POSTED IN Iran, Krig-fred, Terrorisme

USA trenger påskudd for krigen mot Iran.

Verden går svanger med terrorhandlinger.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Falske flagg attentat kommer

Jan Hårstad

Iran har brukt så vanvittig mye penger på våpen og sine allierte at landets økonomi er ille ute. Også de strikte reglene for klesdrakt og religiøse påbud har skaket nasjonen. Både arbeiderklassen og middelklassen er misfornøyd med lederskapet.

Det er årsaken til at Vokterrådet faktisk er ganske bekymret for at USA-UK-Israel vil angripe Iran. Det vil de helst unngå, men tidligere statsminister i Israel, Naftali Bennett skriver i Wall Street Journal at en krig mot Iran er det vi nå trenger. Det samme sa amerikanske Lindsey Graham på rundreise i Midtøsten forleden. Flere israelske strateger har luftet det samme: Vi må ta ut Iran og USA må gå i spissen. Nå!

For de som har levd en stund. Dette minner påfallende om situasjonen utover 1990-tallet hvor de zionistiske neocons hver dag agiterte for at USA måtte ta ut Irak. Og de fikk det som de ville i mars 2003. En amerikansk katastrofe ble det, men Israel ble skånet. Ingen mektig arabisk stat truet lenger.

Det vi da nå ser er at det har kommet på moten i USA å spekulere i om Hizballah som er juvelen i Motstandsaksen til Iran, vil finne på å igangsette en terrorhandling i USA.

Dette skrives det mye om i Politico 10 januar og Robert Spencer løfter det fram på sin blog Jihad Watch 12 januar: «US officials warn that Hizballah could strike inside the country.»

Marinus van der Lubbe ble beskyldt for Rikdagsbrannen i 1933 som ga Hitler påskuddet han trengte til å skaffe seg eneveldig makt. Mange mener det var en falsk flagg operasjon som Hitlers folk selv stod bak.

Ja. Hvis Israelske generaler og strateger skal få ønsket sitt oppfylt om en USA-Iran krig blir det helt nødvendig å få istand en falsk flagg terror handling som kan gjøre Iran ansvarlig for den. Den trenger ikke nødvendigvis finne sted i USA heller, men et annet sted i Nato-zonen.

Jeg vil da heller tro at den iranske ledelsen i forståelse med Hizballah absolutt ikke vil ha noen type anarkistisk eller terroristisk oppførsel, men holde seg strikt til regler for krigføring som Genevekonvensjonen påbyr.

Men inni USA hersker det kaos og økonomien kan sprekke. En kan heller ikke se bort fra at de selv igangsetter merkelige hendelser som de kan skylde på Russland,Kina eller Iran.

Året 2024 kan bli året for falsk flagg terrorisme.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Erick Butler

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Hvem tror at en enhetlig global verdensledelse kan leve fredelig sammen med religiøse teokratier? Selvsagt går ikke det. All offentlig utøvelse av religiøse eksesser må derfor bort så snart som mulig. Folkene kan ikke på den ene side stå sammen om felles bestrebelser på å «redde planeten» og samtidig tillate gudebaserte styringsalternativer der de enkelte tilbederne ser på seg selv som de eneste utvalgte.

  Derfor er det optimale for globalregissørene å få Midt-Østen til å sette seg selv i flammer. Da kan det med kraft fremføres:

  -Dette marerittet kan ikke verden leve med lenger. Disse såkalte «gudene» fører ikke til annet enn død og fordervelse, og må elimineres!

  Det er bare å «overse» Irans nukleære rakettutvikling og Israels ABC-våpen, samt i skjul fore partene med mest mulig militært stæsj, så fyker de garantert i tottene på hverandre. Dette «lokale» ragnarokket vil gjøre det enkelt å få verdens befolkning med seg mot alle former for religion.

  Svar
 • «USA trenger påskudd for krigen mot Iran.»

  Som de ( dvs. bakmennene som styrer USA/Israel) utførte 9/11 for å få en begrunnelse for å gå til angrep på Afghanistan.
  ( Grunnen var antagelig mineraler og ønske om å styre en oljeledning gjennom landet. )

  Som de samme konstruerte løgnen ‘ masseødeleggelsesvåpen’ for å gå til angrep på Irak.
  ( Grunnen var antagelig bl.a. at Saddam H. ville selge oljen i annet enn dollar-valuta.)

  Som de samme, og ‘vår’ Stoltenberg/Ap, måtte konstruere nok en løgn-grunn for å gå til angrep på Libya/Gadaffi.
  ( Grunnen var lysten på oljen,- og lysten på gullet som Gadaffi hadde hentet hjem for å frigjøre det afrikanske kontinentet fra FED sitt valuta- grep i dette rike kontinentet.)

  Jeg tror ikke Norge trenger å være redd for samme slags angrep.
  ‘Våre’ politikere danser med disse ‘våre allierte’, alltid når det spiller opp til dans.

  Trist. – Og kvalmt.
  For Norge, og for verden.
  – Og selvfølgelig farlig.
  Disse kreftene starter gjerne en 3. verdenskrig når de igjen frykter å miste kontrollen.

  Det den norske befolkningen kan gjøre er å våkne opp og se.
  -Og kvitte seg med disse trojanske hestene som styrer landet vårt. Dvs. hele det eksisterende Løvebakken.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Gods own country?»

Dobbelt så mange i USA er døde av overdose på ett år enn antallet drepte i Vietnamkrigen.

Forrige innlegg

Når en føler seg overlegen

Storhetsfølelse går alltid utover noen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.