POSTED IN Israel, Krig-fred, USA

US-senator:

Vi sender til Israel alle våpnene som skulle til Ukraina.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Våpenindustrien må alltid prioriteres. Når viljen til våpen til Ukraina tørker inn er det alltid ny slagmarker som trenger forsyninger. De snakker aldri om fred og avspenning disse folkene. Ordene finnes ikke i vokabularet deres. Og i den krigshissende blodtåken som mediene sørger for er det alltid noen som snakker før de tenker. USA trenger sårt en militær seier etter nederlagene i Afghanistan og Ukraina.

Rart at de ikke vil bruke pengene på sitt eget land hvor de sosiale og politiske problemene tårner seg opp.

Knut Lindtner
Redaktør

Amerikansk senator: «Alle midlar øyremerkt Ukraina skal straks overførast til Israel»

For dei som meiner at Hamas-offensiven som dramatisk har eskalert situasjonen i Israel og Midtausten er ei avleiing frå den mislykka stadfortredarkrigen til NATO og USA i Ukraina, ser vi no det fyrste teiknet på nettopp dette. Nettstaden Information Liberation rapporterte 9.oktober 2023 at ein amerikansk senator har bede om at alle midlar som er øyremerkt Ukraina straks skal overførast til Israel.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Den republikanske senatoren Josh Hawley, som representerer delstaten Missouri, kom med dette kravet måndag 9.oktober. Alle amerikanske midlar som er tiltenkt Ukraina, skal no brukast på Israel og Gaza-krigen i staden for.

Josh Hawley

«Israel står overfor [ein] eksistensiell trugsel,» skreiv senator Hawley på X/Twitter. «Alle midlar for Ukraina skal overførast til Israel med éin gong.»

Information Liberation-skribent Chris Menahan skriv at han føresåg at dette ville skje for to dagar sidan i ein artikkel som vart publisert sundag 7.oktober. Der skreiv han at Breitbart-redaktør Joel Pollak bad om folkemord og etnisk reinsing i Gaza; barn, kvinner og eldre skal evakuerast før alle bygningar skal jamnast med jorda, og landområdet skal bli annektert til Israel. I direkte opposisjon til dette står den mykje omtala Andrew Tate, som for tida samlar inn pengar for å støtte palestinske sivile, fordi, som han skriv på X/Twitter «Allah krev rettferd» (Allah commands justice i den opphavlege engelske språkdrakta).

Pollak skriv i tillegg at der aldri vil bli ein palestinsk stat, og at det er over. Begge innlegga kan lesast her og her.

Dei som flammande forsvarte krigen i Ukraina frå USA og NATO sitt perspektiv, har no over natta gått over til å forsvare krigen i Gaza frå Israel sitt perspektiv: Palestinarane, som har blitt forsøkt tilinkjegjort av Israel i 75 år, er «terroristar» og «avskum» som må fjernast som om dei var kakerlakkar. Det er nesten ikkje anna å vente at den politiske eliten snur kappa etter vinden. Som Menahan skreiv i nemnde artikkel (mi omsetjing):

«Alle dei kjøpte og betalte Republikanar-bedragarane som simulerer opposisjon til krigen i Ukraina kjem snart til å stå i brodden for at USA sender soldatar, endelause mengder våpen og milliardar av ekstra skattepengar til Israel for å sparke i gang Tredje verdskrig.»

Senator Josh Hawley vart i 2019 skulda for «antisemittisme» for å ha kome med kritikk mot sokalla «kosmopolitanske elitar». I tilsvaret sitt uttrykte han si støtte til det jødiske folket, «deira storheit, deira historie, deira tryggleik og staten Israel». Då kan han vel, som skribent Menahan avsluttar artikkelen med, berre finne fram eit våpen og slutte seg til dei på frontlinja nede i Gaza, vel?

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Er dette palestinske angrepet på Israel virkelig hva det ser ut til å være? Israel har verdens beste etterretningssystem. Normalt vil ikke en katt komme over grensen uten at Mossad vet om det.

  Det mest sannsynlige er at dette angrepet på Israel er en falsk flagg operasjon utført av Netanyahu og Mossad. Det betyr selvsagt ikke at palestinerne ikke har angrepet Israel, eller at de ikke er ærlige i forsøket på å skade den israelske staten. Men palestinerne er blitt lurt til å utføre et angrep som til syvende og sist vil føre til fordeler for Netanyahu. Det påstås at palestinerne dreper jødiske sivile, men det er ingen beviser for dette. Det kan godt være at Mossad -agenter kjører rundt kledd ut som Hamas og utfører masseskyting mot israelske sivile. Jøder er som kjent eksperter på falsk flagg operasjoner.

  Netanyahu vil ha mange fordeler av dette angrepet. For det første vil angrepet forene Israel. Tidligere har israel vært splittet, og Netanyahu har hatt store problemer med å forene de forskjellige fraksjonene. Nå kan Netanyahu stole på at hele Israel står bak ham i angrepet på palestinerne.

  For det andre kan Netanyahu nå få sin lenge etterlengtede krig mot Iran.

  Netanyahu har lenge vært hysterisk fordi Joe Biden blokkerer krigen hans med Iran, etter at så mange jøder ble lovet at Biden støtter en krig mt Iran. Israel har fått utført mange av krigene i Midt-Østen, og ødelagt det meste av Midt -Østen, men de har fremdeles ikke ødelagt Iran. Nå begynner tiden å bli knapp. Ikke bare er USAs støtte til Israel avtagende, men Isaele ser også at den amerikanske militære kapasiteten kollapse. Bibi vil at USA skal gå til krig med Iran mens det fortsatt er tid. I mellomtiden er det mange bevis på at USA ser på krigen mot Russland i Ukraina som en total hengemyr de trenger å komme ut av. En USA-Iran-krig ville løse problemet totalt. Det vil også ende opp som en proxykrig mot Russland, men den er lenger borte og krever ikke så stor støtte fra europeerne, som begynner å bli lunkne om støtten Ukraina.

  Så mitt tips er at krigshandlingene i Israel er en falsk flagg operasjon utført av Netanyahu og Mossad for å forene Israel mot en ytre fiende, og for å få startet den lenge etterlengtede krigen mot Iran.

  Svar
 • Øyvind Aarsnes
  10 oktober 2023 21:14

  100 % rett konklusjon.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Våpen på avveie.

Hamas bruker våpen gitt til Ukraina.

Forrige innlegg

USA på kanten av den økonomiske avgrunnen.

Uten voldsomme grep kommer alt ut av kontroll.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.