POSTED IN Covid-19, Tyskland

Tyskland:

Sult eller vaksine?

21 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

                          KORONADIKTATURET TYSKLAND

 Sult eller vaksine: Uvaksinerte skal nektes adgang til supermarkedene

I Tyskland står nå en endelig innføring av koronadiktaturet for døren. Snart vil uvaksinerte personer ikke engang lenger kunne handle på supermarkedene! Deres eneste utvei vil være stadige koronatester, som fra nå av vil være dyre. Allerede fra den 23.august blir personer som ikke oppfyller minst ett av kravene i 3G («Getestet, Genesen, Geimpft»= «testet, gjennomgått infeksjon, vaksinert»), nektet adgang til sykehus og mange andre lukkede rom. Det er fryktelig og fører umiddelbart til en vaksinasjonstvang i et land som er kjent for sin økende fattigdom. Det er egentlig et rikt land (høyt BNP), der mange pensjonister for lengst har blitt tvunget til å samle tomflasker for å overleve.

 • Uvaksinerte personer vil ikke lenger ha adgang til innendørsområder
 • Tester vil ikke lenger være gratis
 • Vaksinasjonsbevis blir obligatorisk
 • Fare for innføring av 3G-krav i supermarkedene

Av Berthold Krafft

Gratis arkivbilde med ansiktsmaske, beskyttelse, bruke
Bare for vaksinerte m/masker?

Det er etter hvert mulig å se et mønster. Etter angivelige «lettelser» begynner man umiddelbart å skremme med den neste «bølgen», og deretter kommer det nye, drastiske innstramninger. Dette blir stadig begrunnet med de vanlige fantasitallene, som f.eks. «insidensverdiene», som man kan trekke opp av hatten etter behov. De koronatiltakene som den 10.august ble vedtatt på statsministerkonferansen i Berlin, er spesielt radikale. Vaksinasjonskritikerne får dermed definitivt tommeskruene skrudd på. Den som ikke innordner seg, vil nå bli systematisk temmet og sosialt isolert.

             Innbyggerne har ikke noe de skulle ha sagt

Normalt avholdes statsministerkonferansen bare fire ganger i året. Men etter hvert har den blitt til en slags vikarregjering, hvor Angela Merkel og hennes guvernører blir enige om alt uten innblanding fra andre. Tvangstiltakene, som er blitt vedtatt bak lukkede dører, er tøffe. Koronaregimet blir radikalt strammet til. Nye forskrifter med totalitære trekk skal nå øke presset maksimalt på dem som er kritiske til vaksinasjonene og iscenesettelsen av pandemien. Her har vanlige folk selvsagt ikke noe de skulle ha sagt. Til tross for det snakker de etablerte politikerne gjerne om en «frihetlig-demokratisk grunnordning». Men når man tar i betraktning det som nå foregår, er det her bare tale om en hul frase.

          Uvaksinerte har ikke adgang til innendørsområder

Allerede fra den 23.august blir utestede/uvaksinerte personer nektet adgang overalt.

3G-kravet («Getestet, Genesen, Geimpft»= «testet, gjennomgått infeksjon, vaksinert») blir innført på sykehus, på sykehjem, i frisørsalonger, i treningsstudioer, for innendørs catering og på sports- og kulturarrangementer, altså generelt på alle offentlige møteplasser i bygninger. Det vil også bli obligatorisk testing for hotellopphold. Den første testen kreves ved ankomst. Du må deretter framlegge en ny koronatest to ganger i uken. Godkjente tester er PCR-tester som har vært gjennomført i løpet av de siste 48-timene, og antigentester som ikke er eldre enn 24 timer. Og det er fortsatt ikke alt. Nå tenker tyske politikere allerede høyt om en utvidelse av 3G-apartheiden til supermarkeder!

Gratis arkivbilde med barn, bruke, eldre
Dette er frivillig, altså dugnad. Hvis du ikke vaksinerer deg blir det dyrt. Vaksinepresset og sanksjonene mot ikke-vaksinerte gjør all frivillighet til en illusjon.

Nedstengning som en stadig trussel: Påskuddet for tvangstiltakene er at det angivelig bare er slik man kan forhindre en ny knallhard nedstengning. Gjennom denne trusselen blir befolkningen satt under et massivt press etter ett og et halvt år med en permanent nedstengning.

