POSTED IN Syria, USA

USA driver sabotasje.

Tenner på syriske hveteåkre.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krigen mot Syria har pågått i 9 år og for flere år siden var det klart at koalisjonen mot landet (USA, andre Nato-land, Israel og Gulfstatene) hadde tapt krigen. Motkreftene har jaget ut de utenlandske leiesoldatene (jihadistene), selv om de fortsatt har noen brohoder tilbake. Særlig Tyrkia spiller en svært negativ rolle i spillet om landet, men også USA som okkuperer viktige oljefelt i Syria.

En hveteåker er et matlager

Hensikten med disse tiltakene er sannsynligvis å blokkere for en gjenoppbygging av landet. Noen hevder også at å blokkere den kinesiske «silkeveien» er en del at saboteringen av Syria. Den var planlagt å gå gjennom Irak og Syria, men nå satser kineserne på gulfstatene og Israel som viktige og mer politisk stabile områder for denne viktige planlagte handelsruten.

Krigen pågår fortsatt lav-intesivt i Syria og saboteringen av landets økonomi og gjenoppbygging fortsette ufortrødent, helt under radaren på våre store medier. Ikke at de ikke vet om det, men det passer likesom ikke inn i det som skal formidles å fortelle om at USA brenner ned hvete-avlingene i landet.

Knut Lindtner

USA og EU prøver å sulte ut syrerne.

Fra Voltaire Network

De Forente Stater har tatt i bruk en teknikk med palestinske brannballonger for å sette fyr på åkrene idet sørlige Syria like før de skal høstes inn. Dette rapporterer Sham Radio.

Den 1. juni ble flere åkre i Sahwa Balata og Rasas (sør for Sweida) på den måten ødelagt av USA-ballonger.

Etter at de har sabotert rørledningene som forbinder oljebrønnene inne i landet med kysten, og kraftverkene, så prøver nå De Forente Stater og Den Europeiske Union å sulte ut Syria med en beleiring. Ethvert forsøk på å føre mat inn til Syria har blitt fordømt av Washington og Brüssel.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Francesco Gallarotti

https://www.voltairenet.org/article210070.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Olav Sæther
  5 juni 2020 10:00

  Å angripe sivile mål er terrorisme, det er stygt dette, og statsledere som ikke setter seg imot dette er å regne som medskyldige.

  Svar
  • Både nedbrenning av matproduksjon, ødeleggelse av vannprosjekter ( som Stoltenberg/Norge gjorde i Libya), og handelsstopp mot et land som ønsker å bygge opp igjen det vi og våre allierte har utført i Syria, bør for retten. Det er terror.
   Vi bør ikke gi oss før disse «politikerene» ( terroristene ) i Norge er satt bak lås og slå.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Terje Tvedt:

Vannlandet som gikk over bekken etter vann

Forrige innlegg

Støtter Norge USA i dette:

Fortsatt sanksjoner mot land som kjemper mot Korona?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.