POSTED IN Norsk politikk

Tyskland kom i 1940 for å beskytte Norge. USA er her allerede, med norsk velsignelse.

Oppdraget er det samme: Krigen mot Russland.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Gamle og nye illusjoner

Av Jan Hårstad

Norway: USAs hangarskip.

15 juni ble jeg sittende å se på samtalen mellom Norgesdemokratenes Ugland Jacobsen og Hans Rustad på Document. Her ble det sagt så mye riktig om alt det vanviitige vi er plaget med, ja, en var også innom Ukraina i noen få Setninger. Og Rustad benyttet anledningen selvfølgelig til å si at det «norske forsvaret» kan bare brukes til å forsvare Frogner. 

Etter å ha fordøyd all denne kanonaden av kritikk mot politisk korrekthet og globalismen sitter jeg igjen med den følelsen at ingen av gutta hadde det minste interesse i å snakke om det som står på dagsorden: Natos Tredje verdenskrig med atomvåpen.

Jacobsen strakk seg så langt som å si at det er noen som befinner seg «ovenfor de nasjonale myndigheter» men kom ikke med noen tanke om hvem disse «ovenfor» var.

Perspektivet er moderne norsk parlamentarisk virksomhet. Jacobsen håper å få inn noen personer fra Norgesdemokratene fra Oslo og herved skal da en kritisk omforming av Norge begynne – med skarp debatt på Løvebakken.

Gutta lider av samme tankefeil som Vidkun Quisling. Hans Fredrik Dahl:

«Etter Quislings tankegang var det også i Norges interesser at Tyskland beskyttet landet. Det tyske nærværet kunne rent ut skåne Norge for ytterligere krig. Spørsmålet om felles væpnede styrker kom uventet opp ved årsskiftet 1940-41.» (s 325)

Vidkun Abraham Lauritz Jonssøn Quisling, født 18. juli 1887 i Fyresdal i Telemark, død 24. oktober 1945 i Oslo) var en norsk offiserdiplomat og politiker. Han ledet under den tyske okkupasjonen av Norge en tyskstøttet regjering og ble etter frigjøringen i 1945 henrettet for landssvik.

Takket være den massive demoniseringen av Russland som våre media står for, opplevde vi det at når hangarskipet Gerald Ford seilte inn Oslofjorden sto folket med norske flagg og hilste fredsskipet velkomment. Helt siden 1949 er det jo det det norske folk skal mene: At amerikansk militarisme er synonymt med sikkerhet og fred. At USA har drept 4-5 Millioner i War on Terror siden 2001 interesserer ingen i det ofisielle Norge. Bare i Irak en halv million og det fortsatte med norsk bombing av Libya.

Det offisielle Norge har flyttet Quislings tanke fra Tyskland til USA som beskytter av landet. Når USA sa at de ville ha fire selvdrevne militærbaser i Norway var det knapt noen debatt om dette. Det ble heller applaudert inn – også ved passivitet fra SV-Rødt som seinere ble åpne USA/Nato krigere.

På toppmøtet i Vilnius 11.-12. juli er det meningen av Zelenskys Ukraina skal bli en formell medlem av Nato – ikke lenger de facto som de har vært siden 2014. Nå er det da kloke folk som mener at Ukraina har fått så mye juling fram til da at fredsforhandlinger starter.

Det er ikke det som står i noen langtidsplan verken for USA, Tyskland, Polen, Frankrike eller Norge. Tvert imot skal ekstreme summer, minst 2% av BNP i alle land, settes av til krigsforberedelser.

Hver uke melder Forsvarets Forum om nye krigspenger til Ukraina. 27 000 artillerigranater er det siste uten at det opplyses om hvor mange tusen kroner en slik granat i stål, nikklel og eksplosiver koster.

Mangfoldige tusener tror jeg.

Så kan man lese seg til at Kongsberggruppen har samarbeidsavtaler med tyske Rheinmetall, Krupp, Thyssen  og amerikanske Lockheed Martin og Raytheon. Og tilsvarende avtaler finnes for Nammo hvor også Boeing er kommet med. Dette er jo delvis statseide selskaper og allikevel er det ingen debatt om hvorvidt disse våpenalliansene korresponderer til «fredssupermakten» Norge. Alle disse nevnte selskapene har vært på krigsstien i 100 år  – også mot Russland før for de tyskes del. 

