POSTED IN Israel, USA

USA-soldat foran Israels ambassade i Washington.

Selvmord i protest mot Gazakrigen.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

US Air Force ansatt tente fyr på seg selv

27. febr. 2024 (grafikk: fra Bushnell sin video):

Aaron Bushnell, 25 år, i aktiv tjeneste i USAs luftforsvar, tente på seg selv utenfor den israelske ambassaden i Washington i forgårs for å protestere mot USAs aktive deltakelse i folkemordet på Gaza. Rest In Peace, Aarong Bushnell.

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene?

Han tok opp en video av seg selv der han forklarer at han ikke lenger vil være delaktig i folkemord mens han gikk til ambassaden, deretter helte han bensin over seg og tente på. Han sier at han skal til å gjøre en ekstrem handling, men for folket i palestina er det ikke ekstremt i det hele tatt. Mens flammene står opp, roper han sine siste ord: «Free Palestine!» før han faller om i et flammehav. Det kom raskt hjelpepersonell til stedet, men Bushnell ble erklært død en time etterpå.

De store avisene i USA tok inn en notis om hendelsen UTEN å ta med hvorfor han gjorde det, dermed fikk ikke folk vite om hans budskap eller settingen for handlingen. BBC derimot tok med hele hans budskap. NRK hadde en liten notis på nyhetsfeeden som tok med at han ropte «Free Palestine» mens Dagbladet og VG har presentert en større sak.

Det er tragisk, men forståelig, at noen ikke finner noen annen vei ut av denne galskapen enn å protestere på denne måten, mens resten av verden bare prater, prater, prater.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Forferdelig trist! En soldats PTSD impulsive, emosjonelle handling; å se folkemordet mot palestinerne ble for mye for ham.

  Svar
 • Northern Light.
  28 februar 2024 13:24

  Over 2/3 av jødiske israelere motsetter seg at palestinere som sulter i Gaza får humanitær hjelp.

  En ny undersøkelse fra Israel Democracy Institute, viser at 68 % av jødiske israelere er imot «overføring av humanitær hjelp til innbyggere i Gaza».

  Av Jonathan Ofir.
  Dette er sjokkerende. Det israelske Instituttet for Demokrati sin undersøkelse denne uken, viser at over 2/3 av jødiske israelere var imot «humanitær hjelp til Gazas innbyggere på dette tidspunktet». Tallene er enda dårligere når det gjelder høyreorienterte jødiske israelere, der 80 % er i mot– det er fire av fem. Og tenk på at omtrent 2/3 av de israelske velgerne regnes som høyreorienterte.

  Vi er i en situasjon der palestinere i Gaza sulter, folk spiser dyrefôr i sin desperasjon. Uken FNs World Food Program rapporterte at folk i Gaza «allerede dør av sultrelaterte årsaker», og en ernæringsundersøkelse av UNICEF i Nord-Gaza, fant at 1 av 6 barn under to år er akutt underernærte. Israelere er ikke uvitende om dette. De støtter folkemordet med et overveldende flertall.

  Det er nå mainstream i det israelske samfunnet å diskutere fra hvilken alder det er akseptabelt å sulte ut barna. En nylig diskusjon i allmennkringkasterens nyhetsprogram, nådde en konsensus mellom en tidligere Mossad-tjenestemann og programverten, om at det var legitimt å sulte ut barn over 4 år gamle.

  Mye av omverdenen, inkludert USA, ser ut til å fornekte hvor folkemorderisk det israelske samfunnet egentlig er. Nancy Pelosi fortsetter å snakke om Israel som «det eneste demokratiet i regionen», mens israelere selv støtter utsulting av barn. Det ser bare ikke ut til at folk vil forstå det.

  Humanitær hjelp var et av hovedpunktene i den internasjonale domstolens kjennelse 26 januar, som ble gitt da domstolen fant det sannsynlig at Israel begår folkemord, slik Sør-Afrika anklager Israel for. Punkt 4 av 6 sa at: «Staten Israel skal treffe umiddelbare og effektive tiltak for å muliggjøre leveranser av akutt nødvendige grunnleggende tjenester og humanitær bistand, for å avhjelpe de drepende livsforholdene palestinere står overfor på Gazastripen».

  Dette er en så grunnleggende ting, et så grunnleggende krav – selv i krig. Når du motsetter deg en så grunnleggende sak, blir det noe annet enn krig – det blir folkemord, som vi ser.

