POSTED IN Krig-fred, Norge, Ukraina

Ukrainakrigen sett fra øst.

Opprørerne i øst sin versjon av krigen

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi offentliggjør dette meget personlig dokumentet fra en som har bodd i Ukraina og har mange venner der, både russere og ukrainere. Jeg kan ikke gå god for alt han skriver, til det mangler jeg naturligvis kunnskaper og erfaringer, men jeg synes virkelig det fortjener å bli sett som en del av det som presenteres fra konflikten i Ukraina.

Nå som Asov-bataljonens brohode, Mariupol, er falt militært vil krigen naturligvis gå inn i en ny fase med hovedsaken å nedkjempe de store ukrainske styrkene som nå er omringet helt øst i landet. Angivelig skulle dette reie seg om rundt 60 000 soldater – trent og utstyrt av USA.

Men her er Fred Josh artikkel. I stedet for å følge den her på derimot.no er det like greit å følge den direkte på den originale artikkelen.

Knut Lindtner
Redaktør.

Fred -Johs.blogspot

UKRAINA I DAG – siden 2014

Oleh Tyahnybok – Dagens Leder av Svoboda – som har direkte røtter til ww2 hvor dem samarbeidet med Nazi Tyskland. Den politiske fløyen ble etablert i 1991 hvor dem forsøker å være «stuerene» politikere… Den militante delen av nazi organisasjonen, vil dem helst ikke snakke om.

Jeg er etter vert blitt informert om at selv relativt opplyste mennesker i Norge, faktisk ikke har kjent til at det har vært en krig i Ukraina siden 2014. At folket i øst – Donbass – har lidd store tap og at mange barn i Donbass faktisk ikke har opplevd annet hjem enn et bomberom i kjelleren, er totalt fremmed for de aller fleste.

Fred Johs

Publisert den 25.03.2022 kl: 22:50

Oppdatering: 26.03.2022 Kl: 01:53 nederst i artikkelen.

Av Fred Johs

Dette er en oppdatering om noe av det som har skjedd i Ukraina denne uken. En stor takk til mine mange venner som bringer informasjon om hva som faktisk skjer nå.

To US offiserer til venstre i bildet – og dem til høyre er noen av lederne i Azov Batalion

Det er mange nazi organisasjoner i Ukraina og noen av dem er mer brutale enn andre. Dem som stikker seg mest frem og som jeg har nevnt tidligere også, er Prava Sector og Azov Batalion. Disse går igjen i de fleste kjente brutale overgrep mot både sivilbefolkning, så vel som fangede soldater. Bildet til venstre viser Azov Batalion’s ledere i et «drilling» møte med amerikanske offiserer tilbake i 2015 i Kyiv, hvor dem blir «briefed» i hvordan dem skal gå frem i sin terror mot sivilbefolkningen i Donbass. – Jeg har bilder fra hele møtet den gang.

For å forstå hva som skjer og noe av bakgrunnen, vil denne artikkelen kunne bidra til litt mer kunnskap: Ukraina – Donbass – Russisk Invasjon?

Naziorganisasjonen Azov Batalion er svært godt kjent i landet for å ta gisler og bruke dem som levende skjold – helt det samme som vi ser med ISIS i Syria – som for øvrig også er godt representert i Ukraina. Vi har sett dette i flere tilfeller også under fremrykkingen av de russiske styrkene, hvor i en av episodene for noen dager siden i byen Mariupol – ble unge mennesker dradd ut fra universiteter, skoler og barnehager, og plassert oppå miner – ja du leste riktig. De russiske styrkene hadde naturlig nok ikke annet valg enn å unngå konfrontasjoner med Azov sine styrker, for å berge sivile liv. Det er nå kommet flere episoder frem i dagen, som viser deres fremferd – helt i tråd med deres forbilde Stepan Bandera

Azov Commander Sergei Driga – omsider tatt i Kherson

Kan legge til at Azov-kommandanten Sergei Driga er funnet og nå arrestert i Kherson – for noen timer siden – Russell Bentley

Azov Comandør Sergei Driga, er den største arkitekten bak massakrene og folkemordene i Donbass gjennom nå 8 år, og har sørget for de verst tenkelige torturmetoder hentet rett fra boken til Stepan Bandera.

Mariupol

Mariupol har vært et sterkt forankret sted siden 2014 /15 for disse ekstreme nazikreftene som kontrollerer landet. Azov har hatt mange leire og sentre i byen og omheng hvor dem har terrorisert folket nå i flere år.

