POSTED IN Helse, USA

USA:

Stor økning i svangerskapsdødsfall.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA: Dødsfall under svangerskap stiger kraftig.

Av Dr. Peter McCullough.

Moderne fødselshjelp i USA har hatt en stor innvirkning på å redusere dødeligheten under svangerskap i flere tiår. Nå ser vi en reversering av denne gode trenden. Fra begynnelsen av pandemien har det vært rapporter med blandede resultater, for dødelighet blant svangre kvinner med covid-smitte og etter covid-vaksinasjon. Dessverre har mange kvinner fått begge deler i 2021 og fremover.

CDC rapporterer at rundt 65% av kvinnene har tatt en vaksine – de fleste før unnfangelsen, og resten i løpet av svangerskapet. Dette skjedde fordi CDC informerte gravide kvinner om å ta denne risikoen uten å garantere for helsen til moren eller babyen gjennom svangerskapet.

Nå rapporterer CDC rekordhøye dødsrater under svangerskap i 2021 sammenlignet med tidligere tiår, og som rapporten til Hoyert viser, en trinnvis økning for dødsfall under eller kort tid etter svangerskapet. Alle grupper har en økning, men det er mest alvorlig for afroamerikanske kvinner.

Mens nedstengninger, redusert tilgang til svangerskapsomsorg og en rekke faktorer kan være relatert til mødrenes utfall, overser CDC-rapporten bevisst store eksponeringer for smitte, akutt covid- sykdom som kunne ha spilt en rolle i 2020, og covid-vaksineringer som 65 % av mødrene hadde i 2021. CDC må være åpne om alle tall om covid-tilfeller og vaksineringer for forskerne, for en snarlig epidemiologisk evaluering av disse urovekkende trendene. Død blant gravide bør være en topp-prioritet for folkehelseforskere.

Kvinner i fertil alder og gravide bør avstå fra covid-vaksinering, spesielt med graviditets-kategori X-status, og usikkerheten med vaksinenes kort- eller langsiktige sikkerhet.

Fra Global Research, publisert 13 april 2023. Skrevet av Dr. Peter McCullough, kardiolog, og tidligere professor ved Texas A&M University.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, kilder og oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: US Maternal Death Rates Up Sharply.

Forsidebilde: Suhyeon Choi

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • FHI «veileder»:
  «Det anbefales at alle gravide er grunnvaksinert mot covid-19, ….. »
  «Ut fra tilgjengelige data er det ikke noe som tyder på at koronavaksinen har negativ effekt på graviditeten eller foster.»
  «… foreligger det lite dokumentasjon om overgang til morsmelk.»
  Mordere.

  Svar
  • Ja, det er utvilsomt mordere de er. Og de dreper under dekke av å skulle redde mor og barn fra sykdom og død…..

   Svar
 • Ang vaksinen….er dette neste post på konspirasjonslisten….:

  Som vi vet skrev tidligere helseminister i UK , M Hancock, uk, at Bill Gates skyldte han en tjeneste siden Hancock hadde fått injisert så mange av chippene til bill inn i befolkningen…..Det var i følge mange sagt som en spøk, men så begynner noen å stille spm ved om det hadde noe sannhet i seg….når det dukker opp andre opplysninger som underbygger at det faktisk er snakk om chipping av menneskeheten.
  Når det nå dukker opp videoer på nettet hvor en dr nixon har filmet vaksinen under mikroskop, og hvor vi tydelig ser at det bygges en rektangulær struktur bestående av ikke-menneskelig materie, må man stille spm. Et annet moment er jo også at dannelsen av denne strukturen først tar til når temperaturen er blitt høy nok, som den blir i et menneske. Er det derfor man har hatt så strenge regler for temperatur ved oppbevaring….for at byggingen av chippen ikke skulle ta til..

  Har lagt ved uttalelsen fra Hancock under, samt link til video med dr nixon, sistenevnte er et must å få med seg…

  https://www.telegraph.co.uk/news/2023/03/05/matt-hancock-joke-bill-gates-covid-vaccine-conspiracy-theory/

  https://rumble.com/v1prv94-world-first-robotic-arms-assembling.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

North Stream-sabotasjen:

Mediene søker ikke etter sannheten, de tildekker den.

Forrige innlegg

Norsk oberstløytnant:

Å gå USA sitt ærend i ukrainakrigen var som et selvskudd for EU

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.