POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vaksinen er farligere enn det ble fortalt:

Vi aner ikke hvor mange som vil dø av den fremover.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Japansk professor i medisin: – Milliarder av liv kan være i fare på grunn av vaksinen

Av red. PSt -5. desember 2022

Dr. Masanori Fukushima, professor emeritus ved Kyoto-universitetet sa under en sesjon med helsedepartementet i den japanske nasjonalforsamlinga:

«Den skaden som forårsakes av av vaksiner er nå et globalt problem. Halvparten av dødsfallene etter vaksinasjon skyldes kardiovaskulære skader og hjerteskade. Jeg er sikker på at dere vet dette altfor godt. Gitt det høye antallet vaksinasjoner og gitt det store spekteret av bivirkninger, kan milliarder av liv til slutt være i fare.

Alle mennesker som har hypertensive kriser er ofre for denne vaksinen. Nesten 2000 mennesker har dødd av vaksinen, men etter min mening er det mange flere.»

Video tatt fra en ekstraordinær sesjon holdt 25. november 2022 i Representantenes hus i Tokyo, med slektningene til ofrene, Pr. Fukushima, Pr. Kojima, Pr. Sano foran medlemmene av Helsedepartementet.

Dr. Fukushima har blant annet vært direktør og leder for

Translational Research Centerfor Medical Innovation (TRI),
Foundation for Biomedical Research and Innovation at Kobe (FBRI)

Innlegget er hentet fra steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Takk! Slike nyheter vil ikke den skattebetalte staskanalen nrk ha; de kan derimot fortelle at:
  «WHO spår hard sjukdomsvinter i Europa», og anbefaler «vaksine» til de sårbare. Ja, det er klart, med så mange uten eget, naturlig immunforsvar blir det helsekrise. «De uvaksinertes pandemi» er ikke lenger i bruk i MSM, selv de ser vel det blir for dumt, og FHI slutter å oppgi data. Så avslørende. Folkemordet topper seg rundt jul, sier de. De tar ikke ferie. God Jul, alle sammen! Satan Klaus (Schwab) is coming to town, og med PSTs hjelp til å overvåke oss vet de hvem som var «naughty» eller «nice» for det står på det sosiale kredittsystemet på helsepasset. Endetiden er nær. Avfolkningen akselerer, akkurat som planlagt; de fleste er nå immunsviktede og forsvarsløse VAIDS-tilfeller.
  Godt at Dr.Fukushima er streng i stemmen. Vi har ingen tid å miste. FHI har ingen planer om å stanse utrulling, tvert imot. Sånne som Ryan Cole og Dr. Fukushima er modige.
  Mange har dødd: presidenten i Tanzania, Rosa Koire, Dr.Noack, Dr.Zelenko; Kay Mullis døde visst naturlig, sier kona, men beleilig i alle fall. Dr.Carrie Madej styrtet i småfly i noe som kan virke som et attentat, men klarte seg. Mafiaen bak plandemien skyr ingenting.

  Svar
 • Wasan Totland
  5 desember 2022 11:39

  Hva skal de med disse maskene på seg? Man må begynne der.

  Svar
  • «Man må begynne der.»

   Ja, når vi VET, og myndigheter og vitenskap visste, at maske KAN være effektivt mot bakterier som er 1000 ganger større, men ikke virus. – Så har vi ikke engang tatt dette opp til (hoderistende) samtale !
   Ikke en gang nå i ettertid når hysteriet har gitt seg litt.
   Da kan man undres på om hodet sitter fullstendig fast i sanden.
   Eller vet folk at de er så grundig tatt ved nesen at de ikke greier å ta det innover seg?

   Svar
 • Problemene (realitetene) med Corona vaksiner er mange. – (1) Et av hovedproblemene er at det produseres et enormt antall «spiker» og disse har vist seg å være skadelige i seg selv. – (2) En annen faktor er at antistoffene som blir skapt vil også være (meget) skadelige dersom dette produseres i for store mengder (kjent problem). – (3) Disse mRNA vaksinene kan klassifiseres som kunstige på alle måter og vil derfor ikke kunne brytes ned i kroppen i samme grad som om disse skulle vært ekte!

  Som sagt, … Disse mRNA «vaksinene» er kunstige og prøver blant å etterligne det man kan karakterisere som ekte RNA og da er det mye som kan gå galt ! Ekte RNA inneholder blant annet 4 nukleotidbaser : -Uracil, – adenin , – cytosin og guanin. Skadevirkningene av å etterligne disse falske basene vil variere men vil i seg selv være skadelige, – i tillegg til alle de skadelige hjelpe stoffene som leveres med «vaksinen» !

  Angående nukleotidbaser!

  Alle disse kunstige nukleotidbasene som kommer med injeksjonen vil som sagt skape problemer i kroppen, spesielt denne falske uracilen da denne viser seg å være mer standhaftig enn ekte uracil som normalt brytes ned etter en kort stund i en vanlig mRNA prosess. – Denne kan i så måte kontinuerlig instruere celleribosomene dine til å lage flere og flere piggproteiner i et «sinnsvakt» antall og totalt skade kroppen ! – (Enhver Booster Dose vil av denne grunn være overkill dersom man først har begitt seg inn på denne galeien )

  Til slutt
  For mange mennesker vil disse injeksjonene med mRNA forårsake omtrent en 90 % undertrykkelse av DNA-reparasjonsmekanismen kjent som NHEJ –Da kan du i ettertid ha ønsket deg at du aldri nærmet deg noe som lignet en sprøytespiss !

