POSTED IN Norge, Sanksjoner

USA fortsetter politiken som ikke fungerer:

Nye sanksjoner, denne gangen mot tyske bedrifter.

0
Print Friendly, PDF & Email

Det mest interessante med meldingen under er ikke at USA fortsetter sanksjonene mot alle som er involvert i byggingen av North Stream 2-ledningen som er vital for den tyske energi-stabiliteten. Det mest interessante er at sanksjonene nå rettes mot landets europeiske hovedallierte, Tyskland.

Tar en i betraktning helhetsbildet av begivenheter akkurat nå, Bidens utrolige uttalelser om Putin, hans åpenbare funksjonssvikt, det katastrofale møtet med Kina i Alaska osv. Fremgår det med all tydelighet at USA nå forstrekker kreftene sine. Det er politisk og økonomisk nedsmelting av USA som nå foregår og sanksjonspolitikken deres blir håpløs og vil forsterke deres egne problemer. 

Biden faller for 3. gang opp flytrappen til «Air Force 1»

Det er bare militært gjennom mengden av våpen landet er på høyden. Men funksjonsevnen dere militært er åpenbart svekket etter 20 års krig i Afghanistan og en stadig mer håpløs stilling.

Hverken Kina eller Russland ser ut til å berøres av denne politikken og vil nå starte handel med eget betalingssytem med egen valuta og uten USA-dollars.

Jeg får en beklemmende følelse at det nå bærer utfor bakke med USA uten at det er noen hånd som holder i rattet (Biden er åpenbart preget av alderdoms-svekkelse). Nye sanksjoner vil bare forsterke landets problemer og tvinge Tyskland og Russland i armene på hverandre.

Knut Lindtner

President Biden overveier nye sanksjoner for å blokkere den russiske gassrørledningen: BBG

Av Reuters Staff

(Reuters) – President Joe Biden’s regjering overveier ytterlige sanksjoner for å blokkere byggingen av den nesten ferdige Nord Stream 2 ledningen fra Russland til Tyskland, som muligens inkluderer prosjektets moderforetak Nord Stream 2 AG. Bloomberg Nyheter rapporterte her på torsdag og siterte tre personer som er kjent med saken.

Sanksjonene ville komme i form av en provisorisk rapport som muligens også ville velge ut et forsikringsselskap som har jobbet med fartøy som la ledningen i Østersjøen og andre foretak som leverer støtteskip og materiale til prosjektet, ifølge rapporten.

Nord Stream 2 vil kringgå Vestens forbundsfelle Ukraina og muligens frarøve den verdifull transittavgift. Den vil også øke europeisk avhengighet av russisk energi og vil konkurrere med forsendelse av US amerikansk flytende naturgass.

Den US amerikanske statsavdelingen forfølger bedrifter som bidrar til å komplettere Nord Stream 2 ledningen og evaluerer informasjon angående enheter som ser ut til å være involvert, sa US amerikansk statssekretær Anthony Blinken på torsdag.

„Hvilken som helst enhet involvert i Nord Stream 2 ledningen risikerer US amerikanske sanksjoner og skulle med en gang avslutte arbeidet på ledningen,“ sa Blinken i en erklæring.

Han tilføyde at Bidens regjering er dedikert til å etterfølge lovgivningen fra 2019 og 2020 når det gjelder ledningen og sanksjonene.

Oversatt av Cristiane Mössner

https://www.reuters.com/article/us-usa-nord-stream-2-state-sanctions/president-biden-weighing-new-sanctions-to-block-russian-gas-pipeline-bbg-idUSKBN2BA2MD

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noen synes det er vanskelig:

Trist som faen.

Forrige innlegg

Derimot har hatt problemer:

Bloggen har vært lite tilgjengelig i en uke.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.