POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Uforklarlige blodpropper etter vaksinering:

Hundrevis av balsamerere forteller nå om merkelige fibrøse blodpropper de finner i lik.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Lance D Johnson

I midten av 2021 begynte balsamerere å trekke fibrøse, hvite blodpropper ut fra avdøde. Noen av balsamerne bevarte noen av disse blodproppene, og snakket om funnene deres på uavhengige video- og mediekanaler. Dette fenomenet falt sammen med massevaksineringen av de eksperimentelle covid-vaksinene.

Disse injeksjonene forårsaket allerede hjertebetennelse og blodpropper men noe lignende hadde aldri blitt sett før. Helt siden nyhetene kom om de merkelige blodproppene, har en Air Force Major ved navn Thomas Haviland etterforsket saken. Han undersøkte saken blant balsamerere rundt om i verden, for å lære mer om denne avskyelige nye virkeligheten.

Over 2/3 av balsamerere finner nå merkelige fibrøse blodpropper i lik.
Undersøkelsen nådde 269 balsamerere i fire store land og spenner over og tre kontinenter. Undersøkelsen spurte om typen blodpropp som ble observert, prosentandelen av lik med fibrøse masser og alderen på de avdøde.

I følge undersøkelsen fant et flertall av balsamererne (70 %) merkelige hvite fibrøse blodpropper som de aldri hadde sett før. Disse merkelige blodproppene ble ikke sett før covid massevaksineringen, og ikke under eller før covid-pandemien.

Mr. Haviland sendte undersøkelsesresultatene til CDC, FDA og NIH 9 januar, men har ennå ikke mottatt svar. Det medisinske miljøet har stort sett ignorert dette problemet, på grunn av deres skyld i medisinske feil og urettmessig død forårsaket av covid-vaksinene.

Opprinnelig nådde Haviland ut til tusenvis av balsamere, men deltakelsen i undersøkelsen var lav. Men da Mr. Haviland kontaktet de statlige begravelsesbyråene, eksploderte interessen for å delta. «Det forteller meg at balsamerere faktisk ønsker å fortelle deg hva de ser i balsameringsrommet, hvis de føler at de har «tillatelse» til dette fra deres nærmeste overordnede, eller den statlige begravelsesdirektørforeningen, sa Haviland.

Major Haviland sto imot ulovlige vaksinemandater i luftforsvaret, før han avslørte hvordan myndighetene påførte tjenestemenn helseskader.
Før undersøkelsen startet, hadde Haviland arbeidet i 16 år som elektroingeniør for en forsvarsentreprenør ved Wright-Patterson Air Force Base i Ohio. Haviland var med på å utvikle F-16 jagerflyet, F-22 Raptor og F-117 stealth jagerflyet. Han tjenestegjorde 20 år i US Air Force. Imidlertid ble hans to tiår med tjeneste stoppet i 2021 av Biden-regimets ulovlige covid-vaksine mandater. Disse påleggene førte til utbredt diskriminering, delte arbeidsstyrker og ødela familier, karrierer og levebrød. Mange ble tvunget til å ta gift-injeksjonene og akseptere helseskader, uten å få noen medisinske fordeler fra dem.

Mr. Haviland ble tvunget til å gi opp sitt arbeide for forsvarskontraktøren fordi han ikke fulgte vaksinepåleggene. I oktober 2021 sto Haviland mot vaksinemandatet. Han siterte en teknisk orientering fra Public Health England fra september 2021, som dokumenterte hundretusenvis av «gjennombrudd» (smittet på nytt) covid-tilfeller som ble registrert blant «fullvaksinerte». Følgelig var dødsraten for uvaksinerte på det tidspunktet mer enn 3,6 ganger lavere enn for fullvaksinerte.

Hvite fibrøse blodpropper er ikke normalt, og det er uvanlig at det dukker opp så mange nå.

Han sendte en e-post til luftforsvarets general og sa: «Skam deg for at du ikke står opp for vår rett til å bestemme selv om vi skal injiseres med et eksperimentelt medikament». Han kopierte e-posten og sendte den ut til basens 30 000 ansatte. Han fikk sparken tretti minutter senere. Med karrieren bak seg ble Mr. Haviland enda mer motivert etter at han så dokumentaren «Died Suddenly». Dokumentaren viste nøyaktig hva balsamere fant i arterier og vener til de avdøde.

«I mine første 20 års erfaring hadde jeg aldri sett blodpropp som disse, og vi ser dem i arterier så vel som i vener», sa Richard Hirschman, en av de første balsamererne som fortalte om dette i 2021. Fordi Hirschman fortalte sannheten tidlig, er flere balsamere villige til å si fra i dag om grusomhetene de ser.

På grunn av alvorlighetsgraden av dette problemet, bør Mr. Havilands undersøkelse bli en obligatorisk rapport, og alle begravelsesbyråer bør be balsamere om å dokumentere disse forferdelige blodproppene når de finner dem.

