POSTED IN Diverse, Kina, USA

USA sier at koronaen kommer fra Kina. Kineserne tror motsatt:

Viruset kommer fra et biokjemisk våpensenter i USA.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Propagandaen rundt førstekilden til covid-19-viruset (korona): CIA driver kampanje, som presenteres som «ny-informasjon», og sier Covid-19 har sin opprinnelse i Kina. Russland vil på samme tid avsløre kampanjen som et US-amerikansk komplott. 

Zhao Lijian, talsperson for Kinas UD.

I følge Reuters har så EU-organet European External Action Service (EEAS) utgitt et internt 9-siders dokument som fremhever 80 tilfeller av desinformasjon (Fake News) som angivelig formidles av Russland for å skape panikk i EU [1].

Ifølge EEAS’ «spesialgruppe på desinformasjon», 19/3, er kampanjen basert på en artikkel, publisert i Australian Review av den australske forskeren Binoy Kampmark og en annen analyse av Alexander Dugin i det russiske tidsskriftet Geopolitica. Men ingen av de to kan på noen som helst måte anklages for å forvrenge virkeligheten. 

Spørsmålet om opprinnelsen til Covid-19 åpnes 12/3 med en tweet fra Zhao Lijian, som er talsperson for Kinas UD. Han reagerer på en høring i Representantenes Hus, Washington DC, der direktør Robert R. Redfield, direktør for senteret for sykdoms-kontroll og forebygging, CDC (Centers for Disease Control and Prevention) svarer på spørsmål som antyder hvorvidt Covid-19 er funnet på lik av amerikanere som antas å ha dødd av vanlig sesong-influensa. Zhao Lijian spør seg selv om viruset ikke først har oppstått i USA. Han ber om mer åpenhet, men får aldri svar.

23/3-20 publiserer den kinesiske ambassaden i Paris (ikke Russland) 3 spørsmål på tweet til US-amerikanske myndigheter: 

«Spørsmål 1: Hvor mange tilfeller av covid-19 har det vært blant 20 000 influensa-dødsfall siden september 2019?  Har USA prøvd å skjule lungebetennelse forårsaket av koronaviruset ved å kalle den «vanlig influensa»?

Spørsmål 2: Angående en overraskende nedleggelse, juli 2019 av USAs største biokjemiske våpenforsknings-senter, Fort Detrick Military Base, Maryland (2): Etter nedleggelsen ser vi flere tilfeller av lungebetennelse eller liknende symptomer dukke opp i USA. 

Spørsmål 3: Hvorfor selger flere ledende myndighetspersoner aksjer like før markeds-krasj, mens de forsikrer US-offentligheten om at covid-19-epidemien er under kontroll i USA?»

Voltaire Netzwerk, 27/3, oversettelse, Per Lothar Lindtner

[1] «Russland distribuerer koronavirus-desinformasjon for å så panikk i Vest, ifølge EU-dokument», Robin Emmott, Reuters, 18/3-2020. [2] «Deadly Germ Research is shut down at Army Lab over Safety Concerns», Denise Grady, The New York Times, 5/8-2019.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Full krise i USA:

Nekter Pentagon å utføre politisk oppdrag i Venezuela?

Forrige innlegg

Sprekker våpenhvilen i Afghanistan?

USA følger ikke opp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.