POSTED IN Covid-19

Vaksineangst.

Fører til sprengt sykehuskapasitet i Danmark.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Danmark: 50.000 rapporter om mulige bivirkninger av vaksinene

Av red. PSt -12. august 2021

Kapasiteten til danske sjukehus er ved bristepunktet, ikke på grunn av koronapasienter, men på grunn av vaksinerte som frykter at de har fått bivirkninger. Dette skriver avisa Berlingske.

Hver dag besøker et stort antall pasienter legevaktene fordi de er redde for å bli rammet av blodpropp eller andre alvorlige bivirkninger etter covid 19-vaksinasjonen. De tar langt mer plass enn mennesker som faktisk har korona, lyder det fra sjukehus, der de mange henvendelsene skaper lange ventetider på akuttmottakene.
_________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_________________________________________________________________________________

Det danske legemiddelverket opplyser at de har mottatt nesten 50.000 rapporter om mistenkte bivirkninger etter vaksinasjon. Det tallet er mye høyere enn de 7000 rapportene byrået vanligvis mottar på ett år i forbindelse med alle slags medisiner.

De mange henvendelsene må ses i lys av det faktum at 85,13 prosent av danske borgere i alderen 16 år eller eldre, ifølge helsedepartementet, har begynt vaksinasjon mot koronavirus.

Corona-pasienter tar svært lite plass blant de innlagte pasientene på dette tidspunktet. Men der det er alvorlig press er når folk søker hjelp og ønsker å bli undersøkt for mulige bivirkninger etter covid-vaksinasjonen, ikke minst om de kan bli påvirket av en blodpropp i beinet eller VITT, sier fungerende overlege Lotte Usinger fra avdeling for medisinske sjukdommer ved Herlev sykehus til Berlingske.

I Norge melder Legemiddelverket om 199 mulige dødsfall etter vaksine

I Legemiddelverkets rapport om bivirkninger per 3. august 2021 heter det at det er rapportert om 5.270 alvorlige bivirkninger og 199 dødsfall etter vaksinene. Rapporten understreker at man ikke vet om dødsfallene skyldes vaksinene, men at de er kommet kort tid etter vaksinering.

Fra 1. juni til 11. august er det ifølge Worldometer meldt om 17 «koronarelaterte dødsfall» i Norge. Det samme forbeholdet må tas der. Man vet ikke at de er døde av covid-19, men at de er døde med covid-19.

Ellers må vi si at måten statistikken utarbeides og presenteres på er under enhver kritikk. FHI opererer med kumulative tall, det vil si alle som er dødd, blitt sjuke, er innlagt osv. siden mars 2020, men å hente ut tall bare for 2021 er svært vanskelig. Det er noe helt nytt og svært betenkelig at man slår sammen statistikken for to år i stedet for å presentere hvert år for seg. Hva er grunnene til en slik praksis? Svaret kan ligge snublende nær.

Israel: urovekkende og markant økning i alvorlige hjerteproblemer

Israel, som var svært tidlig ute med omfattende vaksinering, melder nå om urovekkende og markant økning i antallet dødsfall og hjerteproblemer etter vaksinasjon. 25% økning i hjertestans i aldersgruppa 16–29 år. 83,6% økning i hjerteslag for kvinner mellom 20 og 29.

Enhver annen eksperimentell medisin med så alvorlige og omfattende bivirkninger ville ha blitt stanset

Det er åpenbart at de eksperimentelle vaksinene innebærer en betydelig helserisiko, hvor stor vet vi ennå ikke, og det er grunn til å tro at det er store mørketall. Men verden har neppe sett så store dødstall og bivirkningstall fra noen annen eksperimentell medisin eller vaksine.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Freeeeedoooom
  12 august 2021 7:48

  Helsevesenet i Danmark var vel aldri i fare for å kollapse på grunn av denne forkjølelsen, så det å si at korona-pasienter tar svært lite plass er vel bare et forsøk på en unnskyldning. Fakta er at det er sprøytene som gjør folk syke, ikke noe virus.

  Svar
  • Wasan Totland
   13 august 2021 13:26

   Det de kaller Delta versjonens ofre er de som blir syke av sprøyta.

   Svar
   • Jeg går litt i surr,men det var enten i VG eller Nrk idag om Island ,om dette forferdelige viruset som spredde seg så raskt,det ble nevnt ett tall på nye smittede,jeg har glemt hvor mange,men litt lenger nede i spalten sto det at sykehusene var overfylte,hehe i neste linje sto det at antall inlagte var 26.hehe..Antagelig er de 26 noen 80-90 åringer som holdes i live med medisiner,skapt av legemiddelindustrien for å tappe staten for penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimaet har alltid endret seg:

Livets lov: Alt er i evig endring.

Forrige innlegg

Det er bemerkelsesverdig.

NRK glemmer hele tiden ubehagelige fakta.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.