POSTED IN Demokrati, Endring av politikken

USAs infiltrasjon i demokratiske prosesser.

Demonstrasjoner skal startes eller kontrolleres av USA.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Ifølge den korte artikkelen fra Voltaire.net har USA etablert et sofistikert og omfattende nettverk over hele jorden som har som formål enten å starte demonstrasjoner der de ser seg tjent med det eller å kontrollere demonstrasjoner som de selv ikke har startet.

5-eyes-anlegget i GLOUCESTERSHIRE, ENGLAND.

I artikkelen nevnes 5-eyes-samarbeidet og NED (National Endowment for Democracy). Dette er organisasjoner som nesten ikke noen i Norge har hørt om og det forteller i praksis hvor skeivt informert hele befolkningen er. For begge to er hjørnesteiner i USAs etterretnings- og infiltrasjonsvirksomhet. NED er CIAs sivile lovlige grein selv om de to er organisatorisk adskilt. Den ble etablert (1983) etter alle avsløringene av CIAs ulovlige og kriminelle virksomhet rundt i verden.

5-eyes-samarbeidet mellom USA, UK, Canada, Australia og New Zeeland er et globalt overvåkningssystem. Huawei-teknologien truer dette og det er en viktig grunn til motstanden i USA mot selskapet. De mister gradvis kontrollen etter hver som ulike land bruker denne kinesiske teknologien.

Vi skal notere oss at 5-eyes og NED altså er omtrent ukjent i Norge. Og spørsmålet som reises er hvorfor ikke mediene informerer oss om denne virksomheten. Men får vi svar?

Knut Lindtner

Hvordan demokratiet undergraves i flere land gjennom manipulering av demokratiske prosesser. 

Det pågår systematisk: Når folk vil vise sin motstand mot maktapparatet i sitt eget land (med unntak av «5-eyes-landene» 1), uansett hvilket, overtar grupper nært opp til NED (National Endowment for Democracy) og tar kontroll over demonstrasjonene uten at aktivistene vet hva som skjer.  

Denne strategien har ikke noe med den spesielle situasjonen i det aktuelle landet å gjøre, eller med legitimiteten eller rettferdighet i krav som framsettes av aktivistene. 

– I Hongkong velger demonstranter flagget til den gamle kolonimakten, det britiske imperiet.  

– I Russlands hovedstad Moskva, får folk via google melding på sine mobiltelefoner som ber dem delta i demonstrasjoner, med nøyaktige data om sted/ tid for forbudte demonstrasjoner.

 

– I Frankrike infiltreres «de gule vestene» av George Soros-underbruk: Den opprinnelige oppfordringen fra parisere om å «være våken til motstand om natten!» blir til: «Våre hjerner er ikke tilgjengelige». (Se plakat!)

Ikke alle støttespillere er av det gode slaget. Målet for disse gruppene er bare å undergrave krav til vanlige mennesker i disse landene og hindre at kravene deres får gjennomslag.  

1) «5-eyes landene» vedtok Atlanterhavs-erklæringen i 1942 og den er grunnlaget for militær- allianser. Den består av Australia, Canada, USA, New Zealand og UK. De er først og fremst i dag forvaltere av satelitt-systemet Echelon, som avlytter all global telefoni. 
National Endowment for Democracy (NED) er et US-underbruk, som ble opprettet av Ronald Reagan i 1983. Budsjettet til denne konspiratoriske organisasjonen vedtas av US-kongressen etter forslag fra USAs UD. De er organisert i tilknytning til landene i «five-eyes»-systemet.

Oversatt av Per Lothar Lindtner

https://www.voltairenet.org/article207335.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Vidar Johansen
    20 august 2019 20:09

    Dette lyder som svært kjente strofer. For noen år siden ble jeg oppmerksom på at den mye omtalte angivelige massakren på Tiananmen square i Kina på slutten av 80-tallet høyst sannsynlig ligger i den endeløse rekka av medialøgner som har gjort verden til et verre sted. Kom til å tenke på dette nå, søkte litt med duckduck og fant en link som belyser temaet i mer detalj enn jeg har i minnet per nå:

    https://ilookchina.com/2010/04/05/1378/

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyrkia:

Er det neste land som skal ødelegges og omformes?

Forrige innlegg

Journalister og medier:

Et viktig frontavsnitt i krigene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.