor institusjon). Fra en Yale studie, med tallgrunnlag fra 38 land. Kilde: Steigan. Det er for sent å angre for de vaksinerte, virkningen av «vaksinen» er irreversibel.

  Leserne av alternativpressen vet at pandemien var planlagt av finansfolket for å skjule en finansiell nedsmelting og snu den, ved å lure landene til å ta opp enorme «pandemi-lån», som gjorde det som ville ha vært historiens største krakk, om til finanskapitalens største kupp noensinne, og samtidig gjøre landenes statsgjeld ubetalbar. Alt en del av en langsiktig plan, for å kunne restrukturere det økonomiske systemet til finansfolkets nye verdensordning, blant annet med med en digital sentralbankvaluta.

  Svar
  • N.L.:
   «…om til finanskapitalens største kupp noensinne, og samtidig gjøre landenes statsgjeld ubetalbar. Alt en del av en langsiktig plan, for å kunne restrukturere det økonomiske systemet til finansfolkets nye verdensordning, blant annet med med en digital sentralbankvaluta.»

   Dette er nok ikke det største kuppet. Slike kupp er gjort med jevne mellomrom gjennom de siste hundre år (minst). Begge tidligere verdenskriger haddde nok dette som helt eller del-mål:

   ‘ Den jødiske historiker R. G. Dommerque Tobacci de Menasse forteller oss at «Krigen mot Hitler ble erklært fordi han ville innføre en ny økonomisk samfunnsordning». Man viker altså ikke tilbake for en krig for å forsvare sitt internasjonale pengemarked og sine økonomiske maktposisjoner. Dette forteller oss at vi gjør klokt i å være forberedt på det meste og det verste. Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet. Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon. ‘
   vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

   ‘Bakteppet for forslaget er at høye renter i USA og en sterk dollar har skapt utfordringer problemer i fremvoksende økonomier, blant annet ved å gjøre gjelden deres dyrere. Mange land og selskaper har tatt opp gjeld i dollar, og sliter når den styrkes.’
   e24.no/makro-og-politikk/renter/vil-utfordre-dollarens-dominans-med-ny-valuta-det-vil-ikke-bli-lett/24683730

   Og Marshal-‘hjelpen’ på 1950-tallet var også et slikt grep, etter at industrien, spesielt i Tyskland var ødelagt og/eller stjålet. Og amerikansk industri, som ikke var ødelagt, skulle bygges videre opp.
   – Og rentene ( på denne ‘hjelpen’ ) , styrt av USA, ble så satt opp til nye høyder, for å styrke den amerikanske dollaren og hente fortjeneste på all oppbygging.

   ‘Alt som disse statene tjener på bomull, peanøtter, osv, brukes umiddelbart som rentebetalinger til bankene i New York, London, Frankfurt og Zürich. Denne gjelden er som et kvelertak rundt halsen på disse statene.’
   midtifleisen.wordpress.com/2017/09/16/vi-lever-i-et-diktatur-under-oligarkiene-til-den-globaliserte-finanskapitalen/

   Styrer du det økonomiske systemet, kontrollere du alt.
   Dette er selve essensen av finansnæringen.
   For å gjør oss alle, enten vi er nasjoner eller enkeltpersoner, til slaver av gjeld.
   Målet er ikke å kontroll krigen, det er å kontrollere gjelden konflikten produserer. Den reelle verdien av en konflikt, den sanne verdien, er i gjelden som det skaper.

   Svar
 • WEF-virus infiserte sier det vel best selv i sine «intelligente» krav om vaksinefrie piloter til/fra Davos.
  Selv om «helsemyndigheten» FAA nå senker grensen for hvordan Vx’ede piloter kan tillates å fly med forhøyede hjerteproblemer, vil altså ikke WEF’rne fly med Vx’ede piloter allikevel?
  Selv om FAA forteller dem at disse pilotene ikke er farlige, så stoler de ikke på sine egne «myndigheter» som alle vi andre blir fortalt om på utpust og innpust hvor pålitelige disse «myndighetene» er?
  Merkelige greier det der med tillitt, enten stoler man på noen, eller man gjør det ikke.
  Heldigvis begynner folk (ikke i Norge) å våkne opp og vende ryggen til absolutt alle «myndigheter» verden rundt.

