POSTED IN Coronavaksiner

Vaksinedataene som kommer inn nå forteller en ting:

Vaksinene er hverken trygge eller effektive.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-19 vaksinen: Hvordan kan de forklare noen av disse dataene?

Her er det første eksemplet akkurat nå. Jeg vil legge til flere eksempler etterhvert.

Av Steve Kirsch

Jeg har over 50 data som det rett og slett er umulig å forklare hvis vaksinene er trygge og effektive. Jeg kommer til å legge dem til denne artikkelen over tid, så gå tilbake og sjekk det seneste. Jeg vil legge ut de nyeste tilleggene øverst for å gjøre det enkelt.

Jeg starter bare med en sak nå, som er det eneste du trenger å vite for å stoppe vaksinepåbudene. Det er så viktig, jeg ville få det ut nå.

Hvorfor leger ikke sier noe

Fordi legenemder truer med å ta fra dem lisensen hvis de sier noe offentlig eller privat mot vaksinen.

I Kalifornia brukte leger å skrive erklæringer om fritak for vaksinering og maskebæring. De medisinske styrene fikk en liste over disse legene og kontaktet dem. Etter det ble det ikke skrevet ut flere erklæringer om fritak.

For å teste dette var det noen som ringte opp hundrevis av leger og sa at barnet deres hadde fått alvorlig anafylaktisk reaksjon (livstruende allergisk reaksjon) etter første dose og nesten døde, og de ønsket å se om legen ville skrive en erklæring om fritak for deres barn. Alle sa nei.

Data fra britiske myndigheter viser at vaksinen gjør ting verre. Vi ble villedet.

Dette er data fra en upåklagelig kilde: den britiske regjeringens rapport fra ukene 32-35 i 2021. Se på forekomsten av Covid-tilfeller pr. 100 000 for dobbeltvaksinerte sammenlignet med uvaksinerte i aldersgruppene 40-80 år. Ja, det er større sannsynlighet for at man blir smittet hvis man er vaksinert i hver undergruppe mellom 40 og 80 år. Så det er ingen alders-sammenblanding  i disse dataene. Det er simpelthen ikke mulig å forklare. Dette viser hvorfor vaksinepåbud gjør folk  mellom 40 og 80 år mer mottagelig for infeksjon, ikke mindre.

Vis denne tabellen til de av dine venner som avviser sannheten og klamrer seg til en behagelig usannhet, og be dem forklare hvorfor vaksinen bør være påbudt. Her er hva en leser skrev:

   Jeg viste faktisk en lignende rapport til hjertespesialisten min igår. Da han bare så på meg uten å si noe, sa jeg: » Vel, NHS (National Health Service) i Storbritannia er i det minste ærlige om vaksinene.» Folk vil gjøre det de kommer til å gjøre, jeg bare ber at de fleste må våkne opp!

Her er de nyeste dataene(17. mars 2022 fra side 45) og de er mye verre:

(Tabell 13)

Det finnes helt enkelt ingen måte å forklare disse dataene på hvis vaksinen virker slik den påstås å gjøre. I fotnoten brukes et argument som er spekulasjon basert på null data for å avfeie dette. For eksempel sier de at det kan være flere tilfeller blant vaksinerte fordi de tester seg oftere (virkelig?), men hva med data for å understøtte dette?)

De kan avfeie så mye de vil, og det forandrer ikke faktaene.

For eksempel , i Santa Clara County søkte de om frigivning av informasjon, og fant at vaksinerte og uvaksinerte førstehjelpere faktisk hadde samme infekjonsrate (like hyppig forekomst av infeksjon). Med andre ord, vaksinen beskyttet ikke folk der jeg bor heller.

Det som forteller mest er de enorme befolkningsstudiene, for eksempel, som viser nesten uten unntak  i 145 land, at jo mer man vaksinerer, jo høyere antall (Covid)tilfeller og dødsfall. Morsomt, den britiske regjeringen siterer aldri studier i det hele tatt som utfordrer det som fortelles. Det finnes mange, og over et dusin er listet opp i «Incriminating Evidence».

Vi har alle blitt ofre for en massiv svindel.

