POSTED IN Falske Flagg, Kupp/Fargerevolusjoner

USA:

Nå bruker de oppskriften på revolusjoner på seg selv.

0
Print Friendly, PDF & Email

Men han har jo ingen klær på !

____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene
____________________________________________________________________________

Kongressen ga amerikanerne noe å tenke på da bygningen ble invadert av folkemasser. Normalt er dette slikt USA gjerne ser i andre land som resultat av egen innblanding. Det kan være på sin plass å minne om at …

  • USA har bestrebet seg på å velte mer enn 50 fremmede regjeringer.
  • USA har blandet seg inn i demokratiske valg i minst 30 land.
  • USA har forsøkt å ta livet av mer enn 50 ledere i andre land.
  • USA har sluppet bomber på folket i mer enn 30 land.
  • USA har forsøkt å knuse folkelige eller nasjonalistiske bevegelser mot utålelige regimer i mer enn 20 land.

Kjærlighet gjør blind Vi har blitt blind for alle løgnene, blind for alle krigene, intervensjonene, for all utidig innblanding i andre lands affærer, for kupp og regimeskifter, for å sette folk opp mot hverandre, for å knuse land ikke bare med bomber, men også med sanksjoner på mat og medisiner, med falske rykter, med falske hendelser, kort sagt: med alle de triksene som står i boka. Historien taler sitt dystre språk.

I 1961 gjorde USA et mislykket invasjonsforsøk i Grisebukta (Bay of pigs) på Cuba.

1962: Cuba slapp såvidt unna krig et par år før som i detalj ble planlagt ut fra en serie falske hendelser planlagt som «Operation Northwoods». Dette involverte «nedskyting av sivilt passasjerfly» over Cuba og mye annet. John F. Kennedy gikk imot planen.

1964: Vietnamkrigen var basert på en falsk hendelse i Golf of Tonkin den 2. august 1964. Nordvietnam angrep ikke USA denne dagen. Det tok 50 år før det ble stuereint å si det høyt. Vietnamkrigen tok livet av 3 millioner vietnamesere og 58.000 amerikanske soldater.

Nicaragua fikk på 1980-tallet ros både av Verdensbanken og den Inter-amerikanske utviklingsbanken for sine fremskritt med skole og helsetjenester for alle. Landet hadde nasjonalisert landeiendommene til de rikeste. George Shultz kalte Sandinistene for «en kreftsvulst» som måtte ødelegges. Og det gjorde USA.

Irak sin første krig fant sted i 1990. På TV fortalte en tåredryppende jente hvordan hun selv hadde sett at Irakiske soldater gikk inn på sykehus i Kuwait by, tok mer enn 300 babyer ut av kuvøsene og la dem på det kalde gulvet for å dø. Historien ble støttet av Amnesty International, og USA gikk til krig. Men historien var løgn, jenten var datter til Kuwait sin ambassadør i Washington og et PR-firma hadde regissert forestillingen.

Her lyger datteren til Kuwait-ambassadøren i USA og bidrar til den første Irak-krigen.

Irak og sanksjonene ble verre enn noen krig, sankjsjonene varte fra 1990 til den andre krigen startet i 2003. Mangel på medisiner, mangel på rent vann og matmangel førte til at 1,5 millioner døde som ellers ville ha vært i live, hvorav en halv million barn. Da USA invaderte i 2003 fantes det knapt en bil nyere enn 1987 modell.

Valgkuppet i 2000 i Florida gjorde at Dick Cheney ble visepresident og kunne gjennomføre politikken til folkene bak «Project for The New American Century» til «Rebuilding America’s Defenses». George W. Bush var kun president i navnet, en nikkedukke som brukte første året til å spille golf mens de andre planla 9/11.

9/11. Det er alt for mange elementer i «den offisielle historien» fra 11. september 2001 som ikke holder mål dersom man analyserer bevisene nøytralt og vitenskapelig. «The 9/11 Commision Report» er Bush-administrasjonens verk som frikjenner den samme administrasjonen for enhver kriminell handling. Det er gode grunner til å anta at USA selv sto bak alt som skjedde denne tragiske dagen og brukte det for å få legitimitet til å invadere Afghanistan og Irak.