  Denne meningsmålingen ser bare ut til å bekrefte det vi allerede har sett. Israelske demonstranter har hindret lastebiler med nødhjelp ved den sørlige grensen nær Rafah. Man kan bli fristet til å framstille disse som ekstremister – men meningsmålingen viser at de representer folkemeningen blant israelere. Målingen bekrefter også at det som israelske ledere som forsvarsminister Yoav Galant sa i begynnelsen av folkemordet: «Jeg har beordret en full beleiring av Gazastripen – ingen strøm, ingen mat, ingen gass, alt er nedstengt – vi kjemper mot menneskelige dyr og vi handler deretter», er virkelig representativt for det bredere lag av befolkningen i Israel.

  Dette er det verste nivået av dehumanisering i det israelske samfunnet jeg kan huske siden jeg ble født der for 52 år siden. Selvfølgelig startet ikke denne dehumaniseringen 7 oktober, og den eksisterte lenge før jeg ble født og til og med før staten eksisterte. Men nå ser det ut til å kulminere. Israelere ser ikke ut til å bry seg lenger om å opprettholde et skinn av liberalisme – de har gått inn i et fullt folkemords-modus.

  Og når jeg sier dehumanisering, er det ikke bare palestinerene som blir umenneskeliggjort i denne prosessen. Israelere reduserer seg selv til et nivå av barbari. Det er virkelig noe vi har gjort mot oss selv mens vi har overbevist oss selv om at å ta titusenvis av palestinske liv, på en eller annen måte vil redde oss fra avgrunnen. Det vil det ikke.

  Fra Global Research, publisert 27 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Over 2/3 of Jewish Israelis Oppose Humanitarian Aid to Palestinians Starving in Gaza.

  Svar
  • Sagt med hans egne ord:
   «Mitt navn er Aaron Bushnell. Jeg er et aktivt medlem av United States Air Force, og jeg vil ikke lenger være medskyldig i folkemord. Jeg er i ferd med å delta i en ekstrem protesthandling, men sammenlignet med det folk har opplevd i Palestina i hendene på kolonisatorene deres, er det ikke ekstremt i det hele tatt. Dette er hva vår herskende klasse har bestemt vil være normalt. Fritt Palestina, fritt Palestina, fritt Palestina, fritt Palestina, fritt Palestina, fritt Palestina.»
   Aaron Bushnell

   Mark Elsis kommentar til videoen:
   «Se på den jødiske inokulerte dimwiten som holdt en pistol mot Aaron Bushnell gjennom hele selvbrenningen. Før han kommer inn i kameralinsen, kan du høre ham rope gjentatte ganger, kom deg på bakken; kom deg på bakken, i stedet for å prøve å hjelpe 2:30 ser du ham gå inn i videoen mens han holder pistolen sin mot Aaron Bushnell helt til slutten av videoen. Hans umenneskelige og patetiske handlinger eksemplifiserer virkelig det hjernevaskede, fordervede, syke og jødiske samfunnet de aller fleste har tillatt og blitt. Måtte Aaron Bushnells ekstremt modige handling vekke sauene i vårt land som går i søvne gjennom livet, slik at vi endelig kan få slutt på denne sataniske talmudiske overherredømmet.»
   Mark R. Elsis

   Svar
  • N.L:

   «Mye av omverdenen, inkludert USA, ser ut til å fornekte hvor folkemorderisk det israelske samfunnet egentlig er. Nancy Pelosi fortsetter å snakke om Israel som «det eneste demokratiet i regionen», mens israelere selv støtter utsulting av barn. Det ser bare ikke ut til at folk vil forstå det.»

   Dette ‘stakkars uskyldige forfulgte folket’.

   – Som stod bak bombingen av tilførelsesveiene til oppbevaringsleirene i Tyskland i 1943/44. Så sult og Tyfus kunne spre seg i leirene.
   – Som stod bak 2 x massiv brannbombing av den sivile byen Dresden i 1944.
   – Som stod bak atom/brannbombingen av de sivile byene Hiroshma og Nagasaki i 1944. – Da krigen var avgjort. – Kun for å bryske seg overfor tidligere allierte Sovjetunionen da krigsbytte/landområder skulle deles.

   Dette ‘stakkars uskyldige forfulgte folket’. ;-)
   Disse selv- ‘utvalgte’ , med sin psykopatiske kultur.

   Svar
 • «Pressen snakket da om selvmord, men i hovedsak er det ikke det. Det er ikke engang en protest. Det munkene sa i brevene de la igjen før de brente seg, var kun rettet mot å skremme, på å bevege undertrykkernes hjerter og på å rette verdens oppmerksomhet på lidelsene som vietnameserne utholdt da. Å brenne seg selv med ild er å bevise at det man sier er av største betydning… Den vietnamesiske munken, ved å brenne seg selv, sier med all sin styrke og besluttsomhet at han kan tåle de største lidelser for å beskytte sitt folk… Å uttrykke vilje ved å brenne seg selv er derfor ikke å begå en destruktiv handling, men å utføre en konstruktiv handling, det vil si å lide og å dø for sitt folks skyld. Dette er ikke selvmord.»