Her (videoen nedenfor) holder Azov Batalion unge gisler i en leilighet i Mariupol like utenfor av by-kjernen for noen dager siden – Navnet Azov Batalion som dem het, er ikke riktig benevnelse lengre da dem er godt over 6.000 mann. Dem er blitt et Regiment – 6.000 rendyrkede nazister uten skrupler eller hemninger.

Til videoen: En velkjent torturmetode hentet fra Stepan Bandera (deres forbilde) sin «bok» om torturmetoder. Denne metoden ble også adoptert inn til de tyske SS under ww2. Her benyttes pianoet til å knuse all mental tankekraft og motstand fra gislene. Dem er beordret til å ligge på gulvet med ansiktet ned – og lytte til denne korte strofen av et kjent musikkstykke – og meldingen er følgende til gislene – de dødsdømte: «Dere får leve inntil jeg har kontroll over det musikalske av disse tangentene…Dere vil dø når jeg treffer alle tonene riktig i dette musikkstykket… «

Som vi allerede er godt kjent med, slipper ikke disse naziorganisasjonene fri sivile mennesker. Dem vil bruke dem som skjold. Noen hundrede har allikevel klart å rømme unna, og har funnet frem til sentre som er frigjort og fått den hjelpen dem trenger for å komme videre.

Her er siste melding fra Mariupol fra i går – levert av RT i Donetsk Folke Republikk

Kyiv:

From Julia Mendel – Ukrainian firefighters

Talskvinnen for «president» Zelensky– Julia Mendel – beklager seg over russernes fryktelige herjinger i landet, og hyller innsatsen til redningsmannskap og brannfolk som har klart å få flammehavet under kontroll. For å understreke alvoret i sine offisielle meldinger gitt til pressen, legger hun ut et bilde som viser ganske så utslitte brannmenn som endelig for litt hvile…..

Fra tidligere er vi blitt godt kjent med «røverhistorier» fra regimet i Kyiv og hva dem klarer å levere av historier som vestlig presse svelger hel- mot-hårs uten engang å reflektere over fakta.

Bildet var altså fra Australia

Kyiv har store problemer med å kunne dokumentere noe som helst av sine påstander om disse «barbariske» russernes fremrykking, og stenger ned det ene overvåkingskamera etter det andre, etter vert som dem blir tatt med buksen nede.

Her er enda et eksempel på fake story fra øverste myndighet i Kyiv, og som vestlige medier inkludert norske gladelig publiserer for å vise hvor grusomme russerne er.

Bildet dem prøver å få til å handle om brannmenn i Kyiv, ble tatt februar 2019 i forbindelse med skogbrannene i Australia, og har ingenting med Ukraina å gjøre…

Som nevnt, har Kyiv-regimet store problemer med å dokumentere sine påstander som vestlige medier svelger og publiserer uten å blunke. Tillater meg å legge ved her deler av en kommentar fra en tidligere artikkel fra en nær venn (Har ikke spurt om tillatelse, derfor er navnet utelatt).:

Du er en gravende og god journalist som alltid søker å finne sannheten og denne artikkelen er knakende god. Du tør der andre tier.

Jeg har bodd i Kiev i veldig mange år og kjenner byen ut og inn. Mens vestlige media fortalte om forferdelige ødeleggelser på sivile bosteder og sivile mennesker var jeg i forbindelse med familie og venner, både i Kiev Kommune og i Kiev Oblast og andre steder Øst og Sør i Ukraina, pluss at jeg hadde tilgang til web-cameraer i og rundt hele Kiev by, web-cameraer som både panorerer og zoomer. Det var ikke ett eneste ødelagt hus å se og ingen av de jeg kjenner rapporterte om ødeleggelser av bolighus eller angrep på sivile.

ODESSA

Maxim Marchenko

«Maxim Marchenko, utnevnt til Zelenskiy-guvernør i Odessa, beordret å utstyre skytestillinger på skoler og sykehus. Det innebærer alt fra tanks til kanonstillinger – utskytnings materiell for missiler osv…

Han forbød å slippe innbyggerne ut av byen gjennom humanitære korridorer.

by Zelensky governor of Odessa, ordered to equip firing positions in schools and hospitals – transl to eng by yandex
The original dokument

Hvem sin krig er dette egentlig? Om du ikke er klar over det, så er dette vel organisert fra USA helt fra starten av – faktisk tilbake til før 2014, hvor jeg selv møtte amerikanske soldater i Donetsk (2014) før helvete brøt ut der. Her ser du noen av dem som operer i dag – (videoen over)

Som vi hører: amerikanske stemmer i Donbass. og dem har vært der hele tiden. Amerikanske leiesoldater, amerikanske våpen, amerikansk tale Hva mer bevis trengs?

