POSTED IN Coronavaksiner, Helse

USAs FDA ville skjule de kliniske data fra Pfizer i 75 år.

Nå er de frigitt og det er ikke hyggelig lesning.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi republiserer denne artikkelen fordi den forteller en uhyggelig historie. Hvorfor vil et stort legemiddelselskap ønske å holde forsøkene med vaksine-utprøvingen hemmelig i 75 år hvis alt har foregått korrekt og etter retningslinjene? Hvorfor krevde de fritak for erstatning som følge av bivirkninger (slik mange land ga dem) hvis vaksinen var helt sikker for befolkningen?

Begge disse forholdene gir stor grunn til bekymring og mistenksomhet. Og det setter også godkjennende myndigheter ikke bare i forlegenhet men reiser spørsmålet om hvor deres lojalitet har vært, hos befolkningen (de er tross alt de som finansierer dem) og deres velferd eller hos legemiddelselskapenes behov.

Knut Lindtner
Redaktør

Pfizer-vaksinen har bare 1291 bivirkninger!

Av Emerald Robinson

En dommer tvang FDA ( Food and Drug Administration, U.S.A) til å frigi Pfizers kliniske data, og det er verre enn du kan forestille deg

I januar ble FDA  tvunget av en dommer til å frigi  kliniske data om Covid-vaksinene, og følgelig ble 55 000 sider med dokumenter nettopp frigitt.

FDA ønsket opprinnelig å skjule dataene i 75 år og frigi dem i 2096  fordi FDA ,selvfølgelig , i utgangspunktet er engasjert i en kriminell konspirasjon.

Covid-vaksinene burde aldri blitt godkjent. Dette var åpenbart helt fra begynnelsen da dyreforsøk ble hoppet over i Trump-administrasjonens skjebnesvangre «Operation Warp Speed». Og nå er det unektelig sant. Vi har de kliniske dataene, og det er forferdelig.

De kliniske dataene for Pfizer-vaksinene skjuler seg i et vedlegg – som lister opp 1291 bivirkninger i alfabetisk rekkefølge. La oss bare gi deg å nyte de dårlige tingene som begynner med bokstaen «a», som kan skje med folk som har tatt  Pfizervaksinen:

(Diagnoselisten for alle diagnosene som begynner på A kan leses på norsk ved å klikke på denne lenken. Den er for lang til denne artikkelen (1291 bivrikninger. red.. )

Du har nok fått en ide om dette. Det er 9 sider med bivirkninger med liten skrift.

Du vet allerede at barn, spesielt unge gutter, kan få myokarditt (hjertemuskelbetennelse) av vaksinene, men til denne listen bør du tilføye den alvorlige muligheten for at de kan få hjernestamme-emboli (blodpropp), akutt nyreskade, hjertesvikt, frontallapps-epilepsi, Hashimotos encefalopati (hjernesykdom), herpes, interstitiell lungesykdom eller diabetes mellitus type 1 (sukkersyke) –  bare for å velge noen få svært alvorlige bivirkninge fra en svært nøktern liste.

Og fortell meg ikke at  dine sjanser for å bli skadet er små. Den amerikanske regjeringens egen database  VAERS( Vaksinebivirknings-rapporterings-system) har over en million rapporter om «uønskede hendelser » med de nye vaksinene –  med 24 000  hendelser  listet som «død». Pfizer var klar over mer enn 158 000  «uønskede hendelser» da  de  spurte  om FDA-godkjenning. Folk hadde alvorlige problemer etter å ha tatt Pfizer-vaksinen, og Pfizer visste det før de søkte om godkjenning av sin vaksine. Se på dette diagrammet satt sammen av Pfizer selv.

Hvorfor skulle FDA ville godkjenne en ny vaksine når 15 000 personer hadde fått alvorlige forstyrresler i nervesystemet etter å ha tatt den?

Det finnes rett og slett ikke noen god grunn.

Fortell vennene dine og fortell familien din: Vaksinasjonen av barn må stoppe umiddelbart. Den amerikanske regjeringen har kjøpt 50 millioner doser av denne giften for barn under 5 år i påvente av FDA-godkjenning, og det må aldri bli tillatt å bruke dem.

Tillat ikke at noen sprøyter dette stoffet inn i barn.

Oversatt og noe forkortet av Jeanne d’Arc

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.globalresearch.ca/pfizer-vaccine-only-has-1291-side-effects/5773091

Forsidebilde: Tadeusz Lakota

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Jeg så det med en gang, tidlig 2020, mine tarotkort bekreftet: et djevelsk prosjekt. Det er mørke tider nå.

