POSTED IN USA

USA-valget:

Stemmetelling-maskinene kunne styres utenfra.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Noen reagerer på at vi publiserer materiale som antyder valgjuks i USA. Men det sentrale spørsmålet er ikke om vi liker valget og den som vant eller ikke. Det sentrale spørsmålet er om det var rettferdig, om det var uttrykk for det velgerne i landet ønsket, om det var uten direkte juks.

Det kommer stadig flere meldinger som tyder på valgjuks fra «the deep state» sin side. Hele løgnhistorien i 4 år, helt siden forrige valg om «Russia-gate», forteller direkte at mektige krefter i USA lenge har ønsket å fjerne den lovlig valgte presidenten i landet.

Personlig har jeg lite til overs for Donald Trump. Men i denne saken er det ikke mine følelser som er sentrale, men hva som har vært USAs befolkning sin vilje.

At det er nå bevist at stemme-maskinene kunne styres utenfra betyr at det har vært mulig å jukse valget på denne måten.Jeg vet at dette også er diskutabelt. For mediene legger alltid premisser for både tema og fokus og påvirker i stor grad hele prosessen. Men det er en annen diskusjon.

Når folk går til valglokalet skal de være trygge for at ikke også stemmene-sedlene dere manipuleres uansett hvilket medietrykk de har vært utsatt for forut for valget.

Når de store mediene, også i Norge, ikke rapporterer om utallige rapporter og meldinger som peker på omfattende valgjuks ved årets USA-valg, forteller det meg at det er «en politisk hånd i kulissene» som setter premissene for hva som det er tillatt å skrive og ikke skrive, hva som det er tillat å mene og ikke mene, og hva det lønner seg å mene.

For meg er ikke det sannsynlige valgjukset i USA det mest skremmende, men medienes funksjon i vår del av verden. De skal ikke opplyse og stille kritiske spørsmål, men det motsatte, fordumme og formørke.

God natt!

Knut Lindtner

GAME OVER: Dominion maskin til å telle opp stemmer hacked midt under høring i senatet i Georgia.

Av JayTe

Tross alle løgner og «fake news» som påstår at Dominion opptellingsmaskin ikke kunne bli hacket, og ikke kan brukes til å forandre valgresultatet, har analytiker Jovan Pulitzer nettopp sluppet litt av en bombe av en uttalelse under en høring i senatet i Georgia:

Hackere har via fjernstyring vært i stand til å få full kontroll over Dominion opptellingsmaskiner, og fått  dem til å forandre valgresultatet.

Både selskapet Dominon og fake news media har insistert på at det er umulig. Men de lyver. Jukset er nå avslørt. Hele valget var juks og resultatet av valget i Georgia er ugyldig.

Dett kan gi medlemmene av Kongressen muligheten de trenger for å gjøre noe med Trumps stemmetall. 

Det vil gi Trump den muligheten han trenger for å rettferdiggjøre sin presidentordre fra 2016 om at det er noen utenfra som blander seg inn i valgene i USA.

Her er Jovan Pulitzers kommentarer til resultatet fra Fulton kommune:

I dette øyeblikket har vi ikke bare tilgang til enhetene som teller opp stemmer – men VI ER INNE.

Jovan Pulitzers

Opptellingsmaskinene skal ikke ha WiFI, det skal ikke kunne skje. Men nå har vi dokumentert at de kan motta og sende data.  

Dette skulle ikke kunne skje – de skulle ikke være knyttet til internett. Men vi har nå dokumentert at dette skjer i øyeblikket….

Det viktigste her at det ikke skulle være toveis-forbindelse til maskinene, men det skjer altså, og det foregår NÅ!

Statistisk sett kan dette forgå ved at via en operasjon som dette kan data bli forandret når noen er inne. Faktisk kan man manipulere datene når man er inne i systemet, og påvirke det endelige resultatet mens opptellingen forgår.

Ikke bare er man inne i systemet, men når du har kontakt med maskinen kan du forandre innholdet.

Det et det som skjer.

https://youtu.be/RN7hfKOJH80
Her kan en høre Jovan Pulitzers kommentere funnene sine om stemme-maskinene

Oversatt, bearbeidet og noe forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Hammer & Tusk

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det er ikke uten grunn at Norge IKKE innførte databasert avstemming.

  Svar
 • «Personlig har jeg lite til overs for Donald Trump. Men i denne saken er det ikke mine følelser som er sentrale, men hva som har vært USAs befolkning sin vilje.»

  Man skal/bør ikke «like» en president i en stormakt, pga. hudfarge, hår, hund, kone eller antall retorikk-kurs. Men om stormak-presidenten prøver å avslutte kriger istedet for å starte de.

  Selvfølgelig bør/burde fusk under stemmetelling vært førstesidestoff i media w.w. Også i Norge.
  Når det istedet fører til latterliggjøring og påstander om KUPP , – fra den som ikke jukser, og hylling av jukseren ( altså de reelle kuppmakerne)…
  Da bør vi skjønne at her er det sterke krefter i gang.
  Antagelig det samme bank & handelsfolket som ble bedt om å flytte fra Tyskland den gang.

  ‘ Verden ble i hvert fall forskånet fra å oppleve en gjentagelse av de store proteksjonistiske feilgrepene fra mellomkrigstiden.
  … Nå er tiden inne for å gjenreise WTO
  …..Det siste skyldes gjentatte vetoinngrep fra USAs president Donald Trump,
  en uttalt anti-globalist . ‘
  https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/nA9bnx/naa-er-tiden-inne-for-aa-gjenreise-wto

  Svar
 • Hvilken troverdighet har Ingunn kvil gamst? Hvorfor skal man tro d hun sier? Fordi hun kan kåsere om vårtegn? Hvor er henvisning til kildene? Hvilken troverdighet har JayTee? Burde man ikke i d minste bruke riktig navn? Hvilken troverdighet har knut lindtner? Hvor er kildene, hvor tar han sine ideer fra, hva bygger han sine ytringer på? Vis no kilder.. Dette er slett ikke journalistikk

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kvikkleireraset på Gjerdrum:

MDG gir nedbør og klima skylda — er de desperate?

Forrige innlegg

Brexit

Gjør Storbritannia til herre i eget hus.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.