                    Tester vil ikke lenger være gratis

Fra den 11.oktober vil det riktignok fremdeles være gratis å få resultatet fra antigen hurtigtestene, men selve testene vil ikke lenger være uten kostnader. De uvaksinerte står altså overfor et massivt skred av utgifter. Den som ikke vil eller har råd til å betale for disse kostnadene, vil altså de facto bli ekskludert fra det offentlige livet. Man forsøker ikke engang å begrunne det på noen måte. Det er klart at det bare handler om å øke vaksinasjonspresset. Fra og med den 23.august må i tillegg alle vaksinerte til enhver tid bringe med seg vaksinasjonsbeviset. Slik skal innbyggerne antakeligvis nå kondisjoneres for en mulig forestående totalovervåkning i et sosialt kredittsystem. Den som ikke har noe vaksinasjonsbevis, vil bli en annenrangs borger. Dette kontrolldiktaturet er allerede kjent fra Kina: På samme måte blir man der diskriminert når man har en negativ poengsum i det sosiale kredittsystemet. For mindreårige og gravide vil testene fortsatt inntil videre være gratis.

         Fare for innføring av 3G-krav i supermarkedene

Og nå brytes til og med det siste tabuet. Det blir for tiden også åpent vurdert å innføre et 3G-krav i supermarkedene. Den som ikke underkaster seg vaksinasjonsregimet, skal altså ikke engang lenger kunne kjøpe matvarer.

Det blir i det minste vagt truet med dette. Man prøver åpenbart å skape panikk. Selvfølgelig hevdes det fortsatt at det «ikke er noen vaksinasjonsplikt» i «det beste Tyskland som vi noen gang har hatt». Men de fleste innbyggerne har naturligvis ikke råd til å gjennomføre daglige tester. Mange er, som følge av den ødeleggende tyske sosialpolitikken (Hartz IV), blitt tvunget til å samle tomflasker for å overleve. Den som ikke vil sulte i hjel, har til slutt ikke noe annet valg enn å la seg vaksinere med den eksperimentelle geninjeksjonen. Desto mer usmakelig virker da aksjonen Bratwurst gegen Impfung(Pølse som belønning for vaksinasjon). At man først ønsket å få folk til å sulte, var uansett ikke kjent da man introduserte dette billige lokkemiddelet. Og igjen blir en «konspirasjonsteori» til virkelighet. I begynnelsen av den angivelige «pandemien» ble disse radikale tiltakene bare regnet som gale menneskers dystopiske fantasier. Men nå er de blitt til bitter virkelighet. Den farmasøytiske lobbyen og globalistene vil kompromissløst presse sine mål igjennom. For å oppnå dette lar de lydige regjeringene nå masken falle.

Oversatt av Rune G.

https://www.wochenblick.at/hungern-oder-stich-ungeimpfte-sollen-aus-supermaerkten-verbannt-werden/

Forsidebilde: Ashley Knedler

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

21 kommentarer. Leave new

 • Freeeeedoooom
  19 august 2021 8:13

  Jeg har fulgt med på situasjonen i Tyskland en stund, og dette kommer ikke som noen overraskelse. Nå er det opp til det tyske folk å kjempe for sine friheter, enten det eller så vil de måtte leve under et diktatur som vil få 1933-1945 til å virke som en koselig piknik.

  Spørsmålet er: hvor lang tid kan vi forvente at det tar før det samme skjer her? Jeg vil tro at norske politikere bare venter og ser hvordan det går med innføringen av diktaturet i andre land før de også begynner på det samme her. Når det skjer her så vil det være lett match da nordmenn er det mest konforme folkeslag i hele verden.

  Svar
  • Vi så det under krigen 1940-45. Mange fulgte fienden. De fleste sa minst mulig. En minoritet gjorde hederlig motstand. Det er vel slik nå også.

   Men denne gangen har vi en verre fiende, og svakere folk.

   Svar
   • Freeeeedoooom
    19 august 2021 11:47

    Nordmenn er blitt et tafatt folk uten stolthet… dessverre. Det er ingen nasjonalfølelse og null samhold, de fleste er hjernevasket til å tro at staten vil de vel og passer på det… det er en slavementalitet. En person uten prinsipper er ikke noe annet enn en slave.