Afghanistan ble invadert i 2001 fordi USA var utsatt for terrorister fra Saudi-Arabia ledet av Osama Bin-Laden fra Saudi-Arabia. USA sine baser i Afghanistan ble på bemerkelsesverdig vis lagt der en planlagt oljerørledning skulle gå. Videre satte USA fri narkotika-høvdinger som Taliban hadde fengslet. Deretter ble Afghanistan verdens største produsent av Opium og Heroin i løpet av få år.

Afghanistan er et vakkert land. Under Taliban ble opiumproduksjonen betydelig redusert. Etter USAs invasjon har den nådd nye høyder.

Irak ble igjen bombet og invadert i 2003 fordi Irak beviselig hadde masseødeleggelsesvåpen, og Saddam Hussein ble drept. Krigen kostet rundt en million irakere livet ifølge en uavhengig kilde. Mange år senere ble det kjent at hele krigen var basert på egenproduserte falske beviser, på løgn, og at krigen var i strid med internasjonal rett: Det fantes ingen masseødeleggelsesvåpen, og USA visste det hele tiden. Men da var det gått så lang tid at USA ikke engang behøvde å trekke seg ut og levere landet tilbake, ei heller betale erstatning.

Valgkuppet i 2004 i Ohio tillot Dick Cheney å videreføre sine kriger som visepresident.

Georgia helt øst mot Svartehavet mellom Russland og Tyrkia ble forsøkt kuppet av USA i 2008. Presidenten i Georgia sa at «russerne begynte», mens satelittfoto viste at han løy, det var hans styrker som invaderte Russland, noe USA må ha sett på sine dataskjermer. Russene satte ham på plass og den internasjonale støtten til Georgia forsvant.

Libya er et stort ørkenland med en liten befolkning. Men det er rikt. Under sanden skjuler det seg store rikdommer, ikke minst olje.

Libya ble i 2011 angrepet av spesialsoldater fra USA sine venner i Qatar. Krigen, som er kalt Hillary Clinton sin krig, var planlagt i måneder, kanskje år, i forveien. Alt snakket om at Gaddafi planla «folkemord» var basert på omhyggelig designet løgn, utplassert bl.a. via El Jazeera i Qatar. Gaddafi måtte drepes fordi han ville gå vekk fra petrodollar og over til gullbasert valuta. Dessuten har Libya olje.

Syria var nestemann på listen, også dette i 2011, ulike grupper leiesoldater ble trent, utrustet og finansiert av USA og sendt inn i Syria fra alle USA-vennlige land rundt. I Syria drepte de offentlighetspersoner og tok de folket som gisler og klorte seg fast. Krigen pågår ennå, og USA har fortsatt en liten invasjonsstyrke inne ved oljefeltene. Norske politikere og medier kaller det fortsat for «et folkelig opprør».

Ukraina ble en vellykket investering av 5 milliarder US Dollar i regimeskifte. Ifølge Ola Tunander kan det ha hjulpet å snu verdendsopinionen at noen skarpskyttere plaffet ned sivile fra hus rundt Maidan-plassen. Opprørerne rakk knapt å bryte seg inn i regjeringsbygget og henge på seg slips før de ble anerkjent av USA og Norge som legitim regjering.

Iran og Kina er trolig de neste på listen, det er all grunn til å anta at planer ikke bare er lagt og klar til å rulles ut, men at sanksjoner, handelsrestriksjoner og politiske forhold allerede har startet krigen. USA er tungt inne i Hongkong med penger og etterretning.

En dag vil komme når vi ser sannheten til gutten som sier: «Men han har jo ingen klær på!» Da er det forhåpentlig ikke for seint.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ryktene florerer.

De store mediegigantene i USA sensurerer.

Forrige innlegg

Oljeprisen:

Nå sitter Russland i førersetet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.