Det kan fortone seg som om det offisielle Norge er kjempestolt av at norsk våpenindustri lager våpen i verdensklasse og får samme status som Jacob Ingebrigtsen. Å så flinke de er i krigsindustrien.

Direktørene på Raufoss og Kongsberg er da også styrtrike og har ingen hemninger med å grafse til seg. Men slik er det med aksjeeierne og direktørene i svensk eller tysk eller amerikansk våpenindustri også. Storborgerskapet over den ganske verden tjener seg søkkrike på krig.

Skulle USA teoretisk stoppe våpensalget ville landet økonomisk bryte sammen. Det er den sentrale varen i eksport, ikke biler og vaskemaskiner som i gamle dager.

Det nazistiske angrepet på Russland (Operasjon Barbarossa) kostet landet 24-27 millioner menneskeliv. Halvparten var sivile.

Av den grunn må vi betrakte den mislykkede ukrainske våroffensiven som en midlertidig pause i prosessen som skal vare til Barbarossa Nr 2. (Barbarossa 1 var det nazistiske angrepet på Sovjetunionen i 1941, red.) Det er ikke før rundt 2025 at Norge får rundt 60 Leopard tanks som naturligvis er øremerket for å rase innover kola halvøya mot russiske militærbaser. Natos oppbygging av Norge som et landlig amerikansk hangarskip vil bli intensivert, et angrepsvåpen.

Når Hans Rustad begynner å jamre seg over at det «norske forsvaret» knapt kan forsvare Frogner er dette  helt lik Norge i 1939. Hele den norske hæren ble flyttet opp til Finnmark for her skulle Røde Armeen komme. Er det noe rart at Wehrmacht kunne spasere opp Karl Johan med politiets hestefolk som voktere?

Selv i det kritiske miljøet i Norge vegrer man seg for å ta i det åpenbare. Den NatoNorske hæren inngår i Operasjon Barbarossa nr 2. Total Natokrig med flere millioner soldater og med  angrep samtidig fra Georgia til Finnmark.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 960 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Olav Sæther
  17 juni 2023 11:37

  Det er nesten ufattelig at vestlige ledere vil ha et Barbarossa 2, de er galninger og sånne skal man helst snakke rolig til har jeg hørt, i alle fall før tvangstrøya er på.
  Så har vi Kina, NK, Iran og noen andre land da, hva vil de gjøre ?

  Svar
 • Jan Hårstad
  17 juni 2023 12:10

  Når det er panikk i dollarøkonomien,panikk for manglende strategiske råvarer som både USA og Tyskland nå har,kommer de gale ideene automatisk. Desperasjonens galskap, momento del verdad i tyrefekting.
  Siste meldinger fra Forsvarets Forum: direktørene på Nammo og Kongsberg (Eirik Lie) var tilstede
  på siste natos ministermøte i Brüssel. Det forteller hvor viktig «norsk» våpenindustri har blitt.
  I indre Troms skal det settes opp brakker/hytter som kan motta «allierte styrker». Pris: 195 millioner kroner.
  Det man trenger studere er Forsvarets Forum samt skaffe seg Lars Bergersruds to tykke bøker om
  den norske militærfascismens historie. Det som nå skjer er repriser av tidligere norsk historie:
  «først som tragedie,deretter som farse.»

  Svar
 • Kjell Aasen
  17 juni 2023 13:13

  I den grad Norge har en kolonne – er det nærmest kun en femte kolonne.
  Militært og politisk.
  Forhåpentligvis tar USA/NATO/EU/UK/Norge en JFK versjon av Cuba-krisen – hvis
  Russland setter A-all in Alert snarest mulig. Annet språk er jeg redd de ikke skjønner.
  Ukraina er fortapt allerede.
  USA må få trusselen på egen jord.
  Det utenkelig må tenkes.

  Svar
 • I straffesaken mot Quisling kom det frem at han ønsket en fredsslutning med Tyskland, men at Tyskland skulle få ha militærbaser i Norge.

