POSTED IN Sensur, Ytringsfrihet

Tyskland:

Vil forby bryst»buttons» med «uvaksinert» påskrevet.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg kan vanskelig forstå at noe slikt forslag kan gjennomføres. Folk vil tenke og markere meningene sine selv om de er forbudte av myndighetene. Hva vil de gjøre hvis f.eks. 1000 går med slik i en demonstrasjon. Arrestere alle og rive av dem merkene. Noen dummere måte for myndighetene å skape oppmerksomhet på en sak de ønsker skal forbigås i taushet kan jeg vanskelig tenke meg.

Jeg tror det vil virke mot sin hensikt og det er ikke forbudt å fortelle sannheten, altså at en ikke er vaksinert. Men det forteller om en fryktelig dårlig sak når myndighetene sine reaksjoner er på denne måten.

Knut Lindtner

Tyskland liker ikke sammenlikningen med vaksinepassene og 1930-tallets utsortering av jødene, så sammenlikningen vil bli forbudt,

Av David Israel.

Den tyske føderale regjeringens antisemittiske kommisjonær Felix Klein (en regjerings-apparatchik) henvendte seg på fredag til statene og kommunene for å forby at de som ikke vil bli vaksinert skal bære merke med den gule Davidstjernen når de demonstrerer.

Det vil bli lovlige tiltak mot dette, antyder Klein.

Å gjenbruke den jødiske stjernen, sa Klein, vil være «et kalkulert brudd på et tabu».

Protestanter i byer rundt om i Tyskland har båret merker med den gule stjernen og med teksten «uvaksinert» på.

Fargen og skriften er så å si identisk med merkene jødene ble tvunget til å bære i nazi-okkuperte områder under holocaust. Resultatet er at protestantene sammenlikner seg med forfølgelsen av jødene under nazismen.

Andre anti-lockdown-protestanter har kledt seg i de stripete uniformene fangene i konsentrasjonsleirene brukte – og de holder opp plakater der det står:» Ansiktsmasker vil sette deg fri», eller «Vaksinasjon vil sette deg fri».

Teksten «arbeid gjør deg fri» er kanskje korrekt. Men i dette tilfellet dreide seg om tvangsarbeid og da blir det noe annet. Denne stod blant annet over inngangsporten til Sachsenhausen hvor bl.a. mange norske politiske fanger satt under 2. verdenskrig.

Dette som en referanse til «Arbeid macht frei»-skilt som hang over inngangen til flere konsentrasjonsleire der millioner av jøder ble myrdet under holocaust.

«Dersom folk bruker såkalte jødiske stjerner for å demonstrere, og på den måten trekker sammenlikninger og slik bagatelliserer holocaust må det komme en lov mot dette», sa Klein til Berlin Tagesspiegel.

Den anti-semittiske kommisjonæren refererte til byen München som allerede har forbudt å bære en gul stjerne som et tegn på at man ikke vil la seg vaksinere.

«Jeg håper andre byer følger Münchens eksempel», anbefalte han.

Med tanke på det stadig økende antallet antisemittiske forbrytelser i Tyskland sa Klein at han oppfordret folk til å handle mot anti-semittisme i dagliglivet.

«Likegyldighet er vår største fiende», sa kommisjonæren.

«Det vi trenger er et våkent, modig og beskyttende samfunn. Og staten alene kan ikke fikse det».

Klein sa at tallene er skremmende, men ikke overraskende, i disse krisetidene når folk er mer åpne for «irrasjonelle forklaringer»,  inkludert anti-semittiske stereotyper» som man finner i alle politiske retninger – fra det ytterste høyre til mulige konspirasjonsteoretikere på venstresiden.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Et mer passende symbol kan vel ikke tenkes? Nedstengning og utestenging på nettet og i media av «brysomme» individer og grupper skjer over en lav sko (bokbrenning). Folk på gata tvinges til å bruke «munnbleie» og oppføre seg «korrekt» av PK massene (fascisme/nazisme). Er ikke enig i HoloCash påstandene, er for mye som svikter i logikken, men siden de som sto bak har pushet frem dette, fortjener de å bli svart med samme mynt. De samme grupper og eliter som sto bak revolusjoner og kriger i vinnings hensikt og som nå står bak det de selv kaller «The Great Reset» ser jeg det som et virkelig godt propagandakupp det som de «uvaksinerte, ikke gen-modifiserte» mennesker i Tyskland nå gjør. De snur spillet mot bakspillerne. Dette må egentlig betegnes som århundrets største propagandakupp sett i lys av at det kommer fra Tyskland av alle steder. Til de våkne her vil jeg si: La oss også ta i bruk dette propagandavåpenet mot elitene og deres forsøk på et genocide av hele menneskeheten.

  Svar
 • » inkludert anti-semittiske stereotyper»

  Så kan vi jo se/høre på hva «semittene» sjøl sier:
  «Resten av verden er sjalu på oss. Det er dette som er antisemittisme. Vi er brudeparet/de utvalgte. Dere andre er gjester i bryllupet vårt. Og de andre vil nok etterhvert si, bare vi er tålmodige: Ja, de er spesielle, de er det utvalgte folket. Og de vil slutte å bli sjalu, men tilbe oss for dette»
  https://www.youtube.com/watch?v=riAeRQe7rFE

  Eller:
  «Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
  Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
  Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.»
  (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi hører aldri om det:

Det går fint å stå utenfor EØS.

Forrige innlegg

Frankrike:

Nye grupper militære ut mot den politiske ledelsen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.