Når vi vet hvem som forsyner disse nazistene med hva dem trenger for å terrorisere befolkningen. Bilder fra Donetsk 24.03.2022 – hentet fra min venn; Russell Bentley

Sergey roper her (videoen nedenfor) på sine brødre som er skutt i sine biler sammen med andre ofre for nazi organisasjonen Azov Batalion. Hans kone eller reisepartner ber dem komme seg bort straks (kjøre der i fra) – det er ingenting dem kan gjøre, samtidig som Sergey forsøker å få åpnet førstehjelpsbaggen for å hjelpe ofrene. Da blir de beskutt. Har ennå ikke fått verifisert hvor dette skjedde, – det er snø i området, så jeg antar at dette må være i Luhansk eller Kharkov Oblast

Advarer mot sterke bilder i denne videoen

Fanget i Donetsk:

Mannen i den røde og svarte drakten er fra nazi organisasjonen Prava Sektor, den store fyren til høyre har innrømmet at kommer fra nazi organisasjonen AZOV-. De vil aldri gjøre noe mer nazidritt igjen. NOENSINNE.

Bilde hentet fra min venn Russell Bentley

Oppdatering: 26.03.2022 Kl: 01:53

DETTE ER DET VI KJEMPER MOT. DET ER DERFOR VI KJEMPER. LES OG GRÅT.

I kveld blir foreldreløse barn ført ut av byen Pokrov (Ordzhonikidze), Dnepropetrovsk-regionen, til Dnepro (Dnepropetrovsk) med minibuss til jernbanestasjonen for å bli sendt med tog til Lvov. Det verste er at barna ble testet for biologisk materiale: nyrer, lever og andre organer. Barn blir ført til Tyrkia for salg for organer, som rapportert av en av legene der alle foreldreløse ble undersøkt. Legen ba om hjelp til å redde de foreldreløse barna, fordi det var umulig for ham alene å motstå SBU og nazistene. Hjelp snarest å spre ordet, barn har ingen annen beskyttelse enn Gud og folket. – Russell Bentley

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Ny og interessant rapport, takk for den, Fred Kjos. Fokus på barn som forsvinner og organsalg er bra. Forferdelige ting har pågått lenge, og i kaoset nå blir det verre. Så mye unødig lidelse. Vestens hykleri og moralske overlegenhet og at det er typisk norsk å være god? , den må vi dra lengre ut på landet med, når en ser at mange av verstingene er norske, som stoltenberg og børge brende. «Den frie verden» er snart like diktatorisk som Australia, Canada og New Zeeland, og velsminka YGL-Macron og trudeau og Ardern, etc., uttrykker åpen forakt for folket. Og NATO støtter nazister og Norge er med. På feil side av historien.

  Svar
 • Dette stadige gjentatte mantraet «nazister». ;-)

  ‘For de av oss som mangler langtidshukommelse er dette utvilsomt sant. Hvorfor huske europeiske kolonimakters brutalitet i Asia og Afrika? Eller USAs Monroe-doktrine og krigene i Vietnam, Jugoslavia, Afghanistan og Irak? Eller Assange som sitter innesperret og risikerer dødsstraff for avsløringer av USAs krigsforbrytelser? Hvorfor huske at i krig er sannheten det første offer? ‘
  ( Fra en annen artikkel på derimot i dag.)

  Men så kan man også lurer på:
  Hvorfor bringes stadig «NAZISTER og FASCISTER» fram som det store stygge?
  I 80 år, gjentatt og gjentatt. En ideologi som IKKE startet noen verdenskrig, – men var NASJONAL-SOSIALISTISK. Dvs. den skulle styrke velferd og frihet for innbyggerne den enkelte nasjon.
  I motsetning til f.eks. kommunismen som arbeidet for globalistisk styring av ‘ arbeidere i alle land’, og satte i gang streiker/produksjonsnedlegging i nasjon etter nasjon etter direktiver fra en overnasjonal makt. ( Som selv bedrev masseslakting og deportering av egne arbeidere .)

  Både Quisling, Hitler og Mussolini var innbitte motstandere av kapitalismen. Bare hør på hva Quisling skrev i nyttårstalen fra 1941 hvor han brukte ordet “samholdskraft”:
  “Liksom de amerikanske kolonisters heldige opprør mot England for 170 år siden, startet den revolusjonen som var bestemt til å gjøre slutt på feudalvesen og fyrstevesen og å skape de 19de århundres årdning, således gjør den europeiske revolusjon nå slutt på kapitalismen og demokratiet og skaper det 20de århundres nasjonal-socialistiske stats- og samfundsordning.’
  “Det er i sandhet en forrykt idé å hevde at i denne Europas frihetskamp faller Norges interesser sammen med Englands kapitalistiske og imperialistiske maktpolitikk.”

