POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Psykologi

Vaksinemotstand skal nedkjempes.

«Vaksine-skepsis», skal det bli en ny psykiatrisk diagnose?

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Folk som er skeptiske til covid-vaksinene skal avvises som «psykisk syke».

EU og Verdens Helseorganisasjon fremmer psykologiske triks fra betalte»vitenskapsmenn» for å manipulere vaksinekritiske borgere.

Av Dr. Rudolf Hänsel.

Den velkjente tysk journalisten Dr. Norbert Häring har rapportert at EU-prosjektet «Jitsuvax» vil bli finansiert med 3,1 millioner euro over en periode på fire år, for å utvikle psykologiske metoder for å bekjempe skepsis mot vaksinasjoner. Artikkelen med tittelen «Jitsuvax: Psykologiske metoder mot folk som er skeptiske til mRNA-vaksiner» har i mellomtiden også dukket opp på den uavhengige internettplattformen «apolut».

Härings vurdering av prosjektet høres slik ut: «’Vitenskapsmenn’ som lar seg betale av myndighetene for å utvikle psykologiske metoder som myndighetene kan bruke for å manipulere innbyggerne med, er en skam for vitenskapen. De gjør stor skade på demokratiet».

Dr. Norbert Häring

Jeg tror ikke bare at vitenskap og demokrati er i fare, men også de utallige forskningsfunnene og artiklene om internasjonal Corona-politikk og de mest dødelige covid-vaksineringene, som bidragene fra den kanadiske økonomiprofessoren Michel Chossudovsky, redaktør og direktør for «Centre for Research on Globalization» og nettstedet «globalresearch». Den nye EU-forordningen skal stemple ærlig opplysning som useriøs og skadelig desinformasjon i nær fremtid.

EU-prosjekt ved University of Bristol.


I to år har University of Bristol ledet et EU-prosjekt som utvikler psykologiske metoder for å overvinne vegring mot vaksinering. Cornelia Betsch, en psykolog og professor i helsekommunikasjon, leder den tyske delen av femlands-prosjektet kalt «Jitsuvax». Hele prosjektet er tvilsomt fordi folk som er skeptiske til eksperimentelle mRNA-vaksinasjoner, blir behandlet som motstandere og anklaget for å ha useriøse motiver. Metoden som brukes er psykologisk manipulasjon.

Disse «manipulasjonsforskerne», ifølge Häring, identifiserer personlighetstrekk hos skeptikere til vaksinene: Konspirasjonstro, mistillit til autoriteter, religiøs holdning og insistering på å bestemme selv over egen kropp. For disse forskerne er dette psykologiske «defekter» som grunner til skepsis mot vaksiner. Legitime saklige grunner for å nekte å vaksinere seg er ikke beskrevet av disse såkalte forskerne.

Om innholdet i prosjektet skriver Häring: «Den forsker på og formidler psykologiske triks for leger som skal bruke dem for å overvinne motvilje mot vaksinasjon».

Forslag om obligatorisk vaksinasjon for å berolige befolkningen.

Häring skriver: «Regimevennlige «vitenskapsmenn» foreslår seriøst obligatorisk vaksinasjon for å berolige befolkningen. Tvangsvaksinering vil bidra til å redusere polarisering av samfunnet, skriver fem tyske samfunnsvitere i tidsskriftet Nature Human Behaviour. Hvordan kommer de frem til dette? Det har ingenting med vitenskap å gjøre, men mye med en akademisk løsrivelse fra livet».

Covid-vaksinene hjelper ikke mot å smitte andre.

Häring gir et eksempel: «Så hvis noen kommer til konklusjonen om ikke å få sitt eget barn vaksinert mot covid fordi det har vist seg at vaksinasjonen ikke hjelper mot smitte, og fordi risikoen for alvorlige bivirkninger for barn er større enn risikoen for alvorlige helseskader fra covid, må en av de psykiske «defektene» identifiseres som årsak. Fordi muligheten for at myndighetene tok feil om anbefalingen om å vaksinere for barn er utelukket. For forskerne på manipulasjon er sannhet en fleksibel ting som alltid avhenger av hva myndighetene sier for øyeblikket».

Andre organisasjoner anerkjent av befolkningene deltar i de alarmerende planene.
Under overskriften «WHO-medlemmer godkjenner vedtak om manipulasjon av opinionen”, skriver Häring: «Verdens Helseforsamling i Genève vedtok en resolusjon som oppfordrer alle regjeringer og Verdens helseorganisasjon (WHO), til å ta i bruk mer systematisk bruk av atferdsvitenskap for å motvirke «feilinformasjon og desinformasjon om helse», og sikre at befolkningene vil ha vaksiner”.

