POSTED IN Terrorisme, USA

USA har en lang historie med å organisere terrorgrupper og terroraksjoner.

Er gruppen ISIS-K som angivelig sto bak terroraksjonen i Moskva en USA-konstruksjon?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA forbereder mer «islamsk» terror.

Av Karsten Riise.

Det kan se ut som om USA har flere terrorist-angrep på gang. Mediene i USA forbereder nå verdens befolkning på at det vil dukke opp mer terror under dekke av et USAs «ISIS-K».

Angrepet i Moskva avslører ambisjoner, dødelige ambisjoner, fra en etterfølger etter ISIS.

«Den Islamske Staten var raske med å påta seg ansvaret for fredagens forferdelige angrep på konserten i Crocus City Hall i Krasnogorsk, noen få mil vest for det sentrale Moskva. Tjenestemenn i USAs terrorbekjempelse tror det var »ISIS-K», nærmere bestemt at det var de som hadde rekruttert de fire bevæpnede mennene som fyrte av automatiske våpen mot konsertgjengerne. Så satte de fyr på bygningen. De drepte minst 139 konsert besøkene.

Er ISIS-K en USA-konstruksjon?

Dette er et av de dødeligste terroristangrepene i historien i det moderne Russland. USAs terrorbekjempelse advarer om at flere angrep kan komme. Dette er en utvikling som overskygger konfliktene i Ukraina og Gaza. «ISIS-K» og andre regionale grupper har økt i  størrelse og ambisjoner de siste årene.» (Joby Warrick, Robyn Dixon og Souad Mekhennet, Washington Post 25. mars 2024).

Dette er typisk for USA/vestlig sikkerhetstjeneste. Dersom deres forsidehistorier og front-organisasjoner blir avslørt, folder de ikke hendene, men dobler innsatsen og lar hele greia bare utvikle seg.

Det er reist tvil i Russland, og ellers i verden, rundt dette «ISIS-K», om de er de virkelige gjerningspersonene bak dette avskyelige angrepet på Crocus City Hall i Moskva. Det er mistanker om at CIA vil organisere ny terror i og utenfor Russland for å bevise at «ISIS-K» er en virkelig ting utenfor USAs kontroll.

Samtidig har CIA sluppet løs sin største media-.flom, som Washington Post og Wall Street Journal, for å latterliggjøre Russland og Putin – at de ikke kan forhindre slike angrep. De antyder også at det faktisk er virkelige vestlige gjerningsmenn bak «ISIS-K».

En tidligere mann innenfor USAs Security, Alastair Crooke, har avslørt at «ISIS-K» er et amerikansk skaperverk. I et lydbåndopptak forklarer Alastair Crooke at «ISIS-K» ikke bare er en realitet, men en dekk-organisasjon for USA.

På samme måte som USA skapte Taliban, Al Qaeda, Al Nusra og andre ekstremist-grupper, så har USA nå skapt «ISIS-K» for å angripe USAs fiender.

For USA er terror en bra ting, så lenge det går ut over USAs fiender, og det ikke slår tilbake på USA selv. Det kan være utrolig i første omgang, å skjønne at USA virkelig engasjerer slike voldelige ekstremister og terrorister – men i sporene etter USA er terrorist-stien overveldende.

USA både støttet, og brukte, nazister til å få kontroll over Ukraina i 2014.

Det var åpent dokumentert i vestlige medier på den tiden, selv om det senere er blitt sensurert bort. I fire år lot USA ISIS-«kalifatet» i Syria og Irak eksportere enorme mengder olje via klart synlige konvoier med tankbåter, via Syria til Tyrkia, for å finansiere ISIS sin kamp mot Al Assad.

At ISIS også brukte oljepengene til å finansiere terror i Paris, Madrid og Berlin brydde ikke amerikanerne seg noe om.

USA skapte Al-Qaida i Afghanistan for å bekjempe Sovjetunionen.

CIA organiserte til og med en dekkhistorie i en av de store USA-mediene. Det het det at det var så «vanskelig» for USA å stanse ISIS enorme oljeeksport. Ren desinformasjon fra CIA for å hvitvaske USA fra sine støtte til ISIS. Det var bare da Russland kom inn i Syria at den industrielle oljeeksporten til ISIS ble bombet bort.

På få uker stanset Russland ISIS sin oljeeksport , som USA hadde latt ISIS holde på med i fire år.  ISIS-oljen ble solgt i Tyrkia via høyt rangerte personer. Det antyder at USA også hadde en rolle i den videre distribusjonen av oljen, den som finansierte ISIS sin dødelige ekspansjon og deres dødelige grusomheter. Samtidig var USA med på å støtte Al Qaeda i Syria, også mot Al Assad. De bare ga den et nytt navn, Al Nusra. Nytt navn, samme gamle USA-tingen.

I årevis har USA brukt Ukraina til å skjule topp ISIS-ledere og gitt dem ekte ukrainske pass og falsk identitet. Selv om disse fortsetter å dirigere sin internasjonale terrorisme fra ukrainsk jord, og under øynene til Ukrainas Secret service, SBU. Dette ble publisert i Storbritannia, da båndene mellom CIA og SBU ble fast etablert. SBU har ifølge USA-medier, blitt bygget opp fra grunnen av av CIA.

Forgjengeren til SBU, før nazi-kuppet i 2014, hadde for mange kontakter med Russland etter USAs mening. Så USA utpekte deres nåværende leder Budanov som sjef for SBU, og hjalp Budanov med å bygge opp staben til det nye, nåværende SBU, fra bunnen av.

Resten er sikkert –  all vestlig secret service er involvert i denne ringen av terror, som involverer både nazister og islamske terrorister.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Lexica

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • ISIS = Israel Secret Inteligence Service.
  La det synke inn.

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   2 april 2024 22:54

   Ja, det stemmer nok det, Olav.

   Og den vanvittige terrorhendelsen i Moskva nylig er en ‘perfekt’ zionist-jødisk falsk-flagg terror operasjon:
   # Den rammet hat-objekt nummer 1: Russland og russere.
   # Og den utføres av hat-objekt nummer 2, muslimer, som av jødemedia stemples som «ekstremistiske islamister» (selv om det bare var uintelligente fattiglemmer som var hyret inn av (((noen))).

   Svar
  • wasan Totland
   4 april 2024 1:09

   Kan norske og andre lands militære ha vært med på å trene opp noen av disse terroristene?
   USAs lakeier pleier å være flinke til å få de norske til å miste sin uskyld slik at de fremstår som mer distanserte.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Vaksinene»: over 2 milliarder har fått alvorlige helseskader.

Eksperter anslår at over 20 millioner er døde av covid-«vaksinene».

Forrige innlegg

OL-øvelsen dobbeltmoral:

Ordføreren i Paris ligger godt an.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.