  Svar
 • Northern Light.
  23 januar 2023 15:11

  Neil Farage: «Ren ondskap»; Tony Blair krever digital vaksinesporing i forkant av «en kommende rekke av nye injeksjoner».

  Av Kurt Zindulka.
  Tidligere britiske statsminister Tony Blair sa at en global «digital infrastruktur» er nødvendig for å overvåke hvem som er vaksinert, da han spådde at en «serie» nye vaksiner vil bli introdusert til verden i løpet av de neste årene.

  Da han dukket opp på det årlige World Economic Forum-møtet i Davos, Sveits, sa arkitekten av Irak-krigen og tidligere Labour-partiets statsminister Tony Blair, at selv om det kinesiske koronaviruset har avtatt, må regjeringer fortsette å utvikle digitale sporingssystemer for vaksiner, også for uspesifiserte injeksjoner for «verdens farligste sykdommer».

  «Vi trenger dataene, vi må vite hvem som har blitt vaksinert og hvem som ikke har vært det. Noen av vaksinene som kommer vil bestå av flere injeksjoner, så vi må ha en ordentlig digital infrastruktur, og de fleste land har ikke det, sa den tidligere britiske statsministeren.

  «Jeg tror det er en enorm drivkraft for en nasjonal digital infrastruktur, og digitalisering i helsevesenet er en av de store endringene, vi bør hjelpe land med å utvikle en nasjonal digital infrastruktur, som de vil trenge med disse nye vaksinene,» la han til og avslører at han har drevet lobbyvirksomhet for G20-nasjonene for dette.

  Blair beklaget at koronaviruset i stor grad nå blir sett på som et mindre problem i maktsalene, men han sa at fokuset kunne holdes oppe, ved å formidle til politikerne at «vi kommer til å ha en helt ny rekke nye vaksiner og injiserbare stoffer, som kommer til å håndtere noen av de verste sykdommene i verden, og som gir oss muligheten til å gjøre store endringer i verdens helsevesen».

  «Hvis vi vil at politikerne skal fokusere på dette, må de tenke at dette kommer på skinner snart, for hvis vi forteller dem om en fremtidig pandemi, vil de si «dette er noen andres problem», men vi må fortelle dem at i løpet av de neste årene, vil dere komme til å ha en mulighet til å gjøre en stor forskjell for helsen til befolkningen i landene deres. Det vil gi dem fokus».

  Som svar på Blairs kommentarer under nyhetsprogrammet GB News i beste sendetid, sa Brexits Nigel Farage: «Han vil at vi skal ha flere injeksjoner og at alt skal digitaliseres, slik at staten vet nøyaktig hva vår status er, dette er ren ondskap!».

  Helt fra de første dagene av covid-pandemien var Blair engasjert, og ba om at det ble vedtatt en global ønskeliste for å bremse spredningen av Covid. Bare uker etter at den første nedstengningen var på plass i Storbritannia i 2020, gjorde Blair om tenketanken sin til å fokusere på pandemien, og kunngjorde at han har team «innebygd i regjeringer over hele verden».

  Blairs tenketank vil fortsette å oppfordre til «dramatisk økt teknologisk overvåking,» og sa at det ville være «en pris verdt å betale» for å konfrontere virus. Den tidligere statsministeren har også vært en ivrig talsmann for at folk skal ta covid-vaksinene, og går til og med så langt som å si, at de som nekter å ta injeksjonene oppfører seg som «idioter». Til tross for lavere risiko for barn for viruset, fikk Tony Blair Institute kritikk for å ha oppfordret til å tvinge vaksiner på ungdommer, også de i barnehagealder.

  Fra Global Research, publisert 23 januar 2023. Skrevet av Kurt Zindulka.
  Oversatt fra engelsk. Linker og tweets med videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: ‘Pure Evil’ — Tony Blair Calls for Digital Vaccine Tracking at Davos Ahead of ‘New Slew of Injectables’.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bokvalitet

Raymond  og boligprodusentene tapte

Forrige innlegg

Våpen til Ukraina.

Humanitær hjelp?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.