POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

USA til Ukrainas ledelse:

Lat som dere forhandler for å roe ned bekymrete statsledere.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA vil at Ukraina skal handle som om det er åpent for forhandlinger, men vil ikke presse på for samtaler.

Tanken er ikke å presse Ukraina til forhandlingsbordet, men å lette bekymringene til noen av Ukrainas støttespillere

av Dave DeCamp 

Washington Post rapporterte lørdag at USA privat oppmuntrer Ukraina til å signalisere en åpenhet for forhandlinger med Russland, men for PR-formål, ikke å faktisk forfølge diplomati.

Kilder sa til Post at USA ønsker at Ukrainas president Volodymyr Zelensky skal droppe sin offisielle posisjon om å utelukke samtaler med Russland så lenge Vladimir Putin er president, noe som i hovedsak er en oppfordring til regimeskifte i Moskva. Tanken er å opprettholde støtten til Ukraina fra nasjoner som er urolige for Zelenskys holdning til forhandlinger.

Rapporten lyder: «Forespørselen fra amerikanske tjenestemenn er ikke rettet mot å presse Ukraina til forhandlingsbordet, sa disse menneskene. Snarere kalte de det et kalkulert forsøk på å sikre at regjeringen i Kiev opprettholder støtten fra andre nasjoner som står overfor valgkretser som er på vakt mot å gi næring til en krig i mange år fremover.»

Zelenski vil ikke forhandle før denne mannen er borte. Spørsmålet i dag er vel det motsatte, når Zelenski må gå.

Zelensky signerte et dekret som utelukker samtaler med Putins regjering etter at Russland annekterte territoriet de kontrollerer i Ukraina. Amerikanske tjenestemenn fortalte Post at Zelenskys dekret reiste bekymringer i Europa, Afrika og Latin-Amerika, alle områder som føler den økonomiske effekten av krigen og vestlige sanksjoner mot Russland.

Ukrainas holdning til fredssamtaler og maksimalistiske krigsmål, som inkluderer å fordrive Russland fra Krim, viser at de forventer at krigen vil vare i årene som kommer.

The Post hadde tidligere rapportert at amerikanske tjenestemenn har utelukket ideen om å dytte Ukraina til forhandlingsbordet selv om de ikke tror Kiev kan vinne krigen «direkte». Biden-administrasjonen har vist svært liten interesse for diplomati gjennom hele krigen, selv om The Wall Street Journal søndag rapporterte at National Security Jake Sullivan har engasjert seg i hemmelige samtaler med Putin-ledere.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Linker i originalartikkelen

Forsidebilde: Kelly Sikkema

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Washington Post rapporterte lørdag at USA privat oppmuntrer Ukraina til å signalisere en åpenhet for forhandlinger med Russland, men for PR-formål, ikke å faktisk forfølge diplomati.
  ……Snarere kalte de det et kalkulert forsøk på å sikre at regjeringen i Kiev opprettholder støtten fra andre nasjoner som står overfor valgkretser som er på vakt mot å gi næring til en krig i mange år fremover.»

  Det er noen som VIL krig.
  Det er noen som vil kaos, frykt og frustrasjon.
  Så i kaoset kan rentene settes opp, med de underligste forklaringer. Ikke etter den enkelte nasjons real-økonomi, men styrt fra bakmennene i Fed. Og politikerne ( bl.a.) Norge dilter etter. ( Ved å avgiftsbelegge vannkraften slik at alle priser stiger, -så politikerne/ de trojanske hestene kan kalle det ‘inflasjon’ som grunngiving. )
  Rentene, fra nasjoners lån w.w., tatt opp i dollar, brukes så til å betale både amerikanske underskudd og til å ruste opp krigsindustrien i USA.

  Svar
 • rt melder at Zeleski var positiv til forhandlinger i går, men ikke i dag da han satte betingelser for å gå inn i forhandlinger. De var full tilbaketrekninger og full kompensasjon for alt bla bla.
  Hvorfor kunne ikke denne skuespilleren heller si hvorfor han ikke vil forhandle ? Fordi det står ikke i manus han får fra Washington.
  Tidligere har han sagt at han ikke vil forhandle med Putin.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Har USA-ledelsen mistet virkelighetskontakten?

Konflikt med både Kina og Russland samtidig?

Forrige innlegg

Russland blokkerer for USAs globale hegemoniplaner.

Krigen handler om å ødelegge Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.