POSTED IN EU, Russland

Tysklands utenriksminister:

North Stream 2 skal fullføres.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

North Stream vinnes for Russland. EUs klovneledere snakker om sanksjoner mens økonomien smelter.

North Stream 2 vil bli fullført selv om det er uklart når sier den tyske utenriksministeren.

Nord Strøm 2-prosjektet vil fullføres. Det eneste spørsmålet som er uavklart er når dette skjer, sier den tyske utenriksministeren Heiko Maas i et intervju med Redaktionsnetzwerk Deutschland.

«Jeg går ut fra den forutsetningen at Nord Strøm 2 fullføres. Spørsmålet er når», sa han. Da det ble henvist til kritikk av prosjektet fra Washington sa Maas: «Vi tar våre beslutninger om vår energipolitikk og energitilførsel her – i Europa.»

Oversettelse og kommentar av Knut Lindtner

Kommentar

Det viktigste som etter min mening fremgår av denne uttalelsen er at han fremhever Tysklands rett til selvbestemmelse. Det er indirekte et opprør mot USAs dominans over landet. USA har fortsatt flere titusen soldater i Tyskland 75 år etter at 2. verdenskrig var over.

Indirekte er dette dessuten et signal om at USAs dominans er over. Strekker en det noe lenger signaliserer det dessuten at Nato-alliansen sprekker selv om sminkører fortsatt arbeider under høytrykk for å skjule dette.

Alexander Mercouris

Nord Strøm 2-ledningen og EUs reaksjoner diskuteres av to ledende redaktører på nettstedet The Duran i video-linken vi har lagt ut under. Her snakker Alex Christoforou og sjefredaktør Alexander Mercouris om bl.a. straffetiltakene som EU har vedtatt mor Russland som reaksjon Navalnyj-saken. De morer seg kostelig over hvor hjelpeløst EU-ledelsen opptrer ved å vedta straffetiltak mot 5 russiske ledere som eneste reaksjon. To av dem har de vedtatt straffetiltak mot tidligere.

De forlangte dessuten en rekke svar fra Russland som aldri kom, ellers… Russland forstod at det var en bløff og hele retorikken viste seg å være det: en varmluftballong uten innhold.

For de som kan engelsk er dette en morsom og egentlig lærerik samtale hvor de koser seg kostelig over EU-ledelsen og politikere fra EU-landene sin håpløse mangel på virkelighetsforståelse. Anbefales:

Innlegget er hentet herfra: https://theduran.com/nord-stream-2-win-for-russia-eu-clown-leaders-talk-sanctions-as-economy-melts/

Forsidebilde: Oziel Gómez

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oberstløytnant:

Betraktninger fra Asia.

Forrige innlegg

Biden sin ukrainske korrupsjonssak.

Joe Biden var involvert. Hvorfor er norske medier tause?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.