Fra Natural News, publisert 7 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: JANE RUBY WAS RIGHT: Hundreds of embalmers are now speaking up about strange, fibrous blood clots in corpses.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Det finnes ikke ord for hvor grusom og uvirkelig vår virkelighet har blitt! Jeg føler at jeg lever midt i en skrekkfilm – en skrekkfilm jeg ikke kan rømme fra. Hvor mange i Norge har dødd, og kommer til å dø, grunnet disse «blodproppene»? Trolig får vi aldri vite det siden det ikke er noen praksis med balsamering her i landet.

  Svar
  • Dette burde være en ypperlig anledning til å foreta en obduksjon for å se om disse spesielle blodproppene har vært årsak?

   ‘Strømsgodset opplyser at Mounir Hamoud døde av hjertestans mandag. Drammen-klubben deler nyheten i samråd med de nærmeste pårørende.
   Den tidligere forsvarsspilleren ble 39 år gammel. ‘
   tv2.no/sport/fotball/eliteserien/mounir-hamoud-39-er-dod-sjokkerende-a-fa-en-sann-beskjed/16455649/

   Svar
 • Northern Light.
  12 februar 2024 16:53

  Bill Gates planlegger en oppfølger til pandemien, med nye vaksiner gitt med fra «et lite plaster».

  Av Ethan Huff.
  Svindelen med covid-vaksiner mister momentum, så milliardæren eugeniker Bill Gates har kommet opp med et nytt design for vaksiner, som innebærer at «et lite plaster» settes på huden. I en nylig opptreden på CNBC TV18 i India, ble Gates spurt om fremtiden for vaksineproduksjon sett med hans øyne, basert på nåværende teknologiske og helsemessige fremskritt. Her er hva han sa: «Vi sørger for, at det er nok kapasitet for alle disse vaksinene, og at det er konkurranse, slik at prisene fortsetter å gå ned, og vi vil ha nye vaksiner. Vi vil ha en tuberkulosevaksine, malariavaksine og HIV-vaksiner».

  Gates fortsatte med å snakke om Wuhan-koronaviruset, covid-«vaksiner» som ble introdusert gjennom Operation Warp Speed (under Trump), og forklarte at for neste pandemi, «må vi få dem til å ha lengre virkning , og til å nå flere folk». «Og vi kommer til å i stedet for å bruke en sprøyte, bruke et lite plaster,» la Gates til om den nye teknologien.

  Enten fra en nål eller fra et plaster, er gift fortsatt gift, det er viktig å merke seg. Injisert gift er uten tvil verre ettersom den omgår kroppens naturlige forsvarsmekanismer, men Gates har sikkert tenkt på det også, og vil gjøre vaksine-plastrene like giftige, eller kanskje mer, giftige enn sprøytene deres.

  (Relatert: Sent i fjor gikk organisasjoner drevet og påvirket av Bill Gates sammen med et bioteknologiselskap, for å utvikle nålefrie, oblatlignende mRNA-vaksiner, «små skiver» som legges under tungen og oppløses).

  Gates ønsker å endre maten også.
  Gates ønsker også i fremtiden å frata bøndene muligheten til å kunne dyrke sin egen mat. På det nylige COP28-møtet med elitære globalister, presenterte Gates en strategi som involverer bruken av «innovasjon for å absolutt å kunne løse det problemet».

  På et tidspunkt brukte Gates faktisk begrepet «Pandemic 2», for å beskrive en annen fremtidig covid-lignende hendelse som han og partnerne hans allerede forbereder seg på å utnytte med deres siste bioteknologiske innovasjoner.

  Visste du forresten at den latinske oversettelsen av «Cor (hjerte)»(spansk: corazón) og «ona», de to delene av ordet «corona» for koronavirus, betyr «hjerteinfarkt?» Dette er absolutt ikke en tilfeldighet, da mange av de som tok korona-vaksinene fikk hjerteinfarkt eller annen form for hjertesykdom.

  I følge nettstedet 100percentfedupcoms M. Winger er Gates «som en enda verre versjon av Anthony Fauci». «Jeg antar at vi vil kalle ham USAs mest upålitelige ikke-lege», la Winger til. «Uansett, Gates er i gang igjen». «For det første; Bill Gates bør arresteres for forbrytelser mot menneskeheten», skrev en sint kommentator om denne siste utviklingen.

  «Hold deg unna ‘Big Pharma-medisin’,» skrev en annen om hvordan den vestlige «helsevesen»-modellen er en Big Pharma-farse, som propaganderer for giftstoffer laget av slike som Gates og hans kumpaner.

  Fra Natural News, publisert 9 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og X-meldinger med videoer i orginalartikkelen,
  Orginalartikkel: Bill Gates planning for “Pandemic 2,” complete with new vaccines administered from “a little patch”.

  Svar
  • Monica Sortland
   13 februar 2024 5:55

   corona betyr krone, namnet viruset har fått pga. formen (den piggete krona). Ona betyr ikkje infarkt. Berre nemner..

   Svar
 • Monica Sortland
  13 februar 2024 5:49

  Her er dr. John Campbells intervju med Haviland: https://www.youtube.com/watch?v=4rAoqhTUU0g

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er EU skapt og kontrollert av eliten?

EU sin forplikting må vere til det europeiske folket og ikkje til NATO sine krigsplanar eller den økologiske utopien til globalist-elitar

Forrige innlegg

Verden på hodet:

Når krig er fred og svart er hvitt og…

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.