Verdifull vitenskapelig utdanning bli karakterisert og straffet som skadelig desinformasjon i nær fremtid, og covid-vaksineskeptikere avvist som psykisk syke. Som tatt fra Aldous Huxleys roman Brave New World!

Fra Global Research, publisert 3 september 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Hänsel er rektor, psykoterapist og forfatter.
Orginalartikkel: Discredit COVID Vaccine Sceptics as “Mentally Ill”.

Forsidebilde: iStock

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Nordmenn nå, ifølge lederne, er lykkelig eiendomsløse, de er 100 % selvdestruksjon, kastrasjon, frivillig slaveri for en grilla kakkerlakk å spise i pausen før de dør av utmattelse @ 45

  Svar
  • Ja, folket ga vekk eiendommene uten særlig protester. Nå innkasserer kommunen leie av all eiendom skjult under navnet navnet eiendomsskatt.

   Svar
 • guschelowåtakk at jeg er splitter pine gal nå som normen tok over.

  Svar
 • Så er det vel på tide at vi forstår at vi er i hendene på ondskap, uansett stemme ved valg, trikset mellom pest eller kolera, støre eller solberg

  Svar
 • «…og insistering på å bestemme selv over egen kropp. »

  Ja insisterer man på det, og også egne tanker, er man selvfølgelig pykisk syk. – I et psykisk sykt samfunn. Der man blir oppfordret til underlegge seg myndigher med makt , – men ikke forstand. Myndigheter som opptrer som halliker for legemiddelindustrien. ( Og for strøm & børs-industrien. )

  Det ble utgitt en bok for noen år siden. ‘ Men tankene mine får du aldri.»
  Om en halv- prostituert som solgte kroppen sin; – men altså ikke tankene.

  Nå ser det ut til at vi har deler av befolkningen som selger kroppen sin for å tilfredstille myndighetene/hallikene.
  Noen (egne ) tanker virker det ikke som de har.

  Svar
 • Kjøtteter med dieselbil
  7 september 2023 8:23

  Det er godt vi har ryggrad☺️

  Svar
 • Jeg er fullvaksinert mot politikere, vitenskap, klimaspøkelse, menneskekapt religion, filantroper,kongehus og satan sjøl. Men jeg er klar over at dette jævla viruset stadig muterer. Så jeg vil antagelig trenge flere vaksiner fremover.

  Svar
 • Det kan være på tide for de som ikke allerede har skaffet seg skytevåpen til eget forsvar å gjøre det. På svartebørs i Oslo koster nå en Glock 17 f.eks. ca. 350 euro. Når matlagrene blir tomme vil gjenger komme for å ta det du evnt. har lagret, «myndighetene» med sine svartkledde fascister kommer med sprøytene, og det må man kunne forsvare seg mot, med alle midler.

  Svar
 • Ja, jeg tenker som PERJ, men heller en kniv av beste stål, stillere metode enn skytevåpen, et kjapt grep krever ikke mye fysisk styrke, rett på hovedpulsåren. Mens den ene uniformerte griper seg til strupen tar du nummer to og «helsearbeiderne» de drar med seg på slep.
  De som er med på det som skjer unner jeg ikke livet.
  Hvis det ringer på døra uten invitasjon, ignorer. Vi vet fra historien hvor svikefulle politiet/leiesoldatene er, så ikke regn med andre enn deg selv, sånn ser det ut.
  Vitenskapsmann/kvinne og ekspert, kyss meg i fiseringen og jeg fiser deg midt i trynet, hvordan får du den tittelen, med et diplom som Kjerkols? Det er deres eget ansvar å forsvare hva de står for. Hva jeg ønsker dem egner seg ikke på trykk.
  Utdanningssystemet skaper sånne nek.

  Svar
  • Jeg vil skille litt mellom feks legeutdanning og annen realfagsutdanning som f eks siv.ing. Mens legene utdannes i lojalitet til systemet, uten snev av kreativ og kritisk tenkning, får sivilingeniørene en lang utdanning i kritisk- og «logisk» tenkning, som igjen innbyr til nytenkning. Ingeniøren har tradisjonelt alltid vært i en form for opposisjon mot det bestående.