  Svar
 • Hvis Russland nå vinner krigen mot Ukraina vil de få en aggressiv og hatefull ukrainsk nasjonalisme mot seg. Men det er ikke noe problem for Russland det taklet de og slo ned all motstand mens okkupasjonen varte av 15 europeiske land varte i 46 år fordi østeuropeerne fikk ikke våpen fra Nato. Da Frankrike var en stormakt i år 1805 ble Napoleon møtt av en koalisjon av England, Østerrike og Russland; i 1806 og 1807 av en koalisjon av England, Preussen og Russland; i 1808 og 1809 av en koalisjon av England, Spania, Russland og Østerrike; og i 1812 av en koalisjon av England og Russland, som året etter ble utvidet til også å omfatte Preussen og Østerrike. Man kan merke seg at det alltid var Russland som spilte en rolle. 100 år tidligere utslettet Russland Sverige som stormakt i Europa. Europa har nå ingen stormakt og er nå så svakt at det er tilhengerne til USA eller Russland med andre ord 5.kolonnen og forræderne som bestemmer hvem som dominerer. Det står i gamle eksemplarer av bibelen før år 1500 : «Det er en velsignet handling å drepe forrædere». Lykke til. At Europa blir russisk eller muslimsk er det større sjanser for enn noe annet. Best å lære seg et nytt alfabet. Bedre muslim og rød enn død.

  Svar
 • ««Etter Quislings tankegang var det også i Norges interesser at Tyskland beskyttet landet. Det tyske nærværet kunne rent ut skåne Norge for ytterligere krig. »

  Ja, og det gjorde det vel antagelig også.
  England/vestmaktene kom jo et par dager for sent til sin okkupasjon.
  Og denne okkupasjonen fra Tyskland skyldes antagelig at Tyskland hadde fått tak i planene om den engelske invasjonen. En okkupasjon, og en militæroppbygging i Norge som antagelig ville bli brukt til å angripe Tyskland. Tyskland hadde ellers interesse for at Norge skulle være nøytralt, akkurat som Sverige.
  Hvis engelsk okkupasjon hadde Norge selvfølgelig blitt bombet en del mer enn det England gjorde i Bergen, Vestfold og vestlandet. Og med flere voldekter enn engelske styrker utførte i kampen om Narvik.

  Nå har jo ikke USA styrker i Norge for å beskytte. Og har intet ønske om at Norge skal være nøytralt.
  De amerikanske militæranleggene, ‘ omforente områdene’ 😉 må vi regne med er til for å brukes til et angrep på Russland.

  Svar
 • Midt under Norges krig mot Russland er kongen i Danmark for å selge co2 -fangst. Danske skattebetalere skal også plyndres. Og klima skal tvinges til å bli kaldere med vår industrisatsing. Den rådende intelligens skuffer med sitt lavmål.

  I Storbritannia kan du slå av all elektrisitet med å bombe 42 sentrale kraftsentraler. Kanskje må ein bombe like mange i Norge, og då står alle elbilar og datamaskiner. Produksjon av våpen blir vanskelig.

  Russland veit dei må angripe med atomvåpen først for ikkje å bli slått og invadert. Men det er ikkje folket eller militært som styrer, det er toppelitene som har makta og dei samarbeider. Moskva, Kiev, London, Washington og Tel Aviv er styrt av same sekt, kazharjødane.

  Planen er å avfolke og rydde grunnen for det nye Kasharia, det 2. Jerusalem. Og dollaren må også finne si nye digitale form slik at statsgjeld kan bli sletta og verdens folk kan bli enda meir effektivt slavebunde.
  Å pumpe livets gass co2 som aukar plantegrøden ned i mørkret under havets bunn er jo ikkje anna enn logisk i vår verden.

  Svar
 • Jan Hårstad
  18 juni 2023 20:52

  Breaking news. Kritiske webber i USA iaktar nå at byene fylles opp av militære kjøretøyer og soldater.
  Det gjelder rapporter fra Philadelphia,Hollywood,San Diego,SørCarolina og Idaho.
  Observatører skriver: enten er dette en øvelse i MARTIAL LAW eller det er MARTIAL LAW.
  I løpet av de nærmeste dagene vil vi få svar.
  Se
  halturnerradioshow.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Det norske forsvaret skal nå ut i en ny krig:

Slagmarken: Tankene og følelsene våre.

Previous Post

Gaza:

Amnesty ber ICC om å etterforske Israel for krigsforbrytelser

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.