POSTED IN Coronavaksiner

Underlig uttalelse fra WHO-sjefen.

Vet han ikke hva han sier?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

WHO’s underlige meddelelse om COVID-vaccinen

WHO udsender opsigtsvækkende budskab om COVID-vaccinen

Af Lars Hedegaard

I en nylig video omtaler Verdenssundhedsorganisationens leder, Tedros Adhanom Ghebreyesus, det fornuftige i at give COVID-boosters til børn. Det er ikke nogen god ide, mener han. Faktisk kan de slå børn ihjel.

Sådan faldt ordene: ”Hvis det skal bruges, er det bedre at fokusere på de grupper, der risikerer alvorlig sygdom og død, i stedet for – som vi har set i nogle lande – at give boosters for at dræbe børn, hvilket er forkert.”

De regeringsvenlige medier har nedtonet WHO-chefens mærkværdige udtalelse, og ”fakta-tjekkere” har skyndt sig at bortforklare udsagnet som en fortalelse. Reuters iler med at forklare, at online-optrinnet ganske vist er autentisk, men at Ghebreyesus’s sætning er blevet ”fejlkonstrueret”, og at det i virkeligheden ikke var, hvad han mente.

Det er meget tænkeligt. På den anden side løber munden ofte at over med, hvad hjertet er fuldt af.

Måske tænker WHO-chefen på de mange børn, der lider af hjertemuskelbetændelse (myokarditis) efter at være blevet injiceret med den eksperimentelle vaccine.

Canada COVID Care Alliance Analysis Shows Pfizer’s Vaccination for Kids is ‘ALL RISK’ and No Benefit – Pfizer Acknowledges it Will Cause Myocarditis in Children (VIDEO)

Innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Den Norske massemorderen Arnfinn Nesset var bare forut for sin tid. I dag tror jeg jammen at han ville ha gått fri.

  Svar
 • I følge avtalen mellom Gud og Satan som Gud gikk med på for å kun få «ordentlige» sjeler med videre etter Ragnarok, måtte Satan bekjenne for menneskeheten hva han hadde planlagt for oss FØR han utførte udådene. Dette for at tenkende mennesker kunne ta sine forholdsregler. (som å ikke Vx seg)
  Dette har de siste årene gitt seg utslag i mange «forsnakkelser» og merkelige «utspill», og jeg «tror» dette fra WHO-«sjefen» er nok et slikt. Antagelig kommer det dermed en massiv propaganda for å Vx’e barn etter nyttår, fra de «vanlige» kildene. Noe ala; «De 87 nye virus som nå er funnet bland befolkningen i ……. (fyll inn land selv) er svært dødelige for yngre, spring og vx dine barn nå, samt påfør dem 4 stk. munnbleier i samme slengen».
  Ellers et godt nyttår (uten vx og Big Pharma «medisiner») til alle.

  Svar
  • Morsom fortelling til sann ettertanke fordi det er akkurat det Satans hjelpesmenn (og kvinner) gjør hver eneste gang de skal til å sanke sjeler. Siden 2001 i hvert fall har en kunne registrere at i hvert eneste terrorangrep og øvrige falsk flagg operasjon utført i regi av dyp stat nettverket så blir der gitt fordekte advarsler i form av diskrepans, her avvikelser fra naturlover og logikk. Det som virkelig er skremmende, for ikke å si svimlende, er at diskrepansen, selve det umusikalske innslaget som ikke stemmer med sann virkelighet, det leveres av aktørene selv og på slik måte at det må være med full hensikt. Ta ett eneste eksempel i noe enkelt avgrensbart som ikke krever dypsindige refleksjoner pro et contra; terrorangrepet på Charlie Hebdo den 7. januar 2015: Politimannen som lå blødende på tørr asfalt etter å ha blitt skutt av en terrorist blødde ikke, og da terroristen løp forbi og skjøt ham i hodet fra en halv til en meters avstand, så kom der ingen rekyl i våpenet, ingen synlig hylseutkast fra automatvåpenet, der var ingen skuddreaksjon i hodet, ingen kramper i kroppen og ingen hjernemasse eller blodsprut på den tørre asfalten. Satan, også kalt djevelen, sitter som kjent i detaljene.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stadig nye studier viser sammenhengen:

Hjertebetennelse og vaksiner.

Forrige innlegg

Værstat får NRK til å endre
feil om isen i Arktis

Ikke tynnere havis de siste 10 åra

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.