   Legeutdanningen bærer noe av det samme preg som man finner hos politiutdanningen…..en form for systemisk hjernevask.
   Mens politiet er lojale til myndighetene uansett, er legene lojale til big-pharma.

   Legene burde ha gjort opprør for lenge siden ift mrna-vaksinene. De vet så godt, men har ikke løftet en finger. De er skyldige så det burde holde til livslange fengselstraffer for store deler av legestanden.

   Svar
 • I Vikingtiden åpnet ingen ytterdøra uten en lettsvingt øks klar. Vi må komme dit igjen. Staten lurte oss til avvæpning med lovnaden at de skulle ivareta sikkerheten å straffe forbryterne. Det var løgn og samme løgn og bedrag som startet klappjakt på lovlydige borgeres skytevåpen, forbryterne kunne ha sine i fred.

  Staten brøt samfunnskontrakten. De som skulle beskytte oss, politiet, ble forvandlet til okkupasjonsmakt og domstolene politisk styringsredskap. Eliten som i personlig vinnings hensikt ødelegger landet gjør det for å oppnå ære og prestisje på den internasjonale scene. Landssvikerne identifiseres lettest i dag med bærekraftsirkelen på jakkeslaget som forteller allverden at for han/henne betyr ikke Norge mer enn andre land.

  Så når de svartkledde (okkupasjonsmakten) ringer på døra di med de hvitkledde dødsenglene med rødt kors og sprøyta på slep, forstår man at man veis ende er nådd, forsvar deg, vis ingen hensyn. Selv uten skytevåpen kan man gjøre drapet på deg til en farlig operasjon. Regn med å bli skutt etterpå, men det er å foretrekke foran å la seg injisere å lide helvetes pinsler i månedsvis før du dauer. Når okkupasjonsmakta og «helsevesen» ringer på, er det for å drepe deg. Forbered deg på det å ta så mange av dem du klarer. Det er de oppsøker deg for å skade/drepe deg, ikke du som oppsøker dem.

  Svar
  • Du har rett i alt du skriver her Ole, men jeg vil bare kommentere på en ting angående denne «samfunnskontrakten». Det har aldri eksistert noen samfunnskontrakt mellom myndighetene og borgerne, jeg har ihvertfall aldri sett en slik samfunnskontrakt; og det har neppe du også. Dette er noe myndighetene bare har funnet på for at folket ikke skal protestere, for å gi sitt styre legitimitet.

   Men jeg forstår hva du mener, at det liksom er en uskreven regel som sier at vi overlater voldsmonopoloet til staten i bytte for at staten skal beskytte oss…. men dette mener jeg er en illusjon. Når vi som borgere nå har gitt fra oss våpnene, da har vi samtidig lagt oss lagelig til hugg for psykopater som vil oss vondt. Det er kun en virkelighete som gjelder, og det er at de med våpnene og voldsmonopolet er de som sitter med makta. Dette vet myndighetene, og det er derfor de vil ha en forsvarsløs befolkning.

   Norge trenger et andre grunnlovstillegg, altså RETTEN til å bære våpen. Det er myndighetene som skal frykte folket, ikke folket som skal frykte myndighetene. USA sine grunnleggere (The Founding Fathers) forstod dette, og sa at det er folket sin PLIKT å styrte myndighetene dersom myndighetene blir despotiske.
   Sitat fra uavhengighetserklæringen:
   «But when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government, and to provide new Guards for their future security.-

   Men igjen jeg er enig med deg: om noen kommer på døren min og skal tvangsvaksinere meg, vel da blir det blodig for å si det sånn. Jeg går heller i graven fremfor å bli inisjert med svineriet, og jeg kommer til ta så mange som mulig med meg at de som kommer med sprøytene.

   Svar
 • Tor Larsen
  4 april 2024 21:10

  Denne nokså opprørende videoen av den tyske kjemikeren Andreas Noack viser Dr. Noacks foredrag om funn av nanopartikler av barberblad-skarp graphene-oksid i vaksinene og et veritabelt raid på Noack utført av tysk politi i ren Gestapo stil midt under opptaket. Dr. Noack døde så uventet bare fire dager etter, godt mulig drept, noe som nær sagt selvfølgelig ikke er bevist. https://rumble.com/vq5bu1-dr-andreas-noack-killed-4-days-after-posting-this-vid-killed-4-days-after-p.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forsvinner insektene?

Hva kan det skyldes?

Forrige innlegg

Legemiddelfirmaet Pfizer dømt for kriminell aktivitet.

Hvorfor tok du vaksinene deres?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.