  • Freeeeedoooom
   19 august 2021 11:58

   Det skjer allerede at de forsøker å skylde på de «skitne» uvaksinerte. I Canada og England har de begynt å bygge kjempestore fangeleire/interneringsleire, og det kreves ikke mye fantasi for å gjette seg til hvem som skal «innkvarteres» der. I Norge har det allerede begynt, her med de skite uvaksinerte gjennomgå ydmykende tester på flyplassen med påfølgende «hotell»opphold (for egen regning).

   Svar
   • Hvordan er situasjonen for uvaksinerte som ikke vil testes eller vaksineres, blir man nektet å fly eller hva?

   • Freeeeedoooom
    19 august 2021 13:30

    Fra Avinor sine sider:

    «Må jeg teste meg på flyplassen ved ankomst?
    Fullvaksinerte eller de som har gjennomgått koronasykdom i løpet av de siste seks månedene, og som kan dokumentere dette gjennom et verifiserbart koronasertifikat som er koblet til EUs løsning, slipper å ta koronatest ved ankomst. Alle andre må testes på den flyplassen de ankommer fra utlandet. Helsemyndighetene har etablert testsentre på Oslo lufthavn, Bergen lufthavn, Trondheim lufthavn, Stavanger lufthavn, Bodø lufthavn og Ålesund lufthavn for passasjerer som ankommer Norge fra utlandet. Følg skilting ved ankomst for Covid-19 test.

    Kan jeg reise videre i Norge etter ankomst fra utlandet?
    Hvis du må på karantenehotell skal du som hovedregel være på et hotell ved den flyplassen du ankommer fra utlandet. Du vil bli veiledet av grensepolitiet ved ankomst. Hvis du er unntatt fra karantene eller skal i hjemmekarantene kan du reise videre til dit du skal.»

    https://avinor.no/informasjon-i-forbindelse-med-koronaviruset/

    Det er apartheid i praksis. De som ikke vil ta sprøytene blir tvunget til å måtte gjennomgå en ydmykende behandling på flyplassen. Først lang kø til teststasjon, så få en pinne stukket opp i hjernebarken.

    Eller man kan drite i hele greia og bare dra hjem. Prøver de å gi deg bot så nekt å vedta denne, la de bare anmelde deg. Folk må begynne å stå opp for seg selv og ikke danse etter disse psykopatene sin pipe.

  • Det er også jeg redd for kommer til å skje. Og alle blodpropper, og andre vaksinerelaterte skader kommer bare til å tilskrives alt annet enn vaksinene med det giftige innholdet/ikke naturlige. Spikproteiner, Grafen Oxid, apevirus, og så mye annet kunstig og rett så farlig for kroppen. Vi kan nok IKKE peke ut en eneste vaksine som er trygg, nb. akkurat det, da nye forsøk er på gang.

   EN eneste person som døde (USA) har blitt obdusert offentlig. Alle organer i kroppen var infisert med Spikproteiner (milliarder av dem). Hvorfor tar ikke artikler opp dette, hvorfor så forsiktig. På vegne av hvem – industrien, slik at de unge fortsatt tror at alt er såre vel, inntar krakken, uten informasjon og lar giften få virke i dem.

   Jeg er sliten, mine nærmeste har vaksinert seg – en har ikke tatt boosteren da «smitten» har stilnet noe av (begrunnelsen). Tanken jeg gjør meg, er at deres utviste lydighet vil tjene dem på kort sikt, de trenger ikke kjenne på angst overfor myndighetene den tid de lever. Slik skulle jeg ønske for dem at de døde raskt – autoimmune sykdommer kan bli et for dem mareritt. Det skrekkelige er imidlertid, hvordan vil vi takle etterdønningene, sorgutfordringen – om den framkommer som «massedød» over tid. Antydninger er at da vil våre politikere bli kjeppjagd. Jeg vet at sorg står foran oss, jeg kjenner den intenst allerede. Kunnskap koster iblant dessverre.

   Barna skal nå ofres; Kan det være et altruistisk trekk på vegne av dem (foreldreløshet kommer jo til). Jeg tenkte litt sarkastisk her. , skal de mange blir jo foreldreløse!

