POSTED IN Krig-fred

Når de fleste i vesten synger en melodi, er da vi bør høre på motstemmer

USA og NATO framprovoserte krigen i Ukraina

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Lindstad

Vi har fokus på krigen i Ukraina. Med dette som tema: Er det USA og NATO som har framprovosert krigen i Ukraina? Et innspill å tenke over! De gjør det i dette programmet på engelsk, åpne gjerne og se (lenke under).

Vi blir minnet om dette:

USA og NATO ga etter Sovjetunionens fall, Russland løfte om at de ikke skulle ekspandere mot øst! For det kunne framstå som provoserende for Russland.

Men USA og NATO brøt det løftet.

NATO har antatt som medlemmer i alliansen er rekke stater ved Russlands grenser. Russland har gjort klart at det er brudd på gjeldende avtaler og må oppfattes som truende for landet.

NATO har også markert seg stadig mer – ikke som en militær «forsvarsallianse», men som en pågående og aggressiv blokk for «demokratisering» og «vestliggjøring» av stater i verden. På USAs og NATO’s prinsipper.

Flere stater har fått merke dette – Irak, Afghanistan, Syria, Libya – ved vestlige invasjoner og kriger.

NATO kan oppfattes, vil mange si, som et redskap for amerikansk imperialisme! USA ønsker å være en dominere og hegemonistisk makt – og har ført kriger for dette. NATO har bistått i det.

Og dette med å invitere en anti-russisk stat, Ukraina, inn i en anti-russisk blokk, NATO – det må anses som provoserende for Russland.

USA, NATO og Vesten er ikke uskyldige i krigen i Ukraina!

De har ikke gjort det de kunne for å hindre krigen.

De har tvert om framprovosert den.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Gennadiy Druzenko, som leder et ukrainsk ambulansekorps prosjekt kalt » medical angels «og ble nylig omtalt PÅ CNN, sier han beordret leger å kastrere sårede russiske Krigsfanger» fordi de er kakerlakker, ikke mennesker.”

  https://twitter.com/Based_ENG/status/1505899620878139393?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1505899620878139393%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unz.com%2Faanglin%2Fi-am-a-russian-cheerleader%2F

  Svar
 • Olav Sæther
  1 april 2022 11:00

  Nå driver de å gneldrer om at Norge kan bli angrepet av Russland også. Hvis det skjer så er det fordi vi er en del av en blokk, altså NATO. Den største faren for Norge er våre ryggløse politikere. Og kjerringene på tinget var rørt til tårer da krigshisseren Zelinskyj talte til dem, angivelig fra en bunker i Kiev.

  Svar
 • «Kjerringene på tinget», den er god; appelere til emosjon og vikingtid og lite rasjonell fornuft. Jeg tror ikke Zelensky er i Kiev, men i Warzava. Okay, så kan vi like godt lære oss litt russisk og mandarin, nå som vesten har gravd sin egen krav. Presse igjennom «den frie verden», hvor vi ikke engang bestemmer over vår egen kropp, ikke kan si sanne ord uten å bli terrorisert av statsmakten.
  En dyp sorg over det selv en og barn har blitt utsatt for og et sunt og rabiat raseri overfor «autoriteter» er det jeg ser komme. En grande giljotine ville være heldig.

  Svar
  • Det er trist. Vi lever i ein kultur av løgn, lygn, usannheter, utelatelser, det snakkar vi ikkje om. Vår løgnkultur har ikkje livets rett. Vår kultur må gå, NRK stengt, krigsforbrytarar må bli straffa, covid-løgnarar sparka.
   Intelligent ungdom som vil bli rike bør lære russisk og kinesisk.

   Svar
 • Så må jo også de kvinnfolk om påstor at verden under kvinnelig regime ville bli så flott og fint og fredelig: Erna
  Ursula von der Leyen
  Christine Lagarde
  Merkel
  Jacinta Ardern
  Brundtland

  Hold kjeft frinkflonk, ikke bedre ikke dårligere, samme møkka blant psykopater, samme hva de har eller ikke har av baller. Vi er like gode, like dårlige. Kvinner er nyttige i spillet, for spillet på emosjoner er en del av triksert. Det er de dyktigere til.

  Svar
  • Synes det ser ut som kvinnfolk i politikken er mere servile, og uten egne ideer. De er ihvertfall ikke spes for humane løsninger.
   En annen ting er at det ser ut som at dem har overtatt nyhetsformidling. Jeg ser ikke særs på norske medier, men noen som fortsatt ser på Nrk kunne jo en kveld eller to telle hvordan kjønnsbalansen er. Tror ikke det vil tyde på noe annet enn slagside.

   Theresa May, Killary Clinton og Madeleine Albright.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Våpeninspektør og etterretningsoffiser fra USA, Scott Ritter:

Russland la en felle for vesten som de bet på.

Previous Post

Var han profetisk for 8 år siden?

Nigel Farage advarte mot det som nå skjer i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.