POSTED IN Norge

Under de store ordene og flagrende gevantene:

Det er ingenting av substans.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Keiseren er naken, vaksinen er i utgangspunktet ineffektiv og effektiv behandling for covid er tilgjengelig

Av innsendt/red -30. oktober 2021

Av spesialistlege

Nå kommer studie etter studie som viser at vaksinen ikke virker mot deltavarianten og at det er fullvaksinerte som har blitt de nye supersprederne. I tillegg gir vaksinen bivirkninger i en grad som aldri før er sett og i større grad for kvinner og unge, to grupper som har mindre sannsynlighet for å dø av covid enn henholdsvis menn og eldre. Legg til at det i halvannet år har eksistert en effektiv behandling for covid dersom den startes på et tidlig stadium, så fremstår det med all ønsket tydelighet at keiseren er naken. Splitter naken.

Den siste studien som bekrefter at vaksinen er nær sagt ineffektiv er svensk. Den er ennå ikke faktasjekket, noe som bør tas med i en vurdering, men sammen med alle andre data som har fremkommet den siste tiden, totalt 22 studier og rapporter, vil bildet være ganske entydig.

Den svenske studien viser at allerede etter 4-6 måneder var effekten av Pfizers vaksine kun 47 %, og etter 7 måneder beskyttet vaksinen ikke lenger mot covid-19. AstraZenecas vaksine var ineffektiv etter kun 4 måneder, Modernas hadde best effekt, men beskyttet fortsatt kun til 59 % etter 6 måneder. Men i tillegg var effekten for alle vaksiner enda dårligere og forsvant tidligere hos skjøre eldre og for menn, det vil si det klare flertallet av de som dør av covid-19 og som vaksinen var ment å skulle beskytte.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er hovedbilder-steigan-4-696x392.jpg

Imidlertid er forfatternes konklusjon av studien merkelig, ja, rett og slett horribel. De mener resultatene viser at det må gis en tredje dose. Konklusjonen er uforståelig, da artikkelforfatterne nettopp har vist at vaksinen er ineffektiv, spesielt for risikogrupper, og alle vaksiner er også basert på Wuhan-viruset som var i sirkulasjon for halvannet år siden og i utgangspunktet ikke lenger spres.

I vektskålen skal også plasseres:

 1. Den ekstremt høye forekomsten av bivirkninger, som også rammer kvinner og personer yngre enn 60 år, to grupper med lavere risiko for å dø av covid, betydelig hardere rammet enn risikopersoner, samt
 2. at tidlig behandling i poliklinisk omsorg for personer med høy risiko er svært effektiv og reduserer dødeligheten av covid-19-infeksjon med 85 %. Denne behandlingen har vært brukt i store deler av verden siden april 2020, og 7. august samme år ble den vitenskapelige artikkelen publisert som viser den kraftige reduksjonen i dødelighet. Høsten 2020 burde denne polikliniske behandlingen vært implementert over hele verden.
Covid-vaksinen har generert en enestående mengde bivirkningsrapporter. Normalt mottas det cirka 8000 rapporter per år, for alle legemidler i Sverige. Covid-vaksinen alene har generert over 80 000 bivirkningsrapporter på bare 10 måneder.


Å foreslå, basert på dagens akkumulerte kunnskap om vaksinen, dens bivirkninger og effektiv behandling av covid-19-infeksjonen, at vaksinasjonen skal fortsette er ikke annet enn galskap.


https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

https://brownstone.org/articles/22-studies-and-reports-that-raise-profound-doubts-about-vaccine-efficacy-for-the-general-population/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7410805/https://checkfact.org/statistik-for-biverkningar-av-covidvaccin/embed/#?secret=ZIMnoaq2Tb

Statistik för biverkningar av covidvaccin – uppdaterad 2021-10-27 (V43)
Inrapporterade allvarliga biverkningar uppdelat på kön och ålder Tack till PeterTorpare som sammanställt denna statistik! OBS avser … Fortsätt läsaStatistik för biverkningar av covidvaccin – uppdaterad 2021-10-27 (V43)
CheckFact.org

