POSTED IN Endring av politikken, USA, Økonomi

Ukraina skal forsvares for enhver pris:

Sulten kommer for fullt til USA.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen er ganske nøktern gjennom sitt tallmateriale om hvordan store deler av USAs befolkning er i ferd med å få det. Prosessen er gjennomgående for det som kalles «den frie verden» også for Norge, men vi har ikke kommet så langt som i f.eks. USA ikke minst fordi våre velferdsordninger ennå ikke er helt demontert.

For min del er det mest urovekkende at de «folkevalgte» ikke krever en skarp omlegging av landets politisk og økonomiske prioriteringer, men sluttet nesten enstemmig opp om gigant-bevilgninger av penger og våpen til Ukraina mens deres egen befolkning i økende grad sulter.

Det forteller det mange påpeker. De representer ikke befolkningen, men krigsindustrien. De er sponset (les: kjøpt og betalt, eller med et verre ord: korrumpert) av de med mest penger. Og slik har det vært svært lenge.

Knut Lindtner
Redaktør

BIDENFLASJON: Amerikansk sult øker. Maten blir for dyr for mange familier.

Ethan Huff

Urban Instituttet la ut en urovekkende studie denne uken som viser at én av fire amerikanere nå må gå uten mat noen ganger fordi det rett og slett er for dyrt under «fake» president Joe Biden.

Da han først tiltrådte i januar 2021, hadde bare én av fem amerikanere noen ganger problemer med å kjøpe nok mat til riktig næring. Dette tallet steg til én av fire ved utgangen av 2022, noe som utgjør en massiv økning på 23 prosent.

De som var mest negativt berørt var latinamerikanske og svarte voksne, viser dataene.

Selv «Junk food» blir for dyrt for mange i USA

Biden hevder inflasjonen går ned. Er hans mentale evne virkelig så dårlig, eller er han bare en kronisk løgner?

I løpet av det siste året har matkostnadene over hele landet økt i stort sett alle kategorier. Kjeks koster for eksempel nå 16,3 prosent mer enn de gjorde for ett år siden, mens frokostblandinger har en prisøkning på 15,6 prosent.

Meieriprodukter er opp 14 prosent i dag sammenlignet med for ett år siden, mens eggprisene har hoppet hele 70,1 prosent. Myndighetene skylder på «fugleinfluensa». Totalt sett økte matvareprisene mellom desember 2021 og desember 2022 med 10,4 prosent, noe som utgjør en den høyeste inflasjon på 40 år.

Hele tiden fortsetter presidenten å insistere på at inflasjonen går ned under hans styre. Og han sier dette selv om amerikanerne nå betaler 8,1 prosent mer på boliglånene sine; 12,5 prosent mer for helseforsikring; 26,2 prosent mer for barnepass; 26,4 prosent mer for å varme opp hjemmene sine; og 55,5 prosent mer for å fylle bensin på bilene sine.

«På grunn av nylige prisøkninger rapporterte 62,0 prosent av voksne hvis dagligvarekostnader økte mye at de enten reduserte mengden mat de kjøpte eller ikke kjøpte maten de ønsket, 43,3 prosent tok ut penger fra sparing og 36,3 prosent økte kredittkortgjelden. «, avslører studien. «Omtrent 16,5 prosent mottok veldedig mat.»

Siden Biden ble installert i Det hvite hus, sier nesten halvparten av alle amerikanske familier at deres økonomiske stilling har forverret seg. Bare 16 prosent av amerikanske familier sier at deres økonomiske helse er «bedre» under Biden enn under tidligere regimer.

«Obama var ‘matstempelpresidenten’. Biden er ‘presidenten for USA-ødeleggelsen’,» skrev en person.

Maskinoversatt, forkortet og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Marcos Paulo Prado

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Katastrofene i USA er langt verre enn dette. Toppen er den vanvittig store bølgen av hjemløse. Dette har pågått i over 10 år og mange har kalt San Fransicor , LA, og Seattle for ødelagt. Det er så vanlig med desperate folk at nå meldes også om at folk oftere skyter dem for å komme unna, innbrudd, og andre forhold.
    Ikke glem at USA er ett av de store liberalistiske land og hva som skjer der kan skje her. Den hjemløse bølgen er fundert mye på reklamering for opiater, nå får man også opiater ved tannlegebesøk, og en stor nedleggelse av sammfunnsstrukturer, – psykisk syke er på gata etter at hjemmet deres er nedlagt osv.
    Så slik ser det ut ved det som må kalles ekstrem høyrepolitikk, – men nei, msm vil ikke brodere ut dette, demokratene står ved makta og dem er de snille- lissom.

    Svar
  • Helt forferdlig å lese om hvordan usa er på vei down the drain. det landet og det folket som jeg en gang var så glad i, det ser ut til å ha sett sine beste dager. Nå er det kun Donald trump SOM KAN STOPPE DETTE!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bonanza for de få rike

Lommebøkene til de rike sveller videre på grunn av sulten de fattige må utholde

Forrige innlegg

Strøm er ikke lenger et velferdsgode og et konkurransefortrinn.

Det er blitt en vare, altså en kilde til privat profitt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.