Men hele poenget med (vaksine)påbud var at det skulle beskytte folk mot å bli syke slik at de ikke skulle smitte andre. Helt klart øker påbudene  sannsynligheten for at folk blir syke. Det er det de motsatte av hva vi ble fortalt. Alle burde bli rasende for dette.

Den samme britiske rapporten hevder at det finns gunstig effekt når det gjelder dødsfall, men det er bare hvis man ser bort fra dødsfall forårsaket av vaksinen. Hvis man inkluderer dem, er dødsfallseffekten også negativ.

I Sør-Korea er antall Covid- tilfeller skyhøyt, men nesten alle er vaksinerte.

Her  er et sitat fra Alex Berensons artikkel:

På torsdag rapporterte Sør-Korea 600 000 nye Covid-infeksjons-tilfeller – noe som ville tilsvare mer enn 4 millioner i U.S.A. På en eneste dag.

Siden alle er vaksinerte, hvordan er det mulig?

mRNA-vaksinene har negativ effekt mot Omikron innen noen måneder – noe som betyr at vaksinerte folk mer sannsynlig blir smittet. Data fra  Kanada, Storbritannia, Skotland og U.S.A. og andre land stemmer alle overens på dette punktet. Jeg er ikke sikker på om noen seriøs person engang argumenter mot  dette mer.

I New Zealand for eksempel har uvaksinerte nå lavere infeksjonsrater( forekomst av infeksjon) enn de som har fått boostere.

Hvorfor bedraget?

En leser spurte» hvorfor skulle våre myndigheter ville villede oss?» Svaret er enkelt:  alle trodde på Toni Fauci da han valgte å fokusere på vaksinene og fullstendig nedvurdere tidlig behandling. På dette tidspunktet var det for stort til å mislykkes, siden alle verdensledere støttet vaksinen. Da dataene viste at vaksinen var utrygg og ineffektiv (dataene viste at den drepte 100 000 amerikanere), måtte de dekke over sitt mistak ellers ville ingen noensinne stole på dem igjen. Det medisinske miljøet sier ikke fra fordi de ville fått lisensene sine inndratt. Pressen vil ikke si noe fordi Amerika aldri ville stole på dem igjen. Det samme gjelder Kongressen, NIH(National Institutes of Health) og FDA(Food and Drug Administration).

FDA og CDC (Centers for Disease Control and Prevention) så bort fra varsellampene når det gjaldt trygghet fordi vaksinen var for stor til å mislykkes: den MÅTTE virke for å få slutt på pandemien.

Oversatt av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Georges de la Tour

https://www.globalresearch.ca/how-can-they-explain-any-this-data/5774688

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • En ting er sikker: jeg er sjeleglad for at jeg aldri tok giftsprøytene ELLER noensinne har fått en ubrukelige PCR-test stappet opp i hjernebarken. Videre så har jeg av natur nesten hele mitt liv vært skeptisk til myndigheter og autoriteterer, og de 2,5 siste årene har gjort at det lille jeg hadde av tillit nå er helt bort. Jeg kommer aldri til å stole på myndighetene i noe som helst lenger, ja faktisk vil jeg ikke ha noe å gjøre med de mer. Hadde det vært mulig å unndra skatt uten å havne i fengsel ville jeg gjort det også, men sånn er nå engang kjeltringstaten: må bruke tvang og vold for å kue kveget.

  Svar
 • Vi står allikevel igjen med påstanden om, at sykdomsforløpet vil være mildere for de «vaksinerte» enn for de som ikke er «vaksinert»…
  Siste halmstrået?

  Svar
 • Northern Light.
  24 mars 2022 15:10

  «Hvorfor leger ikke sier noe. Fordi legenemder truer med å ta fra dem lisensen hvis de sier noe offentlig eller privat mot vaksinen. I California brukte leger å skrive erklæringer om fritak for vaksinering og maskebæring. De medisinske styrene fikk en liste over disse legene og kontaktet dem. Etter det ble det ikke skrevet ut flere erklæringer om fritak. Det medisinske miljøet sier ikke fra fordi de ville fått lisensene sine inndratt».