  Svar
 • Ja, men når dette er kjent vitenskap og ikke noen «konspirasjonsteorier», så vil vel Nrk., og norsk media generelt, lage store oppslag om dette? 😉
  De vil vel ikke at folk/ungdommen må gå til alternativ media og få ‘fake news’ ?

  Media er jo statsbetalt, av våre skattepenger, – for å informere oss til folkets beste? 😉

  Svar
  • Mydighetene har jo selv sagt at dette er trygt å ta, ja det er faktisk en borgerplikt sa Erna. Myndigheten ar brutt Grunnloven, menneskerettighetene og Nürnbergtraktaten. De har selv fått avtalen med Pfizer holdt hemmelig for oss i 60 år. Massemedia er tause og medskyldig i svik mot folket.

   Svar
   • Erna er en motbydelig, sykelig overvektig psykopat som bør straffes hardt for delaktighet i massedrap. Visste nøyaktig hva ho gjorde da dette var planlagt lang lang tid i forveien.

   • Haha Erna ja .. Hmm – Hvilken kompetanse hadde hun for å kunne fortelle oss at disse vaksinene var/ er trygge ???
    Hun hadde / har jo mindre kompetanse enn FHI, og den er lik null 000000000 ~ 😉

   • Respekt for dine fagkunnskaper og din sterke innsats «her inne» med å advare mot «heksebrygget», Synneva!!
    Hittil i 2022 viser det seg jo mer og mer at du ulykkeligvis får rett i veldig mye.
    Håper flere har våknet i forkant av «fjerde dose» og tar til vettet!?

   • Hei Morten !

    Sannheten om disse falske vaksinene var åpenbare fra starten av denne mRNA inokulasjonen av «uskyldige» godtroende mennesker.
    De trodde at denne ville beskytte dem mot dette Covid-Viruset selv om Pfizers egne rapporter fastslo at det faktisk døde og ble skadet flere mennesker av denne enn de som fikk Placebo «Vaksiner» (Saltvann)!

    Og de resterende da ? – De som ikke døde av disse «vaksinene», – ble disse menneskene beskyttet mot noe som helst ? – Nei ! – Vi erfarer vel nå at dette slettes ikke er tilfelle, men vil derimot kunne medføre en serie av uønskede bivirkninger for den menneskelige organismen, – I verste fall død ! !

    Problemene med disse falske vaksinene kan faktisk forklares ut i fra «enkle» Biologiske sannheter !
    I det øyeblikket kroppen blir tvunget til å produsere disse falske «spikene», som har vist seg å være mer skadelige enn viruset i seg selv, vil dette medføre at ditt originale immunforsvar aktiviseres; – TH1 (Lymfocytter , leukocytter osv ) – Disse vil sette i gang et massivt angrep mot disse «kunstige» spikene !

    Problemet er at vårt hoved – immunforsvar (TH1) samtidig også vil angripe omkringliggende vev og skade disse da de går med i «dragsuget» av dette angrepet og på den måten er det skapt grunnlag for; – hjertehinne og hjertepose betennelse (Auto immun sykdom) – men også andre «utilsiktede» problemer for kroppen !

    Denne prosessen, (angrepet av TH1) pågår for fullt den første uken etter injeksjon og er nok til å skade kroppen betraktelig.
    Etter ca.1 uke da disse Antistoffene (TH2) begynner å bli produsert (Grunnlaget for denne beskyttelsesteorien) vil disse svekke dit hoved forsvar TH1, dette er FAKTA. – Dette vil gjøre oss mottagelig for både Covid og andre infeksjoner da antistoffer har ingen effekt dersom du virkelig blir syk/smittet av Covid eller andre infeksjoner – den oppgaven er det kun ditt originale immunforsvar TH1som kan utføre da antistoffer ikke har «gyldig pass» til indre organer 😉 !

    Konsekvensene av denne fatale «teknologien» erfarer vi sørgeligvis nå, – men noen burde visst bedre fra starten av denne «Vaksinekampanjen» og jeg tror du vet hvem jeg sikter til !

    Ha en God Dag !