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Henry & Co.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Demonisk. Djevelsk. Først sa min intuisjon det. Så bekreftet Tarotkortene det. Jeg har visst det fra begynnelsen. Og så mange med blod på hendene. For noen usle penger. Vi siste med rent blod vil komme til å se de lurte, de bedradde, noen som angrep oss for å si «nei» , og de vil dø som fluer, litt og litt, ufruktbare, toksiske, ødelagte. Lydige. Flokkdyr.
  Uff, jeg håper jeg tar feil og det finnes motgift, eller en bremse. Sol! Utilsmusset mat. Genmanipulerte dyr og vekster, og nå også menneskene. Nanobots. Cyborgs. Styrt fra din nærmeste antenne. Au au au

  Svar
 • Det underlige er alle disse leger, virologer og helsepersonell som skriker om mer av denne dritten. Har satanistene greid å overta alle disses hjerner FØR de begynte med injiseringene? Helsepersonell som skriker om at de «uvaksinerte» er farlige og smitter de «vaksinerte», gjerne de med 2 og 3 injeksjoner kan da ikke være «helt oppegående»? Som det stadig blir påpekt: DET ER DE FULLVAKSINERTE som blir stadig sykere og innlagt på sykehus før de dør. Hva betyr fullvaksinert i dag? Hjernen til alle de som skriker på mer «vaksine» må jo være råtnet bort allerede. Eller er de rett og slett bare sataniske «hjelpere» i utryddelsesprossessen.

  Svar
 • Det er jo litt underlig at det påstås her at det finnes medikamenter/hjelp mot Covid ( i hvertfall i tidlig fase), enten det er doser med D-vitamin eller alternative kjente legemidler der patentet er gått ut og prisen derfor er lav.
  Samtidig kan man lese i media at det er et kappløp blant flere legemiddelprodusenter om å komme med nye virksomme medisiner, også som kan tas oralt. (som D-vitamin/tran)
  Er verden gått helt av hengslene?
  Dette virker både(for) underlig & utrolig.(?)

  Samtidig blir tallene over døde/innlagte fra begynnelsen 2020 hauset opp uten sammenlikningsgrunnlag, årene før. Og uten å se på antallet som uansett er på slutten av livet/opplevd livslengde, som kommer med på Covid-statistikken. (Dette antallet varierer jo fra år til år, fra land til land.
  Dette virker jo også både forunderlig & utrolig!
  Og et maskepåbud som er svært inngripende sosialt, – men som altså har svært liten positiv effekt slik de ble brukt av de fleste.

  Det har vært/er så mye motstridende i denne pandemien/»pandemien» at man kan bli svett.
  Jeg tror ikke på tanken om at dette er et bevisst forsøk på redusere befolkningen i verden. Hvorfor? Det henger ikke på greip.

  Men hva er det så?
  KUN dioti? «Politikk» for å flytte makt og verdier?

  Men først og fremst er det så mye underlig, at det underligste er at ikke flere stiller spørsmål.

  Svar
 • Eller har alt det motstridende vi blir foret med en hovedhensikt:
  ‘ Hva vinner løgnerene med løgnene, – jo at ingenting lengre blir sett på som sant.’

  Hvordan greier man best å styre en flokk/en befolkning?
  Jo, ved først å skape forvirring og frykt.

  Klima, virus, økomitullball. Frykt for framtida.
  Er det noen som har en agenda her?

  Svar
 • Det ville vel väre en idè og ha en del av befolkningen til å få opp flokkimmunitetsom Karolinska med fler har sagt er det beste måten overvinne dette viruset.?
  En annen ting er at vaksinerte vel ikke har lov å gi blod?
  Ihvertfall er det sånn i mange land , muligens av en grunn .
  Det kan jo väre greit at 20% av befolkningen fortsatt kan gi blod, det var vel ganske prekärt allered pre-virus

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Korona-viruset er ikke problemet.

Det er mediene og knemyke politikere!

Forrige innlegg

Dere må bøye dere for våre bestemmelser!

Polen får bot fra EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.