POSTED IN Coronavaksiner

Vaksinene hindrer ikke spredning av viruset.

Vaksiner solgt under falske forutsetninger.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvis det som fremkommer i denne saken er korrekt står vi overfor en kjempeskandale. Det har vi faktisk hele tiden tenkt og ment, helt fra nedstengningene ble iverksatt. Men nå er det altså politikere som reagerer godt hjulpet av Pfizer-direktør Roos Small sine uttalelser og bekreftelse av forholdt. Vaksinene var ikke tester for smittespredning før de ble rullet ut på hundrevis millioner mennesker..

Spørsmålet blir da bl.a. om økonomisk erstatningsansvar som vil kunne velte hele legemiddelindustrien hvis det får gjennomslag.

Det pågår også en parallell etterforskning om avtaler som Ursula von der Leyen skal ha gjort med legemiddelgiganter. Hun nekter å offentliggjøre korrespondansen med disse. Det var før vaksinekontraktene med EU ble inngått. Det pågår en prosess for å få tilgang til denne korrespondansen.

Det har åpenbart foregått mye i kulissene som ikke folk skulle vite. Det er dette de kaller demokrati.

Knut Lindtner
Redaktør

EU-politikar ber regjeringar om å oppheve vaksinekontraktar: «Dei har selt oss falske vaksinar!»

«Alle som laug om at vaksinane hindrar spreiing av viruset må haldast ansvarlege.»

Av Kennedy Hall, LifeSiteNews. Omsett av og henta frå saksyndig.

Strasbourg, Frankrike: Den kroatiske Europarlamentsmedlemmen (MEP) Mislav Kolakusic har bede Den europeiske union om å droppe kvar ein kontrakt med Covid-vaksineprodusentar som han seier har selt «falske vaksinar» til nasjonar.

Mislav Kolakusic

Kolakusic kom med dette 13.oktober, og det har sidan gått «viralt» på sosiale media. Hans ytringar kom i kjølvatnet av måndagen [10.oktober] si bombe av ei innrømming i Europaparlamentet av Janine Small, president for internasjonale marknader i Pfizer, at der var ingen evidens for noka overføringstesting av sprøyte-giganten Pfizer før utrullinga av deira nye mRNA-Covid-injeksjonar.

Sist måndag spurde den nederlandske MEP Rob Roos Small: «Vart Pfizers Covid-vaksine testa på å stoppe overføringa av viruset før den kom på marknaden…?»

Small gav eit negativt svar og sa: «nei… vi måtte verkeleg bevege oss i vitskapens hastigheit.»

Som eit resultat følgde Kolakusic kollegaen Roos sitt eksempel, og pressa for djupare motstand mot påføringa av Covid-vaksinar, spesielt sidan dei vart påbodne gjennom Europa og den vestlege verda med det inntrykket at dei ville stoppe overføring.

«Fleire hundre millionar menneske rundt om i verda dei siste to dagane, har gjennom sosiale media sett responsen til [Small] på spørsmålet til min kollega Rob Roos: ‘Har vaksinen blitt testa når det gjeld hindring av overføring av viruset?’ kom politikaren med, og bekrefta at svaret Roos mottok var ein ‘direkte respons’ på at der hadde vore ‘inga vaksinetesting for overføring’.»

Kolakusic la eit hardare press på EU-parlamentet ved å referere til data frå Office of National Statistics i Storbritannia, som har vist at Covid-vaksinar gjev null vern mot dødsfall ifølgje National Health Service (NHS)-data samla dei siste to åra.

«Vidare, utifrå dei tilgjengelege data, spesielt dataa til det engelske NHS, som fører nøyaktig statistikk over talet sjuke, innlagte og avlidne ifølgje sokalla vaksinasjonsstatus… er det utvitydig tydeleg at der er ingen skilnad i infeksjon, sjukdom og død av Covid mellom dei sokalla vaksinerte og uvaksinerte pasientane,» heldt politikaren fram.

person holding white ballpoint pen
Beskytter de ikke slik det ble lovet. De hindrer i hvert fall ikke smittespredning ifølge Pfizer-direktør Small. De hadde de ikke tid til å teste.

Kolakusic la til at i lys av dette, burde kontraktar med vaksineprodusentar «straks» bli avslutta, og milliardane som er brukt burde bli gjevne tilbake på grunn av det faktum at sprøytene, i hans meining, består av «falske vaksinar» sidan dei ikkje stoppar overføring eller gjev tydeleg beskyttelse slik vaksinar er meint å gjere.

Styresmakter må «straffeforfølgje Pfizer og andre», sette han i. «Elles deltek òg vi i brotsverket som er å skaffe og fremje falske legemiddel, og skade EU-budsjettet.»

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Fernand De Canne1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 542 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Finnes det noe som IKKE er falsk og løgnaktig ved plandemien?
  Ursula, med sin farmasi-ektemann, og Erna med sin rolle i GAVI vil kanskje få sine selvtilfredse smil tørket av trynet når de må vise sine hemmeligheter.
  «med vitenskapens hastighet», sier Janine Small, og smiler og ler. (forresten påfallende lik Admiral Rachel Devine; er de i slekt, mon tro?)
  Hvis rettferdighet skjer fyllest blir dette et oppgjør som får Nürenberg til å blekne. Og forhåpentligvis legemiddelindustriens død.

  Svar
 • Wasan Totland
  19 oktober 2022 21:16

  Midt i det hele så kommer denne.
  https://www.document.no/2022/10/19/eus-legemiddeltilsyn-anbefaler-koronavaksine-til-smabarn/

  De skal vel prøve å selge unna det store partiet slik Erna gjorde med Moderna jabene. Det har forøvrig norske myndigheter gjort tidligere. Ikke så nøye når penga rår og man går over barnelik.

  Svar
 • «..sidan dei ikkje stoppar overføring eller gjev tydeleg beskyttelse slik vaksinar er meint å gjere.»

  Joda. En politisk, falsk, pandemi stoppes av falske vaksiner. Lett som en plett.
  Og hysteri- ‘pandemenien ‘ , som kalles sykdom, stopper når det ikke lengre er mulig, eller ønskelig, å opprettholde hysteriet lengre.
  Det er lik hekseprosessene på 1500-tallet , eller kvinners frustrerte hysteri og besvimelser på 1900-tallet .
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Krigen var ikke et resultat av Putins ondskap.

Krigen ble en realitet som følge av en politisk prosess.

Previous Post

Det er forskjell på flytninger i Latvia.

Noen blir torturert mens andre blir tatt imot med åpne armer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.