   Vi, du er ikke alene. Kanskje på tide, og iallfall når sorg trår til for alt for mange – kanskje da samles i små sorggrupper. Men hvor mange, ikke vaksinerte blir der tilbake… Og reellt hvilke «krefter» vil

   Så unødvendig en sorg. Ivermerktin og Hydroxyklorokin (docHeiko.eu opererer med den norske betegnelsen på sistnevnte). Han har politianmeldt legemiddeldirektør for udåden å holde disse nevnte medisinene under sensur, som de fleste andre lands myndigheter har gjort på vegne av blodline-familienes vaksineinduastri. Disse billige unike medisinene, suverene tatt tidlig (helst 1ste 3 dager, jo tidligere jo bedre), om man tror man ikke vil klare seg gjennom et coronavirus-angrep eller influensa sådant. Spesielt gjelder det for gamle (vi vet) med underliggende sykdommer, samt som myndighetene uttaler – handikappede som de tar gå under samme kategori. DAM IT; DISSE, spesielt skulle hatt nevnte medisiner/…..

   Jeg langskjemmes over legestanden. Vi er jo faktisk utsatt for fxxkxmxxx. GOT IT? Hva skjedde med minst de to siste generasjonene. Soleklar ytring som fullstendig og ødeleggende hjernevask er nok facit´n. God konklusjon fra så mange. Enig, og tillegger: Heller får knapt noen av dem muligheten til å ta tilbake alt hodeinnholdet, som kunne forsvart dem for, og mot hva som blir dem til del.

   Jeg kondolerer oss alle.

   Svar
   • I en av de norske propagandaavisene med agenda å spre angst i alle former og fasonger,var ett av oppslagene,FOLK MÅ FORVENTE SEG EN VELDIG HARD INFLUENSA TIL VINTEREN ?.Hvordan vet de det ?.Og nå plutselig begynner de å snakke om influensa ???,En influensa som må ha vært på ferie,som har vært ikkeeksisterende mens Coronaen har herjet i nyhetene.
    Mrna vaksine setter immunapparatet u,t av spill,det er hovedhensikten,løgnen er at vaksinen skal bygge opp ett nytt immunapparat.
    Så hvordan går det da med de vaksinerte når influensaen kommer ?.
    Men barna,de foreldreløse barna,de vil bli tatt godt hånd om i det nye hjernevaskregimet som skal bygges opp og vi blir fort glemt.

   • Dessverre – er jeg ikke trygg på det siste der. Paul Schwabb, sjefsideologen i World Economic Forum (sammen med sine medsammensvorne) kan da ikke gjennomføre forbedringene av/ja AV mennesket – den omtalte forvandlingen til TRANSHUMANISME – uten omfattende eksperimenter.

    Kan én håpe på at slike sjefsideologer og liknende vil bli ofret til «vulkan»-guden – og det i tide! . Fordi; SPRØYTE-ettervirkninger synes å kunne bli rent katastrofale. Antydet er: Død, autoimmune sykdommer o.a. skader – mange rapporter eksister allerede på dette nevnte.. Føre/var prinsippet skulle gjelde her – jo før jo heller (gjelder begge antydninger). Ref. Mesopotamia og tidligere kulturer/samfunn med sine 100dreder av guder for alt og … nær sagt ingenting ;)

    Info som holder vann: Australia har skysset 24.000 barn (tjuefiretusen) inn på en diskutabel arena hvor mangt et satanisk program har blitt skuet på scenen tidligere, inkl. svart metallic innspill (uskyldig nok), men sammenlagt synes det være et sted hvor mørke krefter har funnet sin plass. Nå er barna samlet her for å bli vaksinert. Foreldre er utestengt. Til og bli sjokkert av …. så er da også Australia utpekt som et fortgangs-kontinent hva NWO/Agenda 30 m.m. gjelder. Myndighetsperson uttaler at barna blir godt ivaretatt – avbildet er et snitt av unge politifolk, med alvorlig uttrykk – kilde: all over f.t. – bitchute.com bl.a..

    Konstatert er; verden er overlatt til galskapens Gud – Den heter visst Lucifer. For de fleste av oss; snart 5 millioner (?) bidrar ved å tillate at vaksiner med livsfarlig innhold blir sprøytet rett inn i vårt blod (ikke inn i muskel for å bli der som tidligere vaksiner – mange av dem også i kategorien farlige). På toppen av det hele vil innholdet få forsterket virkning via oppfølger- injeksering (boosters).

    Jeg søker dere i derimot å troppe ned. Takk om dere tar dette bli.