  Det sier litt om hvordan legestanden er underlagt den farmasøytiske industrien, også apotek-kjeder. Legestanden generelt og spesielt almenpraktiserende leger er ikke annet enn Big Pharmas salgspersonell. Det er profitt og ikke folkehelse som er fokus for den mektige farmasøytiske industrien.

  Pfizer er vurdert høyere enn Kuwaits BNP, og Johnson & Johnson høyere enn New Zealand. Alt som har med «pandemien» å gjøre gir dem enorme inntekter som PCR-testen, mRNA-injeksjonen kalt vaksine og munnbind. «Vaksinene» skal etter Pfizers direktørs ønske gis 2 ganger i året for resten av livet til hver person på planeten, det vil si at fortjeneste per injeksjon kan ganges med ca 8 milliarder, og det for hvert år fremover så lenge masseinjiseringen fortsetter.

  Med uendelig mye kapital så er det Big Pharma som dikterer, og Verdens Helseorganisasjon blir Big Pharmas frontorganisasjon som pålegger landene å tvinge innbyggerne til å ta deres produkter. Ideelt for verden mest kriminelle industri, de bestemmer prisene på injeksjonene, og også prisen på medisinene som skal behandle bivirkningene av injeksjonene.

  Femti prosent av de vaksineskadde får alvorlige bivirkninger og må behandles i et helsevesen som er for det meste privateid for eksempel i USA, og de finansielle eierne er de enorme kapitalforvaltnings-selskapene som BlackRock, som også er finansiell eier av Big Pharma. Bekvemt nok for Big Pharma, er BlackRock også finansiell eier av vestlig hovedstrømspresse og media, som unnlater å fortelle om alt dette, og heller fungerer som et PR-byrå for legemiddelindustrien.

  Verdens befolkninger tror de blir vaksinert, men får en eksperimentell injeksjon som svekker immunforsvaret, og blir mindre motstandsdyktig mot infeksjoner og sykdommer som immunforsvaret tidligere bekjempet. Big Pharmas våte drøm går i oppfyllelse, milliarder blir avhengig av medisiner og injeksjoner for å holde seg i live, alt til priser som Big Pharma bestemmer.

  «Plandemien» er sentral i The Great Reset, hvor herskerklassen påtvinger en digital ID kamuflert som vaksinepass på befolkningene ned til individnivå. Først på mobilen, senere som et mikrochipimplantat som blir koplet til en digital sentralbankvaluta som nå forberedes og rulles ut idet skjulte i flere land.

  Vaksinene er hverken trygge eller effektive som overskriften sier. Nei ikke for folkehelsen, men for Big Pharma så vil milliarder av mennesker med bivirkninger trygge astronomisk profitt i all uoverskuelig fremtid for eierne av selskapene, og vil være en effektiv pengemaskin som årlig tar mange milliarder fra statsbudsjettene og fra folks lommer over til den mest kriminelle industrien av dem alle og dens eiere.

  Svar
 • Nei ! Covid Vaksinene er hverken trygge eller effektive men det har «vi» vel egentlig forstått / visst hele tiden eller ? (vel .. noen av oss)

  Refererer til Dr. Elizabeth Eads, – en Florida-lege i osteopatisk medisin med 25 års erfaring !
  (Osteopati – en form for medisinsk behandling som i de fleste land anses som alternativ eller komplementær behandling)

  Hun synliggjør de virkelige urapporterte effektene av dette CV19-biovåpenet og de farlige løgnene fra Big Pharma, FDA, CDC og main-stream media. Videre hevder hun at bivirkningene og dødsfallene er langt underestimert men at leger tier for å beholde jobbene sine akkurat som Nazi-Tyskland før andre verdenskrig – Det vet vi også (med sikkerhet) !

  Det store Problemet nå .. sier hun, – er at hydroksyklorokin, ivermectin og andre metoder som antiparasitter har ingen positiv effekt på behandling av vaksineskader og at hun og hennes kolleger sliter med å finne ut hvordan de skal behandle dette !
  Hun hevder videre at millioner vil utvikle AIDS innen denne høsten på grunn av Døds Skuddet eller Den Farmasøytiske Industriens penge-ballett som hun kaller det.

