POSTED IN Helse

Tyskland 44%. Damark 30%. Norge 30 %. Fortsatt stor overdødelighet.

Hvorfor er ikke dette en kjempesak for mediene?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Danmark: 30 procents overdødelighed

“Hvordan er dette muligt?”

Innlegget er hentet fra Snaphanen.

Norge ligeså. Tyskland 44 % (!) “Hvorfor er det ikke tophistorie på alle nyheder?” spørger dr. Campbell. Man må jo gætte en gang, nu det er et ikke-emne for dansk journalistik og politik. En detaljeret artikel fra 31 januar forsøger at finde svaret, nu vi helt åbenbart hverken har medier eller politikere til det. Vi lever i et klima af offentlig løgn, der forgifter de, der ikke bliver syge – og slår de andre ihjel.: Experts blame mRNA shots for rise in excess non-COVID deaths across England and Wales.  –   Statistik fra Our World In Data.

Eva Vlaardingerbroek taler her om den gigantiske tyske overdødelighed, og er med rette forarget over, at det i så ringe grad er et offentligt samtaleemne. “Bag hvert tal er der et menneske og en familie, og det drejer sig nu om hundredetusindvis af døde europæere, vi savner en forklaring på.”

I Sverige ser vi, at folk ikke vil have 3,4 og 5 sprøjte. De har måttet smide vacciner for 1.5 mia kroner ud. Det er trøstende tegn. Spørgsmålet er, hvor store skader 2 doser har forårsaget på længere sigt. Ingen aner det. Vi skal vente omkring fem år på svaret. Måske ti eller tyve.

Covidvaccin för 1,5 miljarder kronor har slängts bort i Sverige

Forsidebilde: Accuray1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 933 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • I FHIs ukesrapport, publisert 9.2 2023, slås det fast «at dødeligheten i befolkningen nå er innenfor beregnet intervall sammenlignet med årene 2010 – 2019». Kan man stole på dette? Personlig har jeg null tillit til dem. Det tragiske og skremmende er at overdødeligheten kan være meget stor uten at folk flest tar ad notam; hadde vaksinene vært farlige og overdødligheten unormalt høy, ville vi selvsagt hørt om dette fra myndigheter og media…..I sin ukesrapport er ikke FHI snauere en at de atpåtil gjør oppmerksom på at «vaksinasjon er ikke for sent». Disse psykopatene fornekter seg ikke! Når skal Uvitsland, Snakkstad, Spinnvill Kverkhol etc. måtte svare for alle løgnene de har servert?

  Svar
  • Tja, Eli:
   «I FHIs ukesrapport, publisert 9.2 2023, slås det fast «at dødeligheten i befolkningen nå er innenfor beregnet intervall sammenlignet med årene 2010 – 2019». Kan man stole på dette? »

   Ble slik statistikk brukt i forhold til tidligere influensasyke/døde før man truet denne injeksjonen på befolkningen i 2020?

   Nei:
   «Vi lever i et klima af offentlig løgn, der forgifter de, der ikke bliver syge – og slår de andre ihjel.»

   Svar
 • […] Tyskland 44%. Damark 30%. Norge 30 %. Fortsatt stor overdødelighet. Hvorfor er ikke dette en kjempe… […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Saksøker regjeringen i Japan for svindelen med Covid-vaksinene.

Sjansene for covid er fire ganger større hvis du er vaksinert.

Previous Post

Oberst MacGregor:

Vi har lagt opp til krigen. Nå kommer den russiske dampveivalsen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.