POSTED IN USA

USAs befolknings umulige valg:

Har ikke verdens ledende stormakt bedre folk enn dette?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg skal ikke kommentere denne artikkelen under mer en denne korte kommentaren. For oppegående, ærlige og bevisste USA-borgene må det oppleves som en fornærmelse å få en åpenbart svekket mann som Joe Biden presentert som presidentkandidat. Det er er en uforskammethet og forteller både om mangel på respekt overfor USAs store befolkning alt om et system som for lengst er utgått på dato.

Biden vil aldri kunne møte Trump i en direkte duell. Etter Tucker Carlsons Putin-intervju forstår enhver med litt sans for realiteter at Putin er en intellektuell kjempe sammenlignet med Biden. Det tror jeg vi skal være glad for.

God bless America!

Knut Lindtner
Redaktør

Biden blir verre

Av Karsten Riise

Bidens mer enn én time lange tale i kongressen uten åpenbare mentale svikt var helt ulikt sammenlignet Bidens vanlige og raskt forverrede helsetilstand. Bidens evne til å opptre i mer enn én time i kongressen kan bare ha vært på grunn av en spesiell og ekstremt hard cocktail av narkotika og sentralstimulerende midler.

Effektene fra den spesielle harde stoffblandingen Biden må ha fått for sin State of the Union-tale i kongressen 7. mars 2024, har avtatt.

Sannsynligvis enda verre: Biden i kjølvannet av sin ekstra store stoffdose 7. mars 2024 kan godt lide av hang-over-effekter av harde stoffer – symptomer som tretthet, mental depresjon og økt desorientering eller til og med hallusinasjonsanfall.

To dager senere etter sin State of the Union-tale, har Biden allerede vendt tilbake til sin vanlige mangel på situasjonsbevissthet. Bidens uunngåelige Alzheimer- og demenssymptomer er tilbake i full offentlighet – verre hver dag – hele tiden.

Biden igjen kan ikke engang holde noen minutters prat uten de mest ydmykende tegnene på demens og Alzheimer.

 • «den samme bygningen der vår frihet ble angrepet 6. juli» – (oops, burde vært 6. januar)
 • «vi kuttet underskuddet, og vi la mer til det nasjonale underskuddet enn noen president» – (klart forvirret)
 • glemmer navnet på Federal Reserve og dens sjef – omtaler ham nedsettende som «det antrekket»
 • «Send meg til kongressen» – (oops, burde vært Det hvite hus)
 • «Jeg kjenner alle disse lederne i Europa … de trekker meg til side og sier: ‘Jeg kan ikke vinne igjen’ «.

Etter en times fremføring av Bidens sannsynligvis narkotikadrevne sirkusopptreden og tirade, høye stemmer og sinne i kongressen, blir Biden igjen mer og mer desorientert hele tiden. Og husk at Biden i enhver krisesituasjon er besluttningstaker om atomkrig eller ikke.

USA vil i november 2024 velge mellom en mulig amerikansk «leder» som ikke vet hva han sier, hvor han er, hvem som er hvem i Frankrike, Egypt og andre steder, og hvilke land Mexico, Gaza, Ukraina etc. er berørt av hvilken konflikt. Eller en annen amerikansk leder som vet, men som mange «liberale» vil hate å få tilbake i embetet.


Karsten Riise er en Master of Science (Econ) fra Copenhagen Business School og har en universitetsgrad i spansk kultur og språk fra Københavns Universitet. Han er tidligere Senior Visepresident og sjefsøkonom i Mercedes-Benz i Danmark og Sverige.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Biden i dag og Biden før «valget» er to ulike personer. Iflg. ulike amerikanske kilder døde Biden før «valget». Sjekk bider og det blir klart at dagens utgave ikke matcher orginalen. Så hva skjer? Flere amerikanske kilder påstår at vi er vidtne til et show/spill for galleriet.

  Svar
  • Show, skuespiller på stoff, som Zelensky.
   NATO-basene i Norge er underlagt US lov og den senile skuespilleren som forestiller avdøde Biden «er beslutningstaker om atomkrig eller ikke»; det er ganske alvorlig når man tenker over det.

   Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  16 mars 2024 1:07

  Ingen får lov tilå bli president i USA, eller i Frankrike, uten at de selvutvalgte har et fast balletak på dem.
  Dette er et faktum som enhver redaktør burde vite for lengst og alltid huske på.
  Hvis ikke Biden gjør akkurat det (((de))) forlanger, dvs. akkuart nå deltar i folkemordet i Gaza og all djevelskapen (((de))) ellers driver på med, får de han stilt for riksrett, for sine landssvik og sin korrupsjon. (((De)))har nemlig full kontroll på Kongressen der slikt avgjøres. Biden kan dømmes til døden for det han har gjort.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tabuet som Arne Garborg tok opp:

Penge- og bank-jødene.

Forrige innlegg

De gjentar i det uendelige at krigen var uprovosert.

Gjentagelsene bekrefter at det er en løgn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.