POSTED IN Helse

Vaksinen.

Beskytter den eller gjør den oss mere sårbar?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dør vaksinerte sju ganger så ofte når de smittes av covid-19?

Av Askeladden


«Konspinissene» (leger og forskere som er kritiske til covid-vaksinene) har lenge hevdet at vaksinerte vil bli hardere ramma når de blir smitta med ekte virus. Nå aner vi et svar fra statistikken: I Norge dør 7 ganger flere vaksinerte når de blir smitta med ekte koronavirus. 


For hver 24. fullvaksinerte nordmann som ble smitta med covid-19, døde det en.
Det er NRK som melder dette den 5. juli i år: 450 fullvaksinerte er hittil bekrefta smitta med covid-19. Av disse har 26 havna på sykehus og 19 er døde. Det betyr at 4,22% av de fullvaksinerte som er registrert smitta med covid-19 døde etter at de ble smitta.


En person har dødd for hver 24. fullvaksinerte som ble smitta med covid-19.


Sammenligner du dette med totaltallene for covid-smitte, blir inntrykket helsvart: «Bare» 0,6% av uvaksinerte som blir smitta har dødd av covid-19 mot 4,22% av de fullvaksinerte som er smitta.


Uttrykt i tørre tall, betyr dette at du har nøyaktig sju ganger så høy risiko for å dø av covid-19 hvis du blir smitta etter at du er fullvaksinert. Selv om vaksinen ifølge myndighetene gjør at symptomene fra en virusinfeksjon blir lettere. Blir symptomene blir altså lettere, samtidig som sjansen for å dø øker dramatisk?


Slik er regnestykket: Totalt 132.000 nordmenn er registrert smitta av covid-19. Totalt 794 er døde. Det betyr at bare 0,6% av totalen i Norge har dødd etter å ha blitt smitta. Tilsvarende tall for smitta som er vaksinert er at 4,22% av totalen har dødd.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Jonas Varhaug
    11 juli 2021 11:32

    Beregningene sier ingenting så lenge vi ikke vet aldersfordelingen på de smittede Og de som dør både for fullvaksinerte og for uvaksinerte.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Virkeligheten:

Livets teater

Forrige innlegg

Hellas lokker nå ungdommen.

Vaksiner dere. Da får dere en «takknemmelighets-gave» på 150 Euro.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.