POSTED IN EU, Tyskland

Tyskland:

«Antifa» skamslår folk, men AfD er ekstremistene i mediene.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tyskland leder an.

Av Jan Hårstad

Problemet er som følger: absolutt all elite i Norge vil at landet skal få et formelt medlemskap i EU.

Så fort som mulig. 

Derfor har den lenge sittende Høyreregjeringen jobbet på spreng for å EU-isere Norge slik at overgangen til det formelle medlemskapet ikke merkes. Jeg ser ingen grunn til å ramse opp alle punktene for EU-iseringen av Norge da dette ligger åpent i dagen, fra energi, jernbane, innvandring og tog.

Til tross for to glassklare Nei til EU arbeider hele den norske eliten på spreng for å manøvrere Norge inn i Unionen

Når dette går så greit for eliten nytter det ikke bare å frese i retning Høyre-regjeringen. Det som har skjedd er også dette, at store deler av Nei til EU-bevegelsen endret karakter og startet etterplapring av EUs klimapolitikk med vindmøller og havvind, med dyrkelsen av det multikulturelle samfunnet og identitetspolitikk. Enn så lenge har ingen beskrevet dette bedre enn Terje Tvedt i det Internasjonal Gjennombruddet fra 2017. 

Avisa Klassekampen ble statsavis og utbrer EU-ideologi på mange områder. Hvis noen nå skulle tvile på det jeg her skriver forteller det bare at de ikke har studert hva som står i Manifest Tankesmie. For klimaets skyld gjelder det å redde og fornye kapitalismen. Økonomer fra det globalistiske jetsettet anbefales.

Etter at England forlot EU er det da bare en supermakt igjen i EU og det er Tyskland. Selv antatt partner Frankrike er lillebror i tospannet som styrer Europa.

Dette er militærutgiftene for 2018. Tysklands vil øke sterkt i årene som kommer hvis de skal nå 3%-målet.

Det som da skjer i norsk media og politikk er at Tyskland er en slags psy-ops (psykologisk operasjon) hvor det gjelder å framstille Tyskland som et mønsterland av DEMOKRATI (Bernt Hagtvet) og moderne velstand, faktisk et slags fiksjonsbilde som har null rot i virkeligheten. En kan heller si det slik: virkeligheten er helt motsatt det norske lanserte mediabildet.

Langtidsplanleggingen for tysk militarisme går ut på å komme opp i 3% av BNP til Budeswehr, dvs 100 milliarder Euro i løpet av nær framtid. 3000 tyske soldater står allerede utenfor landets grenser, men planen er at Tyskland skal drive Weltpolitik helt til Det Indiske Hav og Nordsjøen.

Så skjer følgende på Reutlingen Marktplatz lørdag 20. februar på formiddagen. Tre medlemmer av Alternative für Deutschland holder valgstand. Her kommer da rundt 20 medlemmer av Antifa og går løs på de tre. Stephan Schwarz havner på sykehus og er der ennå.

Antifa har en rekke voldelige aksjoner bak seg.

Dette er helt normalt i Tyskland. Sånn har det vært i mange år. Det er rett og slett farlig å være i opposisjonspartiet AfD. Listen over vold vil fylle flere artikler.

Hva dette Antifa er, er gåtefulle saker. En Christian Jung har nylig utgitt boka STAATSINTIFA hvor han mener at staten, dvs. etterretningstjenestene, holder sin beskyttende hånd over Antifa og hvorfor? På gatenivå utfører de akkurat den samme politikken som Etterretningstjenestene som har fått i oppdrag å overvåke/spionere på AfD.

Og på TV fortelles det hele tida at AfD er nazister skjønt det ikke foreligger noen historie om at AfD har sendt folk til sykehus.

Nå kan vi etter hvert kanskje få en debatt om AfD-partiet, men her bare noen innledende bemerkninger til dette: AfD sendte en delegasjon til Moskva for å bygge allianse Russland-Tyskland. Da havner også AfD i CIAs søkelys for dette er det verste USA vet med Tyskland nå.

AfD er karakterisert som et høyrepopulistisk parti.

