POSTED IN Diverse, Norge

Tysk spesialist:

Dødelighetsraten er ikke økt. Har vi en epidemi?

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette intervjuet med en tysk lege og ekspert er egentlig skremmende. Ikke bare sier han at det egentlig ikke finnes noen korona-epidemi, men at behandlingen av pasientene, en behandling som bryter ned immunforsvaret, kan være medvirkende årsak til at mange dør, særlig i land med mange multiresistente bakterier.

__________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
__________________________________________________________________________

Dessverre er intervjuet på tysk med engelsk undertekst, men vi har ikke kapasitet til å oversette det til norsk.

Jeg skal likevel prøve å oppsummer hovedpoengene hans her slik jeg oppfatter dem:

 1. Testene er nå så følsomme at en får koronautslag selv om en ikke har sykdommen. Han antyder at mer enn 50% kan gi falske utslag.
 2. Hvis ikke dødeligheten som helhet i befolkningen går opp har vi ingen dødelig epidemi. Dette anser jeg som hans viktigste poeng.
 3. På bakgrunn av en enkelt pasient-kasus fremlagt i det britiske prestisjetunge legetidsskriftet «The Lancet» stiller han spørsmål om ikke en del pasienter i Italia dør av behandlingen for Korona, som svekker immunforsvaret deres og ikke av Koronaen selv.

Jeg kan ikke påstå at dette er korrekt men det er et bidrag til å forstå den kompleksiteten vi står overfor.

Knut Lindtner

Forsidebilde: Skjermdump fra intervjuet.

Interview with Dr. med. Claus Köhnlein from thersites on Vimeo.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Man skal huske på at Tyskland er det landet i Europa som har størst kapasitet når det gjelder kriseberedskap og evne til å behandle en epidemi. Mens helsevesenet i andre land overbelastes og kneler, så er det mer som business-as-usual i Tyskland. Andre land kan derfor oppleve en helsevesen-krise, noe Tyskland kan unngå. Tyskland er vel en slags vinner i globaliseringen og det kan være enklere for Tyskland å finansiere en større kapasitet i helsevesenet enn feks Italia.

  Svar
 • sunhunter61
  6 april 2020 15:06

  Veldig bra derimot.no!
  En lege med sunn fornuft, fattet, rett på sak. Har sendt den til venner allerede.
  Og denne legen vil ALDRI slippe til i det store mediabildet.

  Svar
 • Wasan Totland
  6 april 2020 17:50

  Jeg vil anbefale dette intervjuet med Lars Bern. Han er inne på samme spor og forklarer mer detaljert omkring medisineringen av eldre som en plausibel årsak.
  https://www.youtube.com/watch?v=mrbbZ3tk3SA

  Svar
  • Bern har en interessant hypotese; om at det er ( overforbruk av )kolestroldempende og blodtrykksenkende medisiner som forårsaker dødsfallene/infeksjonene på ( stort sett) eldre.
   Dette i tillegg til et overdrevent antibiotikabruk og redusert mulighet til å slå ned infeksjonene (?) fører til at folk dør, unødig.
   Vil vi (derfor ) se at dødsfallene i f. eks. Afrika vil bli betydelig færre? Og eller andre nasjoner/kontinenter som ikke har denne over-medisineringen.

   Det vil bli spennende å se, når vi igjen blir edrue.
   – Men motstanderen er jo nettopp legemiddelindustrien, med deres reklame/»informasjons»-budsjett. Så vi får nok andre «forklaringer».

   Svar
   • Og selvfølgelig blir det vaksinen som blir årsak til manglende utbrudd i «fattige land». 😉
    Vaksinen betales nok av «verdenssamfunnet».