   • Jeg kjenner meg ytterst igjen i det du skriver her Ragnild. Takk.

  • Det er en del av dreieboka, så ja..

   Svar
 • John Enebak
  19 august 2021 8:28

  Denne artikkelen kunne like godt ha vært skrevet av Klaus Martin Schwab med de injiserte som målgruppe:
  Gratulerer med det nye merket ditt. Slik ser New World Order ut. Velkommen på laget og takk for at du underkaster deg frivillig.
  Hæren til WEF blir større for hver sprøyte som settes.

  Svar
 • Hæren blir større for hver sprøyte, ja, men hvor stor er denne hæren om noen år? Jeg tenker da på de ukjente bivirkningene, som kan være Meget alvorlige – hvis det blir slik de fagfolk som har meninger om dette frykter.

  Svar
  • Etter det «nye» syndefallet vil det som fugl fønix atter engang stige opp atter en konge som skal styre over sine fllokker,lam,kveg,trossamfunn,,mm.I det nye riket vil det ikke være plass for fritenkere,altså de som liker å tenke selv.Før,nå og i fremtiden vil det ikke være plass for utbrytere,de som ikke vil tilhøre en flokk.De er en fare for rikets sikkerhet,ikke sant PST ?.

   Svar
 • Tysk nordmann
  19 august 2021 10:40

  Dette er bare tøys. Her tar man ting rett ut av luften. Det stemmer at man diskuterer (kun) om NOEN av testene skal bli selvbetalt. Ikke under alle omstendigheter. Det stemmer også at man kan «se for seg at noen foranstaltninger er for kun vaksinerte eller tidligere syke». Ingen steder er det nevnt noe om matbutikker, heller ikke andre såkalte «Einzelhändler», dvs de som selger varer til folket.

  Jeg har dessverre bare kilder på tysk, men se på denne f.eks: https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/126156/Vorschlag-zu-Verschaerfungen-fuer-Ungeimpfte-loest-neue-Debatte-aus

  Her kan dere se at det er betydelig motstand mot et forslag som er satt frem av en (!) politiker.

  Nå må dere være litt redelig. Ikke finn opp ting på egenhånd. Hilsen nordmann som bor i Frankfurt.

  Svar
  • Forbundsregjeringen vil neppe vedta noe slikt før immunforsvaret til folk går i dvale til vinteren og sykehusene igjen begynner å fylles opp av alvorlig syke (det hjelper ikke om du er vaksinert hvis immuncellene dine ikke er i stand til å mobilisere og produsere antistoff).
   Foreløpig har regjeringen overlatt til bedriftene å segregere uvaksinerte (sitat i artikkelen fra den føderale justisministeren Christine Lambrecht):
   «Imidlertid kan private arrangører, bedriftseiere og restauratører ha kontraktsfrihet og kan ta sine egne beslutninger. – Alle som ønsker å tilby sine gjester spesiell beskyttelse, kan derfor også komme med tilbud som bare er rettet mot de som er vaksinert, sier hun til avisene i Funke mediegruppe.»

   Svar
  • Takk for irettesettelsen, «Tysk Nordmann». Det er viktig ikke å overfortolke, men enda viktigere er å reagere før det er for sent. Når det har skjedd så setter man folket til å kontrollere folket mens bakmennene går frie for konfrontasjoner og man kan børste støvet av det gamle tyske ordspillet: «wir sind so lange geknechtet worden dass wir Knechte geworden sind».

   Svar
 • Lat. Virus betyr gift. Det finnes 7 toksikologiske årsaksforhold som fører til sykdom. En av dem kalles
  emosjonell/psykologisk faktor . Frykt produserer stresshormoner som stenger ned immunforsvaret.
  Hjertetransplanterte gis stresshormoner av samme grunn , for å hindre avstøtning.

  Svar
 • «The protection of the masses has in all times been the pretense of tyranny – the plea of monarchy, of aristocracy, of special privilege of every kind. The slave owners justified slavery as protecting the slaves.»
  —Henry George (1839-1897)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sovjetunionen forlot Afghanistan i 1989. Regjeringen overlevde i tre år etterpå.

USA forlot landet i 2021. Regjeringen overlevde i 3 dager.

Forrige innlegg

Vi eksporterer EL-kraft for fullt til tross for for lav fyllingsgrad i magasinene.

Styrer EU norsk kraftpolitikk?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.