  Biologisk kunnskap er ganske enkel og klar på dette punktet. Når de cellulære mekanismene som eksisterer i cellene til alle levende organismer blir ødelagt eller manipulert vil disse ikke lenger kunne opprettholde genetisk integritet og vil i mange tilfeller definitivt ødelegge de nødvendig betingelse for liv !. (Undres over om dette var den egentlige meningen med disse injeksjonene?)

  Covid -Vaksinene er og forblir ingen ting i nærheten av en vaksine, – men noe helt annet – Det vet også FHI! – Det har de visst hele tiden ! Så får man selv bedømme hvor klokt man syntes dette var !

  En God Dag til Dere alle …

  Svar
  • Korreks – Det skulle være Skadevirkningene av å etterligne ekte nukleotidbaser vil variere men vil i seg selv være skadelige !

   Svar
  • Tar med..
   I forbindelse med undertrykkelsen av NHEJ-mekanismen som analyser beviser at piggproteinet er medvirkende til er det ganske så klart at dette vil korrumpere denne DNA-reparasjonsmekanismen (NEHJ) og føre til redusert levetid, akselerert aldring og faren for at kreftsvulster utvikler seg raskere !

   FHI kan nok gi en nærmere forklaring på dette ! 😉

   Svar
 • Folk lot seg altså terrorisere og skremme av tall og talltriksing og løgn , som innbilte oss massegraver og dødstall som skulle tilsi en pandemi. – Uten dokumenterte tall over antall syke eller døde. Tall- løgnene er nå godt avslørt i etterkant.

  Men nå når det kommer stadig flere, dokumenterte, tall over massive skadevirkninger av injeksjonene som de aller fleste har tillatt i egen kropp, da ser det ut til at folk holder seg rolig. – Fordi det ikke blir blåst opp av politikere og i media.
  Dette kunne vært et tragi-komisk eksempel på hva propaganda kan gjøre med folks evne til å tenke.
  – Men det er mer skremmende enn komisk.

  Svar
 • FHIs ass.dir.Nakstad er bekymret igjen, anbefaler munnbind og oppfriskningsdose til de med minst immunforsvar så de går helt ned i null; vi står foran en kald og hård sykdomsvinter med den nye undervariant BQ1.1., imfluensa, samt SR-viruset. Bli hjemme! Meteren! Munnbindet, OVER nesen! Vask hendene! Testing, helt misvisende og ugyldig. Blir folk med på det showet der igjen?
  «oppfriskningsdosene fra Pfizer og Moderna har god effekt mot nye varianter» uten at det loves hvor lenge, noen måneder kanskje.

  Svar
  • Nå får det holde ! : Det må være nok at Nakken og resten av FHI er hjerneskadet !

   Svar
   • Jeg synes det etterhvert begynner å bli morsomt.
    De fleste vet vel etterhvert at disse eksperimentelle injeksjonene har sine skumle sider, hvis man ikke er helt nedsnødd. ‘De som har øyne de kan se/lese. De som har ører de kan høre. .’
    Og når Nakstad & co fortsetter å skulle berge oss, med alvorlig mine, med stadig flere injeksjoner , – som om han ikke har peiling på de negative sidene….
    ( Jeg husker han løy og ristet på hodet i beste sendetid om antall sykler som ble brukt på norske sykehus, når det gjaldt PCR-testen.)
    Et teater.
    Et burlesk teater riktignok, men….

    Jeg tror det er på tide å begynne å le, selv av hjerneskadede.

   • Det er helt ufattelig at de fortsetter dette kjøret. Jeg fant denne:
    AIDS US – patent 5676977
    H1N1. US – patent. 8835624
    Ebola. US – patent. 20220151502
    Swine Flu. US – patent. CA2741523A1
    BSE. US – patent. 0070031450A1
    ZIKA
    ATTC VR84 US – patent.(Rockefeller Foundatin)
    SARS US – patent 7897744 & 8506968
    CORONAVIRUS US – patent 1013071
    Det må vel bety at disse er menneskeskapt. Så vidt meg bekjent kan man ikke ta patent på noe som er naturlig!
    Dette er biologisk krigføring i så fall.
    Legger til denne oversikten som jeg og fant:
    1983. 10 vaksiner
    2013. 32 vaksiner
    2018. 74 vaksiner
    Autisme Registrert
    1983. 1 tilfelle pr. 10 000
    2013. 1. «. «. 88
    2018. 1. «. «. 36

   • Dr. Kary Mullis, PhD Vinner av Nobelprisen i Kjemi i 1993 Oppfant PCR testen.
    Han har uttalt følgende(oversatt etter beste evne): «Hvemsomhelst kan teste postiv for hvasomhelst med en PCR test hvis du gjør det bra. Du kan finne hva som helst i hvem som helst. Den viser ikke at du er syk!»

    PCR test bruker en forsterket 40/45 syklus som gir falske positiver…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kløften mellom USA og EU vokser:

Macron vil nå gi Russland de garantier de ba om for over et år siden.

Forrige innlegg

Vesten prøver å beholde sitt hegemoni

Kina er under angrep!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.