  Hun sier videre at vaksinene er kun ødeleggende for immunsystemet og forteller hvorfor:

  «Hvis du ser på den nylige Stanford-studien, og jeg skal bare lese et par setninger fra Stanford-studien: ‘Spikeproteinet i CV19-vaksinene som alle snakker om, – kalles Lentivirus.
  Lenti inneholder en kombinasjon av HIV, type én til tre, SRV/1, som er AIDS, MERS og SARS.
  I Stanford-studien er det mest kjente lentiviruset det humane immunsviktpatogenet, som forårsaker AIDS. Dette er grunnen til at vi ser en autoimmun og nevrodegenerativ økning etter Covid 19 vaksiner og da spesielt Boosteren… – Dette endrer permanent genomet til cellen.
  Det er derfor dette er så skremmende for oss i det medisinske miljøet »

  «Jeg tror at fra april til sommeren vil man kommer til å se flere tilfeller diagnostisert med AIDS, spesielt i 18-39-kategorien. Og i kategoriene i midten, – de i 40- og 50-årene vil sannsynligvis i løpet av det neste årene begynne å se immunforsvaret kollapse. Vi vet bare ikke hvordan vi skal angripe dette »

  Noen Tall fra Defense Medical Epidemiology Database (DMED)
  Nevner kun noen få kreftformer (Tall fra 2021):

  Ondartet neoplasma i spiserøret opp 794 %.
  Ondartet neoplasma i mage, tykktarm og bukspyttkjertel opp 524%.
  Brystkreft opp 387 % …
  Eggstokkreft opp 537 %,
  testikkelkreft opp 269 %.
  Vi står nok ovenfor et adskillig mer alvorlig problem enn viruset i seg selv og tro ikke at Nordmenn vil være forskånet for det som kommer !

  Men fortvil ikke – FHI kan sikkert trøste deg !

  Svar
  • Akk ja, du Synneva ! Vi har mistet en del vaksinerte venner under pandemien. Når disse en dag står på vår dør og forteller oss at vi hadde rett, skal jeg tilgi dem for at de ikke klarte å stå i mot propagandaen fra media og myndighetene. Men jeg tilgir ikke offentlige personer samt medier som har stått frem og fortalt hvor vidunderlig mRNA injeksjonen er, uten at det fantes tilstrekkelig data. Jeg håper jeg en dag må stå til rette for hva de har stelt i stand og straffes med lange fengselsstraffer, samt inndragning av formue.

   Svar
   • Hei Rune – Akk ja !
    Det er kun EN sannhet om disse Covid vaksinene – De er potensielt dødelige !

    Angående skadevirkningene av disse inokulasjonene er det et enorm gap mellom det som har blitt oss fortalt av både den farmasøytiske industrien & våre «helsemyndigheter» !
    Bivirkninger og skader av disse falske vaksinene vil samfunnet slite med i årtier og det eneste man nå kan håpe på er at de alvorligste skadevirkningene ikke vil ramme for mange mennesker, men det ser ikke lyst ut !

    Den siste oversikten av Pfizer-dokumenter inkluderer hele ni sider med registrerte bivirkninger …
    158 000 i alt – og man bør helst avstå fra å prøve å lese og forstå fordi man fort kan bli svimmel.

    Angående tilstrekkelige data vedrørende denne vidunderlig mRNA injeksjonen undres du – Vel hadde man på et mye tidligere tidspunkt lyttet til erfarne mikrobiologer & erfarne leger og ikke kalt dem konspiratoriske idioter ville mange liv kunne blitt spart !

    Selvfølgelig må noen stilles til ansvar for denne galskapen og jeg vet hvem !

   • Covid-propaganda gir deg frykt, – Covid-«Vaksinen» gir deg AIDS !

 • Noe å gnage på ! 😉

  The Vaccine Death Report …..

  https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccinereport.pdf

  Svar
 • Jan Davidsen
  28 mars 2022 8:53

  Er det ikke nå på tide at dokumentene Erna fikk hemmeligstemplet i 60 år nå blir offentliggjort ?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina er nå i praksis et diktatur.

Ingen opposisjonspartier er tillatt og mediene er under statlig kontroll.

Forrige innlegg

Sannheten er maskert

UKRAINSKE STYRKER BRUKER EGNE INNBYGGERE SOM MENNESKELIGE SKJOLD

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.