 • Dr Noack, som døde plutselig under mystiske omstendigheter, fant at ampuller merket 1 er saltvann, som sikkert er det politikerne har fått, samt andre som har hatt flaks i denne groteske russiske rullett.
  Ampull 2: tradisjonell vaksine. Ampull 3: killer-sprøyta som er designet for å drepe. I begynnelsen ble det gjort sånn, så skadene ikke skulle bli påfallende med en gang. Tror jeg. Senere tror jeg det er flest ampull 3 som «rulles ut», særlig i oppfriskningsdosene; pussig navn forresten, for alle blir sykere og ingen friskere av de som har latt seg lure eller presse. Tragedien er skjedd. Folk kommer til å dø som fluer, og det har vært planen hele tiden Jeg er usikker på om alle politikerne og helse-«ekspertene» vet hva de gjør, eller kanskje de bare får påskjønnelsen for å følge ordre og ellers gir blaffen. Blod på hendene har de i alle fall, og gir seg ikke heller, ved å fortsatt ville presse igjennom passet, kreve et års forlengelse av smittevernsdiktaturet til 1.7.2023. Noen representanter for demokrati er de aldeles ikke, ikke forrige regjering og ikke den nåværende heller, men lakeier for innføring av agenda 2030-diktaturet, i «godt» selskap med prinsen. Pen og sjarmerende, men i ledtog med verstingene. Alle med agenda 2030 symbolet på brystet er med på prosjektet, om de skjønner det sjøl eller ikke. Noen politikere er antagelig for uintelligente til det, noen vet, men er fullstendig uetiske. Jeg kan ikke komme på noen demokratisk stat på kloden nå. Plandemien er der for å avskaffe demokratiet.

  Svar
 • «Hvorfor skulle FDA ville godkjenne en ny vaksine når 15 000 personer hadde fått alvorlige forstyrresler i nervesystemet etter å ha tatt den?»

  Og dette altså under testperioden!
  Hva vil skje i tiden framover?
  – Disse forstyrrelsene vil antagelig bli puttet i sekken ‘Langtids-Covidskader’.
  – Og brukes som argument for at Covid var så farlig at politikere/FHI MÅTTE bryte Grunnloven for å stoppe dette livsfarlige viruset. Det var jo 100 000 som døde i India!

  Ja, ja. Injeksjonene var jo ‘ gratis’. 😉

  Svar
 • Takker for kommentaren din, Synneva!! Innen dette feltet når jeg deg ikke til anklene en gang, men du forklarer såpass godt at selv sånne som meg forstår og jeg prøver å lære noe hver gang.

  Greide dessverre ikke å holde meg tilbake Når det gjaldt Erna Solberg. Det var vel det minste ho fortjente. Hehe.

  Fortsatt god kveld!

  Svar
  • Hei Morten
   Vi er alle gode på det vi er gode på og det er slik det vanligvis er, – du kan nok mye jeg ikke har forstand på og det er slik samfunnet er ment å fungere, – vi kan ikke være gode i alt !
   Problemet i dagens samfunn imidlertid, – … det er at vi er gjennomsyret av autoritære «Sjeler» som faktisk ikke er gode på noe som helst 😉 – og til stadighet avslører sin inkompetanse og uforstand på det som egentlig angår oss alle – nemlig helsa vår ! (beklageligvis også mye annet) –
   Dette er meget bekymringsfullt, – fordi uten en god helse vil vi ofte svikte i mye av det vi er gode på !

   God Helg Morten

   Svar
 • Utrolig bra skrevet det her, Synneva!! Deler tydeligvis både synspunkter, forståelse og en del erfaringer og det kan være ganske så befriende noen ganger.

  Når det gjelder visse «sjeler», må en noen ganger bare prøve, (og det er ikke lett!!), å se på sånne folk som «nisser», for å få en litt komisk «vri» på det hele. Selv om det er en rimelig saftig forenkling av «ståa». Det handler vel en del om overlevelse og avstand til all galskap og elendighet rundt om. Før pleide jeg å sette på en gammel Prima Vera låt i den forbindelse, som handler om alle «nissene» i samfunnet. «Har du sans for nisser», tror jeg det var den het…?

  Takker igjen for en veldig fin kommentar!!

  ….og fortsatt god helg – til det som er igjen!!

  Svar
 • HANS M NORD
  23 mars 2023 11:49

  Dere bør slutte å skyve barna foran dere. Dere sier at man må slutte å gi vaksinen til barn…man må også slutte å gi denne til voksne. StATISTIKKEN VISER OSS FAKTISK AT JO ELDRE MAN ER JO STØRRE ER SJANSENE FOR Å DØ AV VAKSINEN. sE EXPOSE-NEWS.
  https://expose-news.com/2023/03/21/1-in-73-covid-vaccinated-died-by-june-22/

  Svar
  • Det er logisk tenking du kommer med. Det skal de ikke ha noe av. De eldre er bare en ulempe og kostnad for dem.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skal politikere styre Norge?

Nå styrer markedet Norges kraftpolitikk.

Forrige innlegg

Seymour Hersh:

USA sprengte Nord Stream med norsk hjelp for at ikke Tyskland skulle bli avhengig av Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.