    «Sammen med mannen Bill Gates har hun veldedighetsorganisasjonen Bill & Melinda Gates Foundation – som nå støtter utviklingen av åtte mulige vaksiner mot corona-viruset.
    WHO frykter en kraftig økning i corona-smitte i afrikanske land de kommende ukene …
    Uten hjelp og handling nå, kan fattige land og utsatte samfunn lide enorm ødeleggelse, sa WHO-sjefen til diplomater i Genève.»
    https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/y3dXaa/melinda-gates-det-kommer-til-aa-bli-fryktelig-i-u-land

 • Svar
 • Svar
 • Svar
 • Svar
 • Tor Larsen
  6 april 2020 21:00

  Gode borgere reagerte ikke på det åpenbart umulige i den offisielle versjonen av hva som egentlig hendte med World Trade Center 11. september 2001. Gode borgere reagerte ikke på at USA ødela Afghanistan trass i at Taliban ville utlevere Osama bin-Laden og han selv tok avstand fra angrepet på WTC. Gode borgere reagerte ikke på Dick Cheneys løgner om Iraks masseødeleggelsesvåpen. Gode borgere ville ikke reagere på det klart løgnaktige i begrunnelsen for angrepet på Libya i 2011. Gode borgere reagerte ikke det minste da Syria ble forsøkt ødelagt ved hjelp av jihadister og falske påskudd. Vi hadde nok med oss selv og talte fredelig bare om å gi plass, ly og trøst fordi det hadde vi visst nok av. Til sist ble det vår tur fordi vi nektet å stå opp mot urett da andre ble ødelagt og trampet ned. Hvor kan vi nå flykte når vi må flykte fra oss selv?

  Svar
 • «Gode borgere reagerte ikke på det åpenbart umulige i den offisielle versjonen av hva som egentlig hendte med World Trade Center 11. september 2001….

  «Gode borgere» reagerer altså ikke ( lengre ?)
  Hva er da godere borgere?
  De som forveksler god moral med dobbeltmoral?
  De som forveksle nasjonens gode arbeidskrefter med bakmennenes penge-krefter?
  De som blir opplært til «å stå sammen», og ikke tenke sjøl?
  De som breker samstemmig på vei mot stupet?

  Eller de som prøver å sette tall opp mot tall, mening mot mening, – som setter spørsmål selv om de blir demonisert og latterliggjort.
  Det som er trist er at v.sida som opprinnelig var «radikal» ( Dvs. gå til roten for å finne årsak. ) har råtnet på rot, og /eller har blitt sauer. «Samme ulla».
  En trist sak.
  En trist sak. også når den nye generasjonen har gått inn i folden, Og ser på seg sjøl som protesterende, – når de opptrer som konservative ( lite spørrende) i neg, betydning.
  Gubber i 20 års -alderen. Trist.

  Svar
  • Tor Larsen
   7 april 2020 8:42

   Takk for svar, Frikar -og sant nok. I denne verdenen hvor vi sier vi lever virker alt å slå over i sin diametrale motsats når energien til en retning er oppbrukt. Vi kommer aldri helt dit. Nasjonalisme ble til det ekstreme i nasjonalsosialisme -som slo over i drivkraften til internasjonalisme som ble Orwells kollektive oligarkisme og, derfra som du beskriver, venstresidas og ungdommens totale fallitt der den allierer seg med superkapitalen til sitt eget verste. «Tell them I came, and no one answered, That I kept my Word (The Listeners; Walther de la Mare).»

   Svar
   • sunhunter61
    7 april 2020 10:57

    Interessante betraktninger, Frikar og Tor Larsen.
    Dere påpeker som sant er at at manipulatørene har et fantastisk grep på befolkningen, men jeg er dypt uenig når dere begynner å hentyde hvor mulighetene for en løsning en gang lå. Det venstreradikale var aldri liv laget.
    Jeg finner sannhetssøkere over hele det politiske spekteret i dag. Fra kommunisten/sosialisten til laissez faire kapitalisten til den mest ihuga nasjonalsosialisten.
    Det at den siste av de tre fraksjonene jeg nevner så til de grader blir demonisert av de samme manipulatørene burde reise et varselflagg hos alle frittenkende mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Klimasaken:

Aftenposten forvrenger fakta.

Previous Post

Det er mange som dør som har korona.

Ikke beskyld koronaen for alle dødsfallene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.