Sjefen for Østavdelingen av tysk økonomi, Michael Harms, sier nå at Nord Stream2 gassledning må ferdigstilles for det er et viktig EUROPEISK PROSJEKT. «Det er en bro som binder og opprettholder forbindelsene og en slik gjensidig avhengighet er bra.» Hele det industrielle Tyskland står bak dette synspunktet for de har tapt ufattelige summer på amerikansk påførte sanksjonene mot Russland fra 2014 av.

Biden-administrasjonen som gjerne vil reetablere de transatlantiske forbindelsene som lå nede under Trump, ser ikke ut til å ville gi seg verken i Nord Stream eller oppgivelse av den enorme militære infrastruktur som USA har bygget i Tyskland. 

Ramstein, Spangdahlem, Büchel, Eurocommand i Stuttgart, etc.

USA fortsetter å legge lokk på en tysk trykkoker og det eneste vi kan si med sikkerhet; en dag vil det skje drastiske eksplosjoner for tysk økonomi utvikler seg ikke etter amerikanske retningslinjer: Iran-Tyrkia-Kina og Russland har vært partnere for vellykket handelssamkvem i Tyskland.

Problemene er så enorme inni Tyskland at de er ledende i Europa i finansiering av komiteer som skal stoppe tradisjonell ytringsfrihet. Og Norwegen følger etter hundre prosent. Staten bestemmer hva som er Hass, Hetze og fake News og Europol har begynt med razziaer i november av 90 personer som ikke tenkte stats-korrekt.

Hvam skal avgjøre hva som er korrekt tenkning?

Og her har jeg ikke skrevet en linje om  at 2 millioner tyskere fryser i egne leiligheter, klankriminelle fra Tsjetsjenia og Midtøsten fører kriger om hvem som skal kontrollere Ruhr-gebiet, byene Essen, Duisburg og Dortmund er langt på vei oppgitt av den tyske statens politi.

Vårt naboland Tyskland er for den vanlige nordmann et fullstendig ukjent og fremmed område. Og dette til tross for at det er her Europas skjebne langt på vei vil bli avgjort.

Forsidebilde: Jamie Hunt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • I politisk korrekt virkelighet er høyresiden de som vil invadere andre land på vegne av globalistisk NWO, venstresiden de som vil ha oss invaderte av globalistisk NWO mens ekstremistene er de som hverken vil invadere andre eller bli invaderte. Mediene samarbeider tett med globalistenes hemmelige tjenester så som tidligere redaktør i Frankfurter Allgemeine Udo Ulfkotte avslørte i «Gekaufte Journalisten». Regjeringene er nyfascistiske fordi de holder seg til Mussolinis ord om at «fascisme burde egentlig bli kalt korporatisme (alt. konsern-isme) fordi det dreier seg om sammenslåingen av stat og konsern». I USA raider nå SWAT team i troppsstørrelse (20+) de mest fremstående og fredelige avvikerne fra den fascistiske linjen for å skremme vettet ut av opposisjonen. https://www.lifesitenews.com/news/frontline-doctor-fbi-broke-down-my-door-in-swat-team-raid-of-20-men-guns-blazing

    At AntiFa er vår tids Sturm Abteilung er åpenbart, men lik Röhms SA så vet aktivistene det ikke selv, bortsett fra infiltratørene som lønnes av de hemmelige tjenestene. Hvor lenge til at GeStaPo sine voldsmetoder får vinne fram i Tyskland der befolkningen protesterer mer aktivt fordi man har en kollektiv bevissthet om hva forrige omgang fascisme førte til? Norges befolkning er så tam at her blir det neppe påkrevet. Vi følger tilpasningsdyktig viljeløse med på et hvert høylass .

    Svar
  • Bra innlegg og god kommentar. Globalistene og storkapitalen har omgitt seg med et nytt moralens presteskap. Politikkere og akademikere vet at der er pengene og de høge lønningene og melder seg til tjeneste. Men det nye presteskapet forkynner nye løgner, myter og propaganderer for innvandringen og Islam imperialismen. Slik at Islam imperialismen seirer på alle fronter.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Koronatiltakene:

De minner om psykologiske overgrep.

Forrige innlegg

Bild:

Tyskland har vedtatt å innføre vaksinepass.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.