  Thich Nhat Hanh, beskriver selvtenningshandlingen:»

  «Selvmord er en handling av selvdestruksjon, som har følgende årsaker: (1) mangel på mot til å leve og takle vanskeligheter; (2) nederlag ved liv og tap av alt håp; (3) ønske om ikke-eksistens… Munken som brenner seg har verken mistet mot eller håp; heller ikke ønsker han ikke-eksistens. Tvert imot er han veldig modig og håpefull og streber etter noe godt i fremtiden. Han tror ikke at han ødelegger seg selv; han tror på den gode frukten av hans selvoppofrelse for andres skyld… Jeg tror av hele mitt hjerte at munkene som brente seg ikke siktet mot undertrykkernes død, men bare på en endring i deres politikk. Deres fiender er ikke mennesker. De er intoleranse, fanatisme, diktatur, cupidity, hat og diskriminering som ligger i menneskets hjerte.»
  Thich Nhat Hanh, forklarer hvorfor Thich Quang Ducs selvbrenning ikke var et selvmord

  Ignorering av immolators får samfunnet til å sove: Aaron Bushnell ved den israelske ambassaden: «Fri Palestina!» (tekst og video)
  I et minimalt normalt samfunn ville Aarons ord og video av brenningen hans vært på alle store medier, og det ville være tusenvis utenfor den folkemordiske israelske ambassaden og stenge den.
  Vi bør se den grufulle virkeligheten av Israels redsler og folkemord mot det palestinske folket. Og vi burde se kvalen som en bestemt Aron gikk gjennom for å prøve å få slutt på det.
  Aaron Bushnell identifiserte seg selv i livestream-videoen da han gikk mot den israelske ambassaden som «et aktivt medlem av det amerikanske luftvåpenet» og la til at «jeg vil ikke lenger være medskyldig i folkemord». Deretter tente han seg selv i brann og ropte «FRITT PALESTINA!» igjen og igjen. Han er angivelig død. Da han brant opp, skrek uniformert personell til ham at han skulle legge seg på bakken. En offiser har en pistol trukket mot Aaron før han kollapser. Til slutt sier en annen offiser: «Jeg trenger ikke våpen, jeg trenger brannslukningsapparater!» Før han tente på seg selv, helte Aaron væske fra en metallflaske over hodet og tok på seg militærhetten. Deretter tok han frem en lighter og slet med å tenne den. «Jeg er i ferd med å delta i en ekstrem protesthandling,» sa han rolig mens han gikk til ambassaden. «Men sammenlignet med hva folk har opplevd i Palestina i hendene på kolonisatorene deres, er det ikke ekstremt i det hele tatt. Dette er hva vår herskende klasse har bestemt vil være normalt.» Den buddhistiske munken Thich Nhat Hanh sier om selvtenning: «Jeg tror vi må prøve å forstå de som har ofret seg. … Det er gjort for å vekke oss.» En bemerkelsesverdig ting med Aaron er at han var aktiv militær. Mange veterianer tar sit liv i det Stille. Tragisk nok. Aaron valgte i det minste og bringe klagen sin til dørstokken til de kriminelle, enn å dø alene i stille desperasjon.
  av Sam Husseini
  (google oversatt med noen rettelser av meg)

  https://aaronbushnell.org/

  Svar
  • Olav B.:
   » Munken som brenner seg har verken mistet mot eller håp; heller ikke ønsker han ikke-eksistens.»

   Altså i motsetning til disse selv- utvalgte. – Som stod bak menneske-brenningen i Dresden, og Hiroshima/Nagasaki.

   Så har de altså så lite skam at de bygger sin kultur og politikk på den jødiske myten ‘ Brennoffer’ ( ‘Holocaust’)
   Men løgnen er jo også deres våpen.

   Svar
 • Takk for informative kommentarer!
  Israel Democracy Institute hører da til de resterende 1/3 det er håp for i landet.
  2/3 av jødiske israelere vil sulte palestinerne ihjel; noen deltar aktivt for å sperre hjelpen ute, og støtter dermed Bibi i å gi blaffen i domstolen i Haags pålegg. Krigsforbrytelse som fritids-syssel, de bruker fridagen til å bidra til raskere «Endlösung»; handlingen bør diskvalifisere til asyl hvis det kommer en dag hvor israelere kan behøve å flykte. Folkemordere uønsket. Forfulgt kan de komme til å bli som en følge av deres handlinger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Macron truer med Nato-styrker i Ukraina.

God natt, Nato!

Forrige innlegg

Ny lov i Frankrike gjør kritikk ulovlig

«Pfizer-tillegg», vil gjøre mRNA-vaksine kritikere til kriminelle

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.