  ..ble mistenksom da en rekke av påstandene i historien ikke stemte overens med virkeligheten. *
  «Leiren ble etter hvert utvidet, og massedrapene antok industriell karakter, med opptil 9000 henrettelser om dagen på det meste sommeren 1944. « ( Med bilde av velfødde barn. ;-)
  http://www.dagbladet.no/nyheter/91-aring-holdt-i-arevis-foredrag-om-tida-som-auschwitz-fange-alt-var-logn/60252010

  Men bevisene viser noe annet. Faktisk var en meget høy andel av de jødiske innsatte ikke i stand til å jobbe, og likevel ble de ikke drept. For eksempel rapporterte en intern tysk telexmelding datert 4. september 1943 fra sjef for arbeidsavdelingsavdelingen til SSOs økonomiske og administrative hovedkontor (WVHA) at 25.000 jøder som ble holdt i Auschwitz, kunne kun 3,581 jobbe , og at alle de gjenværende jødiske innsatte – ca. 21 500, eller rundt 86 prosent – ikke kunne jobbe.
  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

  Svar
 • Her må det være mange misforståelser Stepan Bandera er øst Europas Che Guevara og representerer en ideologi som er mye eldre enn nazismen. Banderistene var ikke nazister de var konkurenter til nazistene og ville ha ett fritt Ukraina og ble arrestert og satt i tyske konsentrasjonsleire. Stepan Bandera sa i 1942 at tyskerne allerde hadde tapt krigen mot Sovjet fordi de hadde ikke logistikk og fikk ikke fram mat og ammunisjon og kom bare i grupper. Han prøvde å få tak i våpna til tyskerne for å befri Ukraina fra Sovjet men ble arrestert og satt i flere tyske konsentrasjonsleire ( kilde Store Norske Leksikon ). Jeg tviler på at mange ble nazister av å sitte i tyske konsentrasjonsleire. Stokholmssyndromet gjalt nok også der og noen føler sympati med tapere. Stepan Bandera hadde ingen success i kampen mot Sovjets okkupasjon av Ukraina og ble drept av KGB 9 år før Che Guevara. Så lenge jeg har levd har okkupasjon av andre land vært greit unntatt japansk og tysk. Jeg har aldri sett noe kognisjon eller emperi på hvorfor japanere og tyskere er verre enn andre befolkninger. Men det er det tydelig mange andre som har sett og hørt.

  Svar
  • Joanna Schafer Schäfer
   2 april 2022 20:30

   Da mangler det en del av historien i fremstillingen din. UPA = Bandera bander er ansvarlig for de grusomste forbrytelsene under andre verdens krig.UPA utrydet 100 000 av polsk befolkning på så bestialsk måte at du ikke kan forestille dette. Også drepte UPA 300 000 Jøder mellom 1942- 43.Tyskene lukket øyne, og tillatt dette skje. Hør på vitner , få som overlevde, finnes på you tube.Google etnisk renskning av polsk befolkning /Wolyn. De drepte folk med økser ,raker, slengte små unger mot veggene, brente folk levende. Polakker kommer aldri å glemme dette. Dette lever i polsk bevissthet . UPA heirer helt til 1947., dvs etter krigens slutt.Etter kriger nektes å ekhumere lik, aldri kom anstendig oppgjør med disse forbrytelsene.Hele min familie på fars side ble drept, bare far kom levende fra dette helvete.Når jeg ser på det som skjer i dag, de nazi symbolene, og den arven etter UPA som glorifiseres nå i Ukraina blir jeg dårlig.Ukraina flager med Bandera flagg( svar/rødt) , flagget som er forbudt i Polen og Russland. Allikevel tar Polen 2 mill flyktninger med åpne armer.Men Polen har ikke glemt dette.

   Svar
 • Historien i Ukraina slik vi kjenner den (etter graving utenfor (S)media) går helt tilbake til Khazaria på 1000-1100 tallet, da «slangemenneskene» Azkhenazi-Khazarene (konvertert til jødedommen), ble grundig slått av Rus-Vikingene, og Khazaria ble oppløst. De fleste overlevende flyktet til Kiev-området, Russland (Pale), Bulgaria og de baltiske stater. Det var senere etterkommere etter disse som dannet hovedtyngden i «Den Jødiske Cheka» i Sovjet-Unionen under Stalin. (disse utryddet 66 mill. mennesker offisielt – mørketall sier ca. 170 mill.) Disse etterkommerne etter «slangemenneskene» hater virkelig Rus ennå, det ser ut til å ligge i genene deres, og kan være en forklaring på forsøkene på å utrydde Rus i Ljuhans og Donetsk. Videre var det utstrakt samarbeid mellom disse «slangemenneskene» og Hitler’s Tyskland, ca. 100.000 «Jøder» kjempet i den tyske arme, Tyskere og «Jøder» reiste sammen til Palestina for å se på forholdene for å opprette Is(is)RaEl, og en minnemynt fra denne «ekspedisjonen» ble utgitt, tysk på ene siden og hebraisk på den andre. «Jøder» i Tyskland var lite villige til å forflytte seg til Palestina, og derfor ble tvang og trusler innført fra 1933, da «Den Jødiske Verdenskongress» erklærte Tyskland krig. (i 1947 erklærte de også England krig for å få fart på «byggingen» av Israel).
  At Amerikanske «Jøder» står på for å «bevare» Ukraina kan man se med stor «forståelse» på, da deres aner nok også kom fra Kiev-området og innenfor en gang.
  Israelske forskere har blitt avslørt ved at deres dokumentasjon vedrørende DNA-forskning har lekket. Den forteller utvetydig at «Jøder» ikke er «Jøder», men derimot Azkhenazi-Khazarer, noe som fremtredende «israelere» også har erkjent.
  Personlig tror jeg at dette er viktig viten med hensyn til å forstå hva som skjer i Ukraina nå.

  Svar
  • » “Jøder” i Tyskland var lite villige til å forflytte seg til Palestina»

   ‘Våren 1939 så Hitlers siste forsøk på å løse problemene med de tyske jødene på en sivilisert måte. Han sendte Hjalmar Schacht, president i Reichsbank og arkitekten av den tyske utvinning, til England i den hensikt å forhandle fram et stort lån som ville gjøre Tyskland til å la de resterende 250.000 jøder utvandre med sine eiendeler og nødvendige økonomiske midler for å sikre nødvendige innvandring og visum.Guvernøren i Bank of England, Montagu Norman, sammen med mange medlemmer av parlamentet, var positiv til denne ordningen, men det ble umiddelbart torpedert av Chaim Weitzmann og krigshisserne rundt Churchill, som hadde blitt en trofast tjener for den jødiske bank hierarki etter at de hadde reddet ham fra konkurs fra tapet av sine formuer i ulykken i 1929. I tidligere tider hadde han vært en frittalende anti-jøde. Den polske diktatoren Pilsudski hadde konkludert et vennskap og ikke-aggresjon traktat med Hitler, men etter hans død den hjerneløse sjåvinistisk etterfølger, oberst Beck, ble et villig offer for angloamerikanske intriger. ‘

   Og:

   Jøss, hvorfor gjorde ikke nasjonalsosialistene dette? Eller hvorfor ville de utrydde lus ( og Tyfus) og klippe hår hvis målet var å ta livet av jøder?

   ‘ 13.april 1946 skred de til verket. Tre medlemmer av gruppa smurte inn 12 000 brødskiver som skulle til fangeleiren, med arsenikk. Målet var å drepe alle SS-soldatene i leiren. ‘
   http://www.dagbladet.no/nyheter/de-jodiske-hevnerne-skulle-drepe-tusenvis-av-tyskere-med-arsenikk-ingen-skjonner-hvorfor-de-ikke-lyktes/61958075

   Svar
 • Noen som mener vi må gi Ukraina mer våpen ? Ikke jeg !
  Noen som mener Vladimir Zelensky fortjener respekt – Ikke jeg !

  En video utgitt tidlig søndag viser ukrainske soldater som begår krigsforbrytelser og skyter russiske krigsfanger (krigsfanger) i bena når de går ut av en varebil bundet og bundet.
  Videoen utgitt av Maria Dubovikova, en russisk journalist. Den er forferdelig og forferdelig å se og kan ikke nektes !
  Dette kom i hælene på ukrainske leger som sa at de ble beordret til å kastrere alle russiske fanger etter ordre fra den ukrainske presidenten Vladimir Zelensky, «fordi de er kakerlakker».

  Russland har et problem men det har virkelig Ukraina også – En kulturell Nazisme !

  https://odysee.com/@Velyaminov:a/ukrainian-shooting-prisoners:6

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA kan ikke ha presidenten i fri dressur.

Biden forsnakker seg igjen.

Forrige innlegg

Troen på verdensherredømme lever

Den nye verdensorden (NWO): Først tar vi